nicor 14.02.05, 15:23 Jakie samoopalacze polecacie? Poprosiłam w sklepie o ptróbkę Clarinsa ale nie byłam zadowolona. Wyszły mi malutkie krostki na czole. Moze znacie jakiś dobry do twarzy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: samoopalacze 14.02.05, 15:53 a ktory clarinsa wyprobowalas? Ja mam zel express cos tam (ale sa dwa o podobnej nazwie, wiec trzeba uwazac - ja mam ten co jest bardzo zachwalany na wizazu) i jest genialny! O pozostalych tej firmy slyszalam wiele niedobrego, ale sama nie testowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huska Re: samoopalacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:11 Byle nie samoopalacz Avonu, śmierdzi toto niemiłosierbie i schodzi jak po posmarowaniu farbką! Kiedy wysmarowałam się tym świństwem mój facet zapytał dlaczego śmierdze suszonymi grzybami i spalenizną ! pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: samoopalacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 23:29 Samoopalacze? Nie znoszę ich! Na początku wygląda całkiem nieźle, potem smierdzi, a jak trzeba zmyć - zostają plamy. Co najgorsze u mnie pojawiło się jeszcze okropne swędzące uczulenie - dziwne czerwonkawe krostki! Ble! :( ...i po tym przerzuciłam się na SOLARIUM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sitc Re: samoopalacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 00:34 Tak, solarium jest spewnością o niebo lepsze i zdrowsze... Gratuluje pomysłu i dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livett Re: samoopalacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 09:04 Jeżeli masz jasną karnację i zalezy Ci na subtelnym działaniu samoopalającym to z pewnością (z niższej półki) mogę polecić krem samoopalający Bielendy (ale nie półtłusty na noc!!- broń Boże tylko Nawilżający na Dzień). Zaskoczył mnie bardzo - fajny, bardzo naturalny efekt a cena śmieszna - niecałe 10 zł. Godny polecenia. W ogóle zauważyłam, że ostatnio znaczna część kosmetyków Bielendy , które miałam okazję wypróbować zaczyna podbijać moje serce:) np. seria z Botoksem lub niesamowity olejek dwufazowy różany do kąpieli i pod prysznic (seria limitowana)-CUDO! Także z czystym sercem polecam w/w krem samoopalający.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
libra.a Re: samoopalacze 15.02.05, 09:18 też używam owego kremu z bielendy, ale to nie jest samoopalacz, ale krem brązujący - daje znacznie subtelniejszy efekt niż samoopalacz i nie śmierdzi tak strasznie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
livett Re: samoopalacze 15.02.05, 09:51 Tak, dokładnie jest to krem brązujący na dzień a nie samoopalacz:)Ale efekt po zastosowaniu w/w kremu jest bardzo fajny - żadnych smug lub tp. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: samoopalacze 15.02.05, 11:51 livett, a dlaczego nie półtłusty na noc? masz do niego jakieś zastrzeżenia? mam teraz nawilżający na dzień (ale używam na noc, słabo nawilża) i zastanawiam się nad tym drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reiki Re: samoopalacze IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 15:56 Ogólnie lubię pułtuste kremy. Kupiłam ten półtusty na noc. Narazie używam go jedynie na mróz, bo jest naprawdę bardzo gęsty i nie odpowiada mi to za bardzo. Poza tym mam wrażenie, że skóra w ogóle nie oddycha i zapycha pory. Takie są moje spostrzeżenia. Myślałam, że będzie miał trochę lżejszą konsystencję. Ale jeśli ktoś lubi bardzo gęste kremy to ten krem może się spodobać. Innym raczej odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrawka Re: samoopalacze IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.02.05, 22:41 lirene - erisa w żelu nie jest żółty, śmierdzi tylko troszeczkę (zresztą każdy smiedzi)nie zostawia plam, naprawde polecam przez 7 lat chodziłam na solarium, co prawda 1 lub 2 w m-cu, ale od wrzesnia nie chodzę, mam o niebo lepsza cere:))zero przebarwień wyprysków solarium mówie STOP lirene - TAK pozdr Odpowiedz Link Zgłoś