Gość: zigzag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 01:13 jest ich tyle, że nie wiem który wybrac. co polecacie??tak, żeby sie długo trzymał, nie robił plam i nie za bardzo brudził bluzke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lili202 Re: który podkład najlepszy?? IP: *.ls.net.pl 28.01.05, 08:51 dla mnie najlepszy jest max factor lasting performance ale np dla mojej mamy loreal takze to nie ma reguly co dobre dla jednego nie musi byc super dla drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyna Re: który podkład najlepszy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 09:06 To zależy czego oczekujesz: czy potrzebujesz solidnego krycia, czy np preferujesz odcienie żółtawe;), czy wolisz te z wyższej półki...itd. Napisz coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigzag Re: który podkład najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:07 potrzebuje solidnego krycia absolutnie nie zółte odcienie, i, żeby wyglądał naturalnie w miare.cena max do 70,00zł Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: który podkład najlepszy?? 28.01.05, 11:41 matujący czy nawilżający? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: który podkład najlepszy?? IP: *.zamosc.mm.pl 28.01.05, 14:21 Bardzo dobre krycie zapewni Ci Revlon Colorstay jako nieliczny posiada chłodny odcień bez żadnych pomarańczy czy zółci, nie zostawia sladów na ubraniach i trzyma sie cały dzień. Do 70 zł jest jeszcze La Roche Posay Unifiance, do kupienia w aptece równie dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondyna Re: który podkład najlepszy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:32 No to ja Ci polecam Unifiance korygujący, jest super i ma bardzo naturalne kolorki (a przynajmniej ten najjaśniejszy). Fajniutko leży na buźce, nie widać go jak się nie przesadzi, ma takie aksamitne wykończenie. Nie wiem jak z trwałością bo mam cerę normalną i raczej większość podkładów na mnie długo leży. Colorstay jest niezły ale problematycznie się go rozprowadza:((. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_25 Re: który podkład najlepszy?? IP: *.szwajcarska.pl 28.01.05, 17:35 Polecam LA ROCHE POSAY - rewelacyjny, mocno kryjący, twarz wygląda super. Możesz go kupic wyłącznie w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: który podkład najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:12 nie dla wszystkich unifiance jest dobry.ja soibie kupilam , na poczatku mi sie podobal ale w miare uzywaniabardzo wysusza skore i ma za bardzo rozowy odcien (ten najjasniejszy).wiec jak skoncze to opakowanie to kupie jakis inny, moze znacie jakis o podobnym kryciu , z tym zeby mial jasniejsze troche odcienie, albo nie tak rozowe i zeby byl nawilzajacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_25 Re: który podkład najlepszy?? IP: *.szwajcarska.pl 28.01.05, 22:00 Ja mam ten LA ROCHE POSAY, właśnie najjaśniejszy odcień i on wcale nie jest różowy, wpada w beż a nie róż. A co do wysuszania - to kosmetyk wysokiej jakości, apteczny i jest bardzo dobry, mnie w ogóle nie wysusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: który podkład najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 09:51 ale ja nie chce sie z Toba klocic tylko stwierdzam fakt ze na moja skore dziala zle i jest za bardzo widoczny, ja bylam przekonana ze podklad jest super- dlatego go kupilam przeciez ale kazdna z nas ma inna skore i na kazdej skorze kosmetyki inaczej sie zachowuja.ja mam za jasna cere do tego podkladu i jeszcze raz podtrzymuje pytanie- czy ktos zna podklad podobnej jakosci,ale o innej gamie kolorystycznej i nawilzajacy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_25 Re: który podkład najlepszy?? IP: *.szwajcarska.pl 29.01.05, 11:56 Może MAX FACTOR? Bardzo dobrze kryje, ma dużo kolorów i jest parę rodzajów, najsłyniejszy to Lasting Perfomance. Moim zdaniem podkłady mocno kryjące nie sa za bardzo nawilżające. Na MAX FACTORZE (tylko nie pamiętam na którym) napisane jest, że również nawilża ale przy nim Lasting Perfomance jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś