Dodaj do ulubionych

Apotheker Scheller

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 23:18
Uzywalyscie czegos tej firmy? I jak? Pamietam stad pozytywne opinie o toniku
mineralnym, a jak kremy, mleczka, inne toniki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Apotheker Scheller IP: *.future-net.pl 30.05.02, 08:27
      Sięgnęłam po kilka kosmetyków z tej firmy zachęcona szklanymi "aptecznymi"
      opakowaniami i reklamowaną "naturalnością" produktów, ale bez rewelacji. Tonik
      był przyzwoity i nic ponadto, efektów działania maseczki nie widziałam, krem
      pod oczy słabiutki, a na dodatek w niepraktycznym i niehigienicznym dość wąskim
      słoiku. Raczej już nie sięgnę po te produkty.
      • Gość: katrina Re: Apotheker Scheller IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 13:36
        Kremy do twarzy takie sobie. Bez nieprzyjemności ale też bez efektów. Słoiki
        okropne ze względu na kształt - bardzo niepraktyczny.
        Natomiast kusza mnie kosmetyki do ciała - zwłaszcza olejki. ale jeszcze nie
        używałam.
      • Gość: mili Re: Apotheker Scheller IP: *.proxy.aol.com 01.06.02, 21:19
        Krem nawilzajacy z wyciagiem z pigwy jest bardzo dobry, podobnie krem na noc z
        kwiatem pomaranczy.
        Kosmetyki te sa jak najbardziej naturalne, to znaczy pozbawione niemilych
        chemicznych dodatkow. Mam bardzo wrazliwa i sucha cere, te kremy nie szczypia w
        oczy, dobrze sie wchlaniaja.
        Krem z wiesiolkiem i inny migdalowy sa ciezkie i tluste, nie polecalabym.
        Kosmetyki do ciala sa tez bardzo dobrej jakosci.
        Scheller nie uzywa do produkcji kremow olejow mineralnych,ktore sa "zatykaczami
        porow" (ale mozna je znalesc nawet w wielu drogich kosmetykach,prosze czytac
        sklad!), lecz olejow roslinnych jojoba, sojowego, migdalowego.
        Cena tez jest zachecajaca, opakowania duze i kremy wydajne.
        Aha, jest jeszcze bardzo dobry krem nawilzajacy z zielona herbata. Polecam.
    • Gość: ania Re: Apotheker Scheller IP: 217.98.124.* 31.05.02, 09:04
      A ja byłam dosyć zadowolona,miałam mocno przesuszoną skóre i bardzo pomógł mi
      krem , o ile pamiętam,pigwowy -intensywnie nawilżąjący.Miałam też krem
      mineralny pod oczy,z olejem ryżowym , był świetny, rano skóra była mięciutka i
      nawilżona,ma filtry !.Moja mama natomiast jest poprostu zakochan w ciężkim
      kremie ostowym, bardzo tłusty i bardzo odżywczy.Do tych kremów namówiła mnie
      koleżanka , która mieszka w Austrii,tam są to na pół-apteczne kosmetyki i
      podobno cieszą się dużą popularnością.
    • Gość: just. Re: Apotheker Scheller IP: 212.160.236.* 31.05.02, 10:57
      Byłam bardzo zadowolona z kremu ananasowego do cery mieszanej (nie musisz
      kupować dużego słoiczka - są mniejsze po 20 ml)- dziś idę kupić go ponownie.
      Super był też żel do mycia twarzy.
      • Gość: katrina Re: Apotheker Scheller IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 11:02
        Przypomniało mi sie że miałam ten krem ananasowy baaardzo dawno temu.
        rzeczywiście ok, ale do tych słoików nigdy sie nie przekonam :-)
        Który żel do mycia twarzy?
        • Gość: just. Re: Apotheker Scheller IP: 212.160.236.* 31.05.02, 11:06
          kurczę, to już dosyć dawno i dokładnie nazwy nie pamiętam, ale jakiś taki z
          algami chyba...
          pzdr.
          • Gość: katrina Re: Apotheker Scheller IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 11:16
            Aaa, to chyba wiem który. Dzięki :-)
    • Gość: coralin Re: Apotheker Scheller IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 31.05.02, 11:39
      Używałam kiedyś kremu na noc z kwiatem pomarańczy, kwasami owocowymi i wit.C i
      byłam zadowolona.Ładnie rozświetlał buzię . Miałam też żel mineralny oraz
      melisowy.Były takie sobie.
    • _meg_ Re: Apotheker Scheller 01.06.02, 17:45
      Faktycznie, krem anansowy do cery mieszanej ladnie oczyszcza, uspokaja cere,
      troszke matuje, polecam!

meg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka