Dodaj do ulubionych

Najlepsza farba blond

IP: *.infinity.net.pl 07.02.05, 19:06
Jaką polecacie? Mam na myśli platynowy, ładny blond, nie żółty! Moje włosy
niestety nie przyjmują koloru najlepiej. Używałam Palette i raz wyszedł
rudawy, innym razem żółty odcień. Rozjaśniacz Joanny natomiast niszczy włosy,
i też ma żółtawe odcienie. Wierzę, że w końcu na coś konkretnego
trafię...Może Garnier? Proszę o sugestie!
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: Najlepsza farba blond IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:14
      Od kilku lat używam belle colore 110. Moj naturalny kolor to ciemny blond.Na
      moich włosach świetnie zdaje egzamin.
      • greta.greta Inne rozwiązanie 07.02.05, 22:14
        Ja mam inną propozycję. Jak już farbujesz włoski w domu to może warto wybrać
        się na zakupy do sklepu fryzjerskiego i nabyć profesjonalną farbę? Na pewno nie
        spotkają ciebie przykre niespodzianki w postaci żółtych włosów. A jakość tych
        produktów jest o niebo lepsza od farb "masówek", ceny wyższe niż w drogerii,
        ale polecałabym.
        No i potem "niebieski" szampon do włosów oczywiście.
        Pozdrawiam
        • Gość: madrugada Re: Inne rozwiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:27
          Co to jest niebieski szampon?
          • greta.greta Re: Inne rozwiązanie 07.02.05, 22:31
            Szampon, który usuwa żółty odcień z blond włosów- efekt: "białe" włosy. Każda
            porządna firma fryzjerska ma go w swojej ofercie. Można go zastąpić niebieską
            płukanką, ale...u mnie szampon o wiele lepiej się sprawuje.
            • Gość: madrugada Re: Inne rozwiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:33
              A jaki stosujesz?
              • greta.greta Re: Inne rozwiązanie 07.02.05, 22:35
                "SILVER" z serii L'oreal Professionnel
                • Gość: madrugada Re: Inne rozwiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:36
                  Dyieki!A ile kosztuje ok?
                  • greta.greta Re: Inne rozwiązanie 07.02.05, 22:40
                    :) L'oreal kosztuje 40zl, Lakme i Wella też ma niebieski szampon. Na prawde
                    polecam. Efekt jest widoczny. Tylko nie trzymaj piany długo na włosach bo
                    możesz mieć niechcąco niebieskawe refleksy.
        • Gość: madrugada Re: Inne rozwiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:46
          A czy mozecie polecic jakas farbe frzyjerska, tj.firma i odcien?
          Chodzi mi o bAAARDZo janz popielaty blond.
          • Gość: ancymonka Re: Inne rozwiązanie IP: 195.116.95.* 08.02.05, 08:10
            Efekt zależy od wyjsciowego koloru włosów - czy to naturalnego, czy już po
            zabawach z farbą. Ja od jakichs 2 lat farbuję włosy na blond i aż RAZ wyszedł
            mi chyba taki kolor, jaki mnie zadowolił, tzn. piękny popielaty i w żadnym
            wypadku nie żółty blond. Była to farba Garniera nr 80. Problem w tym, że
            nastepne farbowanie wykonałam o ton ciemniejszą farbą (pomyłka przy zakupie), a
            kolejne ponownie 80 - i to juz nie jest to, bo "baza", czyli włosy zafarbowane
            wcześniej innym kolorem, trochę zmnieniła planowany efekt. Ale nie jest źle :).
    • Gość: greatkania Re: Najlepsza farba blond IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:17
      Najlepsza dla mnie to Garnier Nutrisse nr 101 , możesz też sprobować nr 111.

Naprawdę farbuję włosy w domu i jak ide do fryzjera je podciąć to fryzjer
      zawsze pyta jak farbuję włosy i czym że mają taki ładny jednolity kolor.
    • Gość: Trilly^ Re: Najlepsza farba blond IP: *.infinity.net.pl 08.02.05, 12:44
      Dziękuję Wam za opinie! Czyli z tego co widzę to Garnierowi można zaufać...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka