Gość: madzi1 IP: *.acn.waw.pl 24.01.05, 12:37 no co z nim? jest juz czy jeszcze nie? wie ktos cos? czekam i czekam ale chyba sie nie doczekam .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onci Re: CITY LIPS 24.01.05, 12:42 Jest.Pytałam o niego w piątek w Sephorze. Wersja tylko bezbarwna,nie ma testera i nie będzie. Pani w sephorze powiedziała, że stosuje się go głównie na noc.Cena 95zł. ja wolę poczekac aż ktos odważny wypróbuje, czy rzeczywiście działa, tzn. powiększa usta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: CITY LIPS IP: *.acn.waw.pl 24.01.05, 12:44 no to fajnie :) pewnie i tak bez sensu wydam na niego kase, bo nic nie zdziala no ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: CITY LIPS IP: *.neonet.gliwice.pl 09.02.05, 21:41 up:) Może ktoś coś już może napisać?? Odpowiedz Link Zgłoś
elessar Re: CITY LIPS 10.02.05, 08:35 moze to coś komus pomoże www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemID=53273/City_Lips_Collagen_Lip_Plumping_Treatment/Unlisted_Brand/Lip_Treatments/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mango Re: CITY LIPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:12 Po co nam błyszczyk na noc? Zamierzałam kupić, ale po radzie pani z Sephory wnoszę, że to jakiś kit. Wieczorem makijaż się chyba zmywa, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik Re: CITY LIPS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:21 dzieki elessar za info, wyglada to wiarygodnie. chyba sie skusze i wydam 95 zl, zawsze marzylam o pelnych usteczkach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: CITY LIPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:32 mam nowy katalog sephory i reklamuja go jako blyszczyk powiekszajacy usta o 3 mm.cos w to nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik Re: CITY LIPS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 15:23 no i co, nikt z was nie probował? nikt sie nie moze pochwalic puchatymi usteczkami? buuuuu....! Odpowiedz Link Zgłoś