Dodaj do ulubionych

Marcowe gazety-co ciekawego?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:49
Witam Prosze napiszcie co ciekawego w nowej Marie Claire, Elle ja ze swej
strony przedstawiam Twoj Styl, min:
Wywiad z Małgorzatą Kożuchowska
O decyzjach zyciowych Jolanta Kwasniewska i Magda Wojcik
zalety nowej deity-chrupiemy i nie tyjemy
Co najczesciej poprawiaja Polki-raport z gabinetow chirurgicznych
Brwi do stylisty
Wiagra dla Kobiet
Moda na wiosne.... i wiele innych ciekawych tematow poza tym sa dwie probki
nowego podkladu Loreal, probka kremu Beauty Creator Sorayi...Pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Marcowe gazety-co ciekawego? IP: 157.25.152.* 11.02.05, 15:16
      Dziewczyno, bez obrazy, ale co to kogo obchodzi? Gazeta to nie jest powieść 600
      stronicowa wymagająca streszczenia, gazetę w każdym kiosku czy saloniku
      prasowym można zobaczyć, nawet przekartkować;są na okładce nagłówki. Poza tym,
      wybór kupna Elle, Marie Claire czy TS to nie jest wybór egzystencjalny,
      przynajmniej dla mnie. Wiadomo, że każda z gazet ma swoje fanki, które kupią ją
      bez względu na to,czy będzie próbka czy nie, i czy i ile artykułów o diecie cud
      (kolejnej) się tam znajdzie. Pozdrawiam i życzę przyjemnej lektury czasopism!
      • Gość: m Re: Marcowe gazety-co ciekawego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:43
        a ty aniu czemu sie rzucasz? nie kazdy ma empik pod blokiem rzeby sobie olukac
        po drodze, ja gazecidla kupuje raz na ruski rok jak mnie cos skusi i chyba duzo
        osob tak robi- jednej ulubionej nie mam, a tobie jak sie watek nie podoba to
        nie czytaj, i nie umoralniaj i nie nawracaj i nie pouczaj
        pozdro:)
        • Gość: sonique Re: Marcowe gazety-co ciekawego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:06
          Widac, ze jestes nowa na forum. Tym bardziej nie krytykuj. Ten watek pojawia
          sie tu prawie co miesiac i nikomu to nie przeszkadza, a wrecz przeciwnie. Wiele
          gazet jest zafoliowanych i nie sposob zobaczyc, co jest w srodku. Poza tym
          siedzac przed komputerem, nie mam mozliwosci bycia w tym samym czasie w kiosku,
          zeby poogladac nowe gazety, a tak - juz wiem, gdzie co jest i z grubsza wiem,
          co wybrac.
          Tak wiec jesli Cie to nie obchodzi, po prostu nie czytaj, a nie wyjezdzaj na
          dzien dobry z tekstami - "co to kogo obchodzi".
          Jestem zdegustowana nowymi-madralinskimi:((((
          • Gość: Lenka Re: Marcowe gazety-co ciekawego? IP: *.chello.pl 11.02.05, 17:25
            W Elle w zasadzie nic ciekawego-jakiś duży dodatek o modzie,wywiad z Magdaleną
            Środą,Alicją Bachledą Curuś;
            migawka o tym co będzie modne,nowości,wystawy,książki,ludzie
            (jeśli kogoś zainteresuje to zapowiadają wejście na nasz rynek takich firm
            amerykańskich jak: Benefit,Smashbox,Dr.Murad,Dr.Brandt,DDF-druga połowa roku);
            artykuły -w pogoni za urodą, młodością,od czego zalezy sukces w sypialni,
            raport-jak się przebić w męskim świecie;rozstanie-początek nowego zycia.
            Jesli chodzi o dział Uroda to:
            jest sporo o peelingach-zalety,wady,produkty;premiery kosmetyczne i nowości
            (nowośc w aptekach-francuskie,naturalne kosmetyki Jacques Andhrel,mini podkłady
            Isadory,Hydra Complete Estee Lauder pod oczy ),poza tym nieco o fitnesie
            (stroje,kosmetyki)
            Poza tym dużo mody(wg mnie nie ma na czym oka zawiesić).
            • Gość: Lenka Re: Marcowe gazety-co ciekawego? IP: *.chello.pl 11.02.05, 17:26
              A i próbek brak w Elle,jeśli by to kogoś interesowało.
      • Gość: kasia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 00:56
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • smee ELLE 11.02.05, 17:27
      W ELLE mamy co nastepuje ;):
      - wywiad z Alicja Bachleda-Curus
      - 'O tym bedzie glosno' - zapowiedzi tego, co i kto w kulturze/modzie/urodzie
      bedzie trendy ;))
      - wywiad z aktorem Jackiem Poniedzialkiem
      - rozmowa z Magdalena Sroda
      - super artukul 'Ty tez jestes sexy' - badzo a propos ostatnich wydarzen na
      naszym forum, o tym ze czujemy sie tak, jak sie czujemy, bo porownujemy sie do
      wyidealizowanych gwiazd ;)
      - raport o pracy
      - UWAGA! fajny artkul o mikrodembrazji w domu!!!
      - 10 warunkow zdrowia i dobreo samopoczucia
      I jeszcze wiecej, ale na zachete powinno starczyc ;)))))
      • smee Re: ELLE 11.02.05, 17:29
        Popieram Lenke, moda w Elle raczej do bani ;))
      • justa_79 Re: ELLE 14.02.05, 13:21
        smee, a co piszą ciekawego o mikrodermabrazji?
    • kragmel Re: Marcowe gazety-co ciekawego? 11.02.05, 18:40
      hehe niech tu się nikt nie rzuca, bo to mój ukochany wątek co miesiąc ;)
      jak tradycja każe donoszę co w MarieClaire
      1. przeciętny fotoreportaż o Oscarach, artykuł o tańcach w kręgu, kolejny
      materiał o singlach ("z kim śpią kobiety samotne", nic odkrywczego), spotkanie
      rodzeństw przyrodnich po latach, w podróżach o włoskich jeziorach
      2. wywiad z Flintą (z którego wynika imho, że EF nie ma nic ciekawego do
      powiedzenia), wywiad z Deppem, wywiad P.Młynarskiej z Chylińską, sylwetka
      Borysa Szyca, historia życia założycielki theBodyShop
      3. śmieszny artykuł o mowie stroju (np. co znaczy, że ktoś lubi futrzane
      kołnierze ;)
      4. MC najbardziej cenię za raporty. w tym numerze jest o dorosłym życiu
      molestowanych w dzieciństwie. mocny temat, potraktowany delikatnie, na ile
      rzetelnie nie umiem powiedzieć + kontakt do pomocy. z poważnych rzeczy także
      reportaż o "suchym seksie" w Afryce, kolejna wariacja na temat okaleczania
      kobiet (krótko mówiąc: brrrrr)
      5. w urodzie rozstrzygnięcie Prix d'excellance de la beaute, w zdrowiu o
      dietach (makrobiotyczna, montignaca i wegańska) z komentarzem odlekarskim +
      badania, które pomogą zaplanować jak dbać o ciało + przegląd nowych książek

jest co poczytać, ale ciągle nie wrócili do formy sprzed kilku miesięcy (imho!
      imho! ;)
    • Gość: Ania Re: Marcowe gazety-co ciekawego? IP: 157.25.152.* 12.02.05, 13:07
      "Ale z Ciebie idiotka jak Ci sie cos nie podoba to wynos sie z tego forum
      krytykantka sie znalazła." Kasiu, a z Ciebie zwykły cham. Forum ma to do
      siebie, że każdy może się wypowiedzieć bez względu na to, czy to komuś
      odpowiada, czy nie. Zrobiła to koleżanka rozpoczynająca wątek, zrobiłam ja,
      zrobiłaś i Ty i wiele innych osób. Tylko Ty jednak okazujesz się chamem, bo
      nazywanie kogokolwiek idiotką, czy mówienie "wynoś się z tego forum" to zwykłe
      chamstwo i świadczy źle o Tobie, Kasiu, nie o mnie. Piszecie mi tu, że jeśli
      nie podoba mi się wątek, mogę nie czytać. Mogę, ale nie muszę, mogę
      wypowiedzieć swoje zdanie na jakikolwiek temat. Jednak to samo możecie robić
      Wy; możecie moich postów nie czytać, a nie wyzywać mnie tu, w ogóle mnie nie
      znając. Uważacie, że jestem nowa na tym forum? Grubo się mylicie. Znam tu
      większośc stałych forumowiczek, pozdrawiam wszystkie :-), jeśli by któraś była
      bardziej dociekliwa też znalazłaby mnie po adresie IP. Jasne, lepiej wyzwać
      kogoś od idiotek i kazać jej się wynosić, ale cieszę się, że forumowiczki w
      stylu Kasi i jej chamskich odzywek są tu na szczęście mniejszością. Szkoda
      tylko, że na Forum brak tolerancji; tolerancji wobec zdania innych, nawet jeśli
      nie pokrywa się ze zdaniem naszym. Ja napisałam, co myślę o wątku typu "Co jest
      w gazetach z tego miesiąca," a większość z Was okazała się względem mnie po
      prostu chamska. Przykre. Pozdrawiam!
    • Gość: Klara Re: Marcowe gazety-co ciekawego? IP: *.4web.pl 14.02.05, 13:41
      Ja tylko od siebie dodam, że bardzo mi sie wątek podoba, bo jakoś nie bardzo
      kupuję prasę kobiecą, a z takiego wątku zawsze można się dowiedzieć, czy
      przypadkiem nie warto iść do kiosku i coś kupić dla odmiany, bo jest jakaś
      interesująca "próbka" i nie najgłupszy magazyn:))))))) Także bardzo doceniam
      wątek.

Od siebie napiszę, źe co miesiąc warto kupować "Super linię" ------> nawet
      jesli człowiek nie ma nadwagi, to i tak jest tam sporo przepisów na fajne,
      niskokaloryczne dania (sporo już wypróbowałam, warto!!!)i w ogóle to miłe
      czasopismo dla dbających o linię! O wiele fajniejsze niz
      pretensjonalny "Shape" !
    • dori7 Twoj Styl 14.02.05, 13:58
      To ja od siebie dodam, ze akurat ten Twoj Styl jest naprawde niezly i warto
      przeczytac, sa oprocz wymienionych przez Czytelniczke artykulow jeszcze: wywiad
      z Iwona Guzowska, dla mnie swietny, choc jestem wielka przeciwniczka boksu w
      ogole i artykul "Perfekcyjny brzuszek" o nowojorczankach w ciazy, brrr, mam
      cicha nadzieje, ze to tylko wymyslony na potrzeby prasy koszmar :((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka