Gość: ZOCHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:44 Jaśnie wielmożny książę Karol żeni się ze swoją starą kochanką, co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nioma Re: SŁYSZELIŚCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 13:05 ja na to brzydko ze ksiaze Karol to głupi bałwan i facet bez jaj. całe życie ulegał presji mamusi, ożenił sie z kobieta której nie kochał, zdradzał ją i unieszczęśliwial ale robil to wszystko bo mamusia miala oczekiwania. wybrał sobie młoda dziewczyne jak rozpłodową klacz a potem ja na kazdym kroku upokarzał. tylko dlatego ze ten przechodzony rottweiler (czy Camilla) nie był własciwy do wydania na swiat nastepcy tronu. obrzydliwe to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: SŁYSZELIŚCIE!!! 10.02.05, 14:03 po pierwsze obrzydliwe rzeczywiście po drugie guzik mnie obchodzi z kim się żeni jakiś forsiasty brzydki bufon z londynu mam swoje sprawy, i to o wiele bardziej mnie sama frapujace pa Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: SŁYSZELIŚCIE!!! 10.02.05, 14:07 no coś takiego!no popatrz popatrz kumo...!!;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia60011 Re: SŁYSZELIŚCIE!!! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 10.02.05, 14:19 pomylilas chyba forum.troche nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: SŁYSZELIŚCIE!!! 10.02.05, 14:18 a ja na to jak na lato :-D generalnie malo mnie obchodza publiczne osobki i ich zycie prywatne... Odpowiedz Link Zgłoś