Gość: małgo IP: *.crowley.pl 26.01.05, 20:21 Poszukuje zestawu zel do mycia + tonik ,kosmetykow ktore byłyby ultra delikatne oraz idealnie oczyszczały.Dzieki ktorym uniknełabym efektu sciągnietej skory:/Bardzo prosze o propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smee Re: Poszukuję... 26.01.05, 20:23 Pharmaceris A :)) (do kupienia w aptekach i Galerii Centrum) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: Poszukuję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:02 W AVON są takie produkty do oczyszczanie. Różne np. żel, maseczki, tonik, jakieś sztyfty, kremy. Seria : clearskin. Mozesz spróbawac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Poszukuję... 27.01.05, 10:49 świetna rada :> do skóry z uczuciem ściągania polecać kosmetyki do cery tłustej i trądzikowej... ech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: Poszukuję... IP: *.acn.waw.pl 27.01.05, 11:01 justa lepiej cos polec konkretnego :p ja polecam: eris lagodny zel (z arnika i lipa), tonik aa pomaranczowo-bialy do kazdego rodzaju cery; raz na jakis czas zel oczyszczajacy cleanace avene. pozdrawiam, aga Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Poszukuję... 27.01.05, 11:14 LRP Toletiane - żel do mycia twarzy jest świetny, toniku nie próbowałam, ale krem Toleriane Riche też jest ok. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Poszukuję... 27.01.05, 11:17 Clinique- 3 kroki (super delikatne mydełko+tonic+emulsja). Bardzo dobre! Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mycha32 Re: Poszukuję... 27.01.05, 11:21 Gość portalu: małgo napisał(a): > Poszukuje zestawu zel do mycia + tonik ,kosmetykow ktore byłyby ultra > delikatne oraz idealnie oczyszczały.Dzieki ktorym uniknełabym efektu > sciągnietej skory:/Bardzo prosze o propozycje. Polecam serię Aloe Oriflame. Miałam podobne problemy do niedawna. Zel do mycia twarzy rewelacja. Świetnie usuwa makijaż (nie zostawia czarnych podkówek pod oczami) nie ściągając a nawilżając skórę. Polecam też tonic z tej serii. Krem, jeżeli masz suchą cerę , Skin Quencher- długo utrzymuje optymalny poziom nawilżenia. Sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gunia Re: Poszukuję... IP: *.chello.pl 27.01.05, 13:28 Seria Aloe (Oriflame) byla dobra jakis czas temu przed zmaina opakowac. teraz jestem zawiedziona i wlasnie wyrzucilam do kosza, bo zadna z moich kolezanek nie chciala. Ale wszystko zalezy od skóry. Jednemu pasuje, drugiemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresai Re: Poszukuję... IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.01.05, 13:34 Na przykład żel Cleanser Physiogel (apteka), tonik Nivea dla cery wrazliwej albo zamiast toniku woda termalna np. Avene. Zawsze i wszystkim "wrażliwcom" polecam do oczyszczania też Lotion Avene dla nadwrażliwej skóry. Nie wymaga on spłukiwania wodą, ale ja zawsze na koniec spryskuje twarz woda termalną. Odpowiedz Link Zgłoś