ann.38 15.07.16, 09:24 Łatwy do aplikacji (już kiedyś narobiłam sobie smug), łatwy do nabycia (Boots, Tesco, z Amazona nie zdąże), do jasnej cery, przede wszystkim do zastosownaia na nogi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sueellen Re: Polećcie samoopalacz 15.07.16, 15:45 St Tropez zdecydowanie, najlepiej w piance i koniecznie z rękawicą do aplikacji. Kupisz w boots . Są też z ST Tropez pod prysznic, mam ale zupełnie nie widzę efektów, w piance jest lepszy moim zdaniem i wygląda naturalnie. Odpowiedz Link
krecik Re: Polećcie samoopalacz 15.07.16, 21:18 Ja rowniez polece St Tropez, ale w balsamie. Everyday body lotion light/medium. Uzywam co roku wlasnie na nogach i uwielbiam. Praktycznie nie ma tego typowego zapachu. Nie potrzeba rekawicy, ladnie sie rozprowadza i niesamowicie nawilza skore. Dzisiaj zanabylam w Boots w promocji cos za ?9. Ag Odpowiedz Link
00zuza00 Re: Polećcie samoopalacz 15.07.16, 21:48 A ja polecam Fake Bake, uzywam 5min mousse i dla mnie to rewelacja, najlepszy samoopalacz z jakim mialam do czynienia, a wyprobowalam wiele! Kupisz w boots. Nie zostawia smug, opala na brazowo a nie zolto (tez jestem blondynka i wyglada bardzo naturalnie) , nie kumuluje sie przy nakladaniu wiec nie narobisz smug. Zreszta to chyba jedyny samoopalacz, ktory mozna po ciemku nakladac i nie robi smug ;) No i efekt masz od razu, Naprawde polecam! Odpowiedz Link
ann.38 Re: Polećcie samoopalacz 17.07.16, 14:22 Dzięki dziewczyny, lecę szukać i oglądać. Odpowiedz Link