Dodaj do ulubionych

samoopalacze

14.02.05, 15:23
Jakie samoopalacze polecacie? Poprosiłam w sklepie o ptróbkę Clarinsa ale nie
byłam zadowolona. Wyszły mi malutkie krostki na czole. Moze znacie jakiś
dobry do twarzy??
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: samoopalacze 14.02.05, 15:53
      a ktory clarinsa wyprobowalas? Ja mam zel express cos tam (ale sa dwa o
      podobnej nazwie, wiec trzeba uwazac - ja mam ten co jest bardzo zachwalany na
      wizazu) i jest genialny! O pozostalych tej firmy slyszalam wiele niedobrego,
      ale sama nie testowalam.
    • Gość: huska Re: samoopalacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:11
      Byle nie samoopalacz Avonu, śmierdzi toto niemiłosierbie i schodzi jak po
      posmarowaniu farbką! Kiedy wysmarowałam się tym świństwem mój facet zapytał
      dlaczego śmierdze suszonymi grzybami i spalenizną !
      pozdro.
    • Gość: ana Re: samoopalacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 23:29
      Samoopalacze? Nie znoszę ich! Na początku wygląda całkiem nieźle, potem
      smierdzi, a jak trzeba zmyć - zostają plamy. Co najgorsze u mnie pojawiło się
      jeszcze okropne swędzące uczulenie - dziwne czerwonkawe krostki! Ble! :(
      ...i po tym przerzuciłam się na SOLARIUM.
      • Gość: sitc Re: samoopalacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 00:34
        Tak, solarium jest spewnością o niebo lepsze i zdrowsze... Gratuluje pomysłu i
        dobrego samopoczucia.
        • Gość: livett Re: samoopalacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 09:04
          Jeżeli masz jasną karnację i zalezy Ci na subtelnym działaniu samoopalającym to
          z pewnością (z niższej półki) mogę polecić krem samoopalający Bielendy (ale nie
          półtłusty na noc!!- broń Boże tylko Nawilżający na Dzień). Zaskoczył mnie
          bardzo - fajny, bardzo naturalny efekt a cena śmieszna - niecałe 10 zł. Godny
          polecenia. W ogóle zauważyłam, że ostatnio znaczna część kosmetyków Bielendy ,
          które miałam okazję wypróbować zaczyna podbijać moje serce:) np. seria z
          Botoksem lub niesamowity olejek dwufazowy różany do kąpieli i pod prysznic
          (seria limitowana)-CUDO! Także z czystym sercem polecam w/w krem
          samoopalający.Pozdrawiam:)
          • libra.a Re: samoopalacze 15.02.05, 09:18
            też używam owego kremu z bielendy, ale to nie jest samoopalacz, ale krem brązujący - daje znacznie subtelniejszy efekt niż samoopalacz i nie śmierdzi tak strasznie. Polecam!
            • livett Re: samoopalacze 15.02.05, 09:51
              Tak, dokładnie jest to krem brązujący na dzień a nie samoopalacz:)Ale efekt po
              zastosowaniu w/w kremu jest bardzo fajny - żadnych smug lub tp.
          • justa_79 Re: samoopalacze 15.02.05, 11:51
            livett, a dlaczego nie półtłusty na noc? masz do niego jakieś zastrzeżenia? mam
            teraz nawilżający na dzień (ale używam na noc, słabo nawilża) i zastanawiam się
            nad tym drugim.
    • Gość: Reiki Re: samoopalacze IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 15:56
      Ogólnie lubię pułtuste kremy. Kupiłam ten półtusty na noc. Narazie używam go
      jedynie na mróz, bo jest naprawdę bardzo gęsty i nie odpowiada mi to za bardzo.
      Poza tym mam wrażenie, że skóra w ogóle nie oddycha i zapycha pory. Takie są
      moje spostrzeżenia. Myślałam, że będzie miał trochę lżejszą konsystencję. Ale
      jeśli ktoś lubi bardzo gęste kremy to ten krem może się spodobać. Innym raczej
      odradzam.
    • Gość: agrawka Re: samoopalacze IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.02.05, 22:41
      lirene - erisa w żelu
      nie jest żółty, śmierdzi tylko troszeczkę (zresztą każdy smiedzi)nie zostawia
      plam, naprawde polecam
      przez 7 lat chodziłam na solarium, co prawda 1 lub 2 w m-cu, ale od wrzesnia
      nie chodzę, mam o niebo lepsza cere:))zero przebarwień wyprysków
      solarium mówie STOP
      lirene - TAK
      pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka