Gość: madzi1 IP: *.acn.waw.pl 09.02.05, 12:44 gdzie jest jakis salon pracujacy na welli? kiedys bylo ich sporo, a teraz widze tylko loreal. chce kupic power mask, ale nigdzienie moge znalezc salonu z wella. najlepiej w centrum wawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_80 Re: salony Wella 09.02.05, 13:26 Polecam sklep w Arkadii lub w Wola Parku nazywa się chyba Denique, duży wybór profesjonalnych kosmetyków fryzjerskich różnych firm. Power Mask kupowałam tam za 56 zł, a w salonach kosztował ponad 70. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: salony Wella 09.02.05, 13:27 oj nie w Wola Parku, tylko w CH Wileńska (na parterze obok salonu Jean Luis David) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: salony Wella IP: *.acn.waw.pl 09.02.05, 14:04 wlasnie wola park mam pod nosem i tam nie ma, dobrze ze sprostowalas bo juz sie zaczelam dziwic jak moglam ten sklep przeoczyc hihi dzieeeki :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: salony Wella IP: *.acn.waw.pl 09.02.05, 14:05 a tak wogole jak ci sluzy power mask? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: salony Wella 09.02.05, 14:18 Zapuszczałam włosy z krótkich, które codziennie modelowałam przy użyciu szczotki i suszarki, farbowałam i używałam sporo lakieru, bałam się że przy takiej intensywności różnych zabiegów włosy zanim urosną będą bardzo zniszczone. Używałam Power Mask i byłam z niej bardzo zadowolona, włosy zdrowe, mocne i miękkie, nie łamały się, nie rozdwajały więc z czystym sumieniem moge Power Mask polecić. Teraz moim problemem są lekko puszące się włosy, myślałam że to od tego że przesuszone jednak to juz chyba taki ich urok. Po Power Mask używałam Hydro Mask a teraz używam wygładzającej maski Matrixa i jestem z niej baaaardzo zadowolona, chyba nawet bardziej niż z kosmetyków Welli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: salony Wella IP: *.acn.waw.pl 09.02.05, 14:32 ja mam zniszczone od farby (juz nigdy w zyciu nie bede farbowac wlosow) i od mleczka sunsilk, uzywam go co prawda malo, ale bardzo wysusza wlosy. dlatego szukam czegos ekstra. mi akurat matrix nie podchodzi, mam odzywke do kreconych i w ekspresowym tempie wlosy mi sie po niej przetluszczaja wiec automatycznie zrazilam sie do matrixa. uwielbiam odzywke kerastase, ale tyyyyle kosztuje..... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martek Re: salony Wella IP: *.cst.tpsa.pl 22.03.05, 11:17 na kosmetykach Welli pracują fryzjerzy w salonie Laurenta na Szpitalnej 5 w Warszawie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś