Dodaj do ulubionych

polskie kosmetyki termalne

IP: 217.98.105.* 27.05.02, 18:38
Widzialam je po raz pierwszy w sobote w aptece. Zapomnialam jak sie nazywaja,
ale firmowane przez Iwonicz Zdroj, czy cos takiego. Maja w ofercie takze wode
termalna - 17 zl.
Czy ktos widzial - ewentualnie stosowal?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: polskie kosmetyki termalne IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.05.02, 18:42
      Ja widziałam ich "prasówki" - to są polskie kosmetyki, głównie kremy, ale jest
      też, jak zauważyłaś, woda. Oparte są na wodzie termalnej z Iwonicza Zdroju i
      podobno są dość dobre, zwłaszcza w kwestii nawilżania, ale na 100% Ci nie
      powiem, bo sama ich nie używałam.
    • Gość: inka Re: polskie kosmetyki termalne IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 28.05.02, 08:32
      Juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla ich sprobowac - zwlaszcza wode
      termalna, ktora zozywam w ogromnych ilosciach. I jeszcze poczucie, ze wspiera
      sie Polskie produkty! - mam tylko nadzieje, ze sie sprawdza.
      Pozdrowienia...
    • Gość: Saga Re: polskie kosmetyki termalne IP: *.bratniak.krakow.pl / 192.168.10.* 28.05.02, 08:56
      Ciekawe tylko gdzie można te kosmetyki kupić np. w Krakowie? Ja nie znalazłam.
      Mój tato szukał tych kosmetyków dla mnie w Iwoniczu Zdroju, ale nie było ich w
      żadnym sklepie, a co ciekawsze ekspedientka w sklepie, w którym sprzedawane są
      różne lecznicze produkty stwierdziła, że nigdy nie słyszała o takich
      kosmetykach z wody Iwonickiej :-)
      Firma która produkuję tą wodę termalną nazywa się Nepentes. Ale na ich stronie
      www.nepentes.com.pl nie ma na ten temat żadnej informacji :-))))
      • kasiulek Re: polskie kosmetyki termalne 28.05.02, 10:04
        Ten krem nazywa sie Iwostin
      • Gość: Xena Re: polskie kosmetyki termalne - do Sagi IP: *.acn.waw.pl 28.05.02, 10:22
        Na temat tych kosmetyków termalnych mozna poczytać na stronie:
        www.iwostin.pl/ - w dziale "prdsukty Iwostin" jest pełen opis, zarówno
        wody termalnej, jak i reszty asortymentu.

Pozdrawiam
        • Gość: gAndzia Re: polskie kosmetyki termalne - do Sagi IP: *.se.com.pl 28.05.02, 11:20
          Używam wody - jest bardzo OK, nie widzę róznicy z Avene czy Vichy,w końcu
          nasze uzdrowiska nie gorsze, nie:)))?
          • Gość: a5._ Re: polskie kosmetyki termalne - do Sagi IP: 195.94.205.* 28.05.02, 11:49
            Super wiadomość. Ja nie słyszałam o wodzie z Iwonicza, bardzo chętnie spróbóję,
            w końcu też wspieram rodzimy przemysł !!
            Muszę popytać w aptekach w centrum W-wy, a może wicie, w której aptece są?
            Dzięki w ogóle za taką info.
        • Gość: maja281 Re: polskie kosmetyki termalne - do Sagi IP: 213.134.172.* 28.05.02, 12:55
          Dziewczyny a gdzie to można w Krakowie kupić?
          • Gość: ywonka Re: polskie kosmetyki termalne - do Sagi IP: 217.153.103.* 28.05.02, 13:34
            na tej stronie co podala Xena, mozna znalezc rowniez miejsca, gdzie mozna
            kupic ich kosmetyki.
          • Gość: ywonka Re: polskie kosmetyki termalne - do Sagi IP: 217.153.103.* 28.05.02, 13:37
            to jeszcze raz ja - jest podanych m.in. duzo adresow w Krakowie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka