Dodaj do ulubionych

odchudzanie - polecam

IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 29.01.05, 05:39
chciałabym polecić Wam koktajl odchudzający Viaredin; stosuję go już jakiś
czas i choć nic nie jem, to w ogóle nie czuję głodu; już trochę schudłam !
Obserwuj wątek
    • madzia773 Re: odchudzanie - polecam 29.01.05, 09:57
      Kasiu a możesz podać skład tego preparatu, cenę i czy jest dostępny w aptece?
      • Gość: agni Re: odchudzanie - polecam IP: *.chello.pl 29.01.05, 10:44
        przyłączam sie do prosby...
        czy dla kogos z naprawde duza nadwaga on by sie nadawal? i jak szybkie są
        efekty? i czy trwale?
        szukam czegos naprawde skutecznego dla przyjaciolki, ktora musi schudnac, bo po
        prostu od nadwagi, niestety, rozwala sobie stopy i kolana i wlasnie w gipsie
        jest...nie wiem juz co robic...jeszcze osobna kwestia bedzie powazna
        rozmowa...ale po prostu wole wczesniej miec rozeznanie, co i jak jest dostepne
        na rynku i jak dziala...
        jak cos jeszcze znacie, dajcie znac, będę wdzieczna
        • Gość: Iwa Re: odchudzanie - polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 11:48
          osoba z dużą nadwagą powinna chudnąc pod okiem specjalisty
          w niektorych szpitalach można się "zamknąć" na 2 tygodnie i pod opieka lekarza
          poddać się diecie odchudzającej, znam przypadki całkowicie bezpiecznego ubytku
          10% wagi w ciągu 14 dni
          poza dietą diagnozuje sie powody otyłości, nie zawsze jest to obzarstwo,a i
          obzarstwo moze byc wynikiem zlego funkcjonowania osrodka laknienia w mozgu

• Gość: agni Re: odchudzanie - polecam IP: *.chello.pl 29.01.05, 15:02
            iwa, ja to doskonale wiem, ale powiedzmy ze w tym wypadku nie ma szans ani na
            szpital ani na specjaliste nawet...
            więc chcę się w ogole rozeznac, co mozna zrobic samemu, zanim w ogole zaczne o
            tym rozmawiac
    • Gość: iwa Re: odchudzanie - polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 11:50
      nic nie jesz poza tym koktajlem?
      Twoja przyjaciółka anoreksja już czycha na Ciebie
    • osa.7 Re: odchudzanie - polecam 29.01.05, 17:29
      BARDZO PROSZE NAPISZ COS WIECEI
      • Gość: kasia Re: odchudzanie - polecam IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 30.01.05, 02:25
        na opakowaniu jest napisane m.in. że zawiera błonniki, które pęcznieją w
        żołądku, dają uczucie sytości; dzienną dawkę mikroelementów i witamin oraz
        chrom, który pozwala zwalczyć "apetyt na słodycze"
        do tej pory nie wierzyłam w tego typu preperaty i nigdy ich nie stosowałam;
        jednak teraz jestem b. zadowolona (może faktycznie jest jakiś efekt placebo,
        ale nie zmienia to faktu, że chudnę); a anoreksja na pewno mi nie grozi - teraz
        zamierzam stosować ten preparat jako dodatek do diety "1000 kcal"
    • dori7 Re: odchudzanie - polecam 29.01.05, 18:22
      He he he
      A ja polecam: aerobik, bieganie, narty, lyzwy, pilates, wspinaczke, basen, kurs
      salsy, silownie albo chociaz dlugie spacery po lesie!
      Nie grozi to anoreksja ani efektem jo-jo i jest duzo skuteczniejsze... Tylko
      trzeba sie ruszyc z tej kanapy!!
      • Gość: kasia Re: odchudzanie - polecam IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 30.01.05, 02:29
        gratuluję, że masz na to wszystko czas; ja niestety całydzień nie siedzę na
        kanapie, ale w pracy przed komputerem...
        • Gość: agni Re: odchudzanie - polecam IP: *.chello.pl 30.01.05, 08:41
          a mozesz mi jeszcze napisać, ile to kosztuje?
          dziewczyny, sytuacja w ktorej Was poprosilam o pomoc, jest naprawde szczegolna -
          osoba dla ktorej tej pomocy szukam, nie pojdzie na silownie, basen, kurs salsy
          etc., po pierwsze dlatego ze nie stac jej na to, po drugie nie ma z kim
          zostawic dziecka ktore samotnie wychowuje,tak samo rzecz sie ma z
          dwutygodniowym pobytem w szpitalu, czy wizyta u specjalisty ktory
          prawdopodobnie nie dziala w ramach kasy chorych.
          chce sie rozeznac w sytuacji, co jest na rynku, ile kosztuje (jestem jej to w
          stanie po prostu kupic i przyniesc), chetnie tez poznalabym jakies dobre diety
          nie opierające sie na szalenie drogich skladnikach. owszem, karnet na silownie
          czy basen tez bym mogla kupic, ale skonczyloby sie to po dwoch wizytach, bo
          moze dwa razy ktos znajomy by jej z dzieckiem zostal, ale potem juz nie (ja tez
          nie zawsze moge, poza tym zeby jej calkiem nie krepowac, powinnam chodzic tam
          jednak z nia).
          chcialabym wiedziec, na czym stoimy i dopiero zaczac rozmawiac, bo
          teksty "musisz schudnac" za ktorymi najczesciej nie idzie zadna rada ani pomoc,
          to ona slyszy codziennie.
        • dori7 Re: odchudzanie - polecam 30.01.05, 12:47
          Do Kasi:

jesli masz czas na pisanie na forum, to znajdziesz go tez chocby na pol godziny
          jogi dziennie u siebie na dywanie. A baseny sa czynne zazwyczaj od 6/7 rano do
          22. Twoj kregoslup jest bezcenny, jesli siedzac tyle godzin dziennie przy
          komputerze nic nie bedziesz robic, a do tego -odpukac!!- pozwolisz sobie na
          nadwage, to zaczniesz predzej czy pozniej miec powazne problemy z plecami.

P.S. Nie mam czasu na _wszystko_
          • Gość: hopik Re: odchudzanie - polecam IP: *.chello.pl 30.01.05, 13:33
            dori7, zejdz z niej! dziewczyna chciala sie podzielic fajnym odkryciem, a ty
            sie za umoralnianie wzielas. moze i chcesz dla niej dobrze, ale ci wybitnie nie
            wychodzi, takie teksty tylko budza przekore:-P
            • dori7 Re: odchudzanie - polecam 30.01.05, 15:41
              Nie chcialam byc czepialska ani budzic przekory, po prostu z doswiadczenia
              dobrze wiem, ze takie "odkrycia" sa albo nieskuteczne, albo szkodliwe, a
              tysiace babek w nie wierzy. Nawet jesli sie troche schudnie po cudownej
              herbatce, to po jej odstawieniu jest jojo na bank.

Moja mama walczy z powazna nadwaga spowodowana choroba od lat, wiec mialam w
              domu pelen przeglad tych rzekomych cudow z Meridia wlacznie. I az za dobrze
              zdaje sobie sprawe z tego, czym grozi siedzaca praca przy braku ruchu: to sa w
              pozniejszym wieku straszne bole plecow, nie mowiac o garbie czy otylosci.

Poza tym sorry, ale teksty w stylu "nic nie jem poza magicznym specyfikiem X i
              chudne, nasladujcie mnie", to dla mnie zaproszenie do anoreksji, a nie do
              zdrowia.
              • Gość: _mimi_ Re: odchudzanie - polecam IP: 195.117.129.* 30.01.05, 16:25
                Dori zgadzam sie z tobą, niestety nasze spoleczenstwo jest jakie jest, sport i
                aktywny tryb zycia traktowane są najwidoczniej jako przywilej dla bogatych ale
                to tylko wymowka. No i mamy: choroby wiencowe, osteoporoze i nowotwory nie
                mowiac o powszechnej nadwadze zaczynajacej sie w okolicach trzydziestki...
                A jesli ktos ma kase to i tak woli kupis sobie np wyszczuplającego Clarinsa niz
                karnet na fitness.
              • Gość: hopik Re: odchudzanie - polecam IP: *.chello.pl 30.01.05, 16:44
                dori7, ja sie generalnie z tobą zgadzam - nie ma nic lepszego na schudnięcie
                niż wyważona dieta i ruch. ale jesli dziewczyna stosuje diete 1000 kalorii i
                ten koktajl, to chyba jest dosc rozsadna, tym bardziej, ze z opisu wynika, ze
                to nie jest jakis specyfik cud, tylko blonnik w polaczeniu z niezbednymi
                elementami. to jest sztuczny erzac, ale lepsze chyba to niż nadwaga? pozdrawiam
                hopik
    • Gość: iksia))) Re: odchudzanie - polecam IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:28
      przeczytałam wszytkie posty i te za i przeciw temu specefikowi??I nadal nie
      podałaś Kasiu ile to kosztuje ((Będe wdzięczna o cenę i gdzie to można
      kupic ?/Podejrzewam ze w aptece???
      Pozdrawiam...nie lubiaca areobiku ale uwielbaijaca bieganie ze swoimi pieskami))
      • Gość: gocha500 Re: wszystko o tym specyfiku!!!! IP: 193.151.48.* 30.01.05, 21:25
        czy tak trudno wejsc na google i wklepac ta nazwe??????!!!!!!

oto adres stronki:

www.walmark.pl/farmacy/products.asp?id=1
        tam jest alfabetyczny spis produktow
        produkty walmark
        kliknac na plusa w linii specjalnej i wybrac viaredin koktajl!!!!

jakos mi to wszystko przypomina slim fast!!!!!
        kolejny szajs!!!!!jak si enie ma silnej woli i smak na cos zakazanego to gowno
        z tego wyjdzie!!!!

• Gość: goska Re: odchudzanie - polecam IP: *.gizycko.mm.pl 30.01.05, 21:37
        oto informacje i cena za ów cudowny koktail:
        www.vitalas.pl/15/default.asp?page_id=3844&type=custom/vitcamp&sub_nr=101&id=39&specpwd=222_39&from=OnMeg2
    • Gość: qwerty Re: odchudzanie - polecam IP: *.petrus.com.pl 31.01.05, 11:06
      a ja polecam kawę inkę, ma 6,4garama błonnika na 100 gram i jest naturalna:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka