Dodaj do ulubionych

jaki macie najdroższy kosmetyk?

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 15.02.05, 12:20
Dla mnie najdroższe, jakie mam to:
Samoopalacz Terracota - Guerlain
Samoopalacz Dior
Olejek do cery tłustej Lotus - Clarins
Poza tym nienajtasze:
Active C - LRP
Reti C pod oczy - Vichy
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawa Re: jaki macie najdroższy kosmetyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 12:44
      Czy Reti C pod oczy - Vichy jest dobry. Jakie są jego właściwości. I efekty -
      oczywiście. Dzięki za szczegóły.

• Gość: lea Re: jaki macie najdroższy kosmetyk? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 15.02.05, 16:00
        mam 30 lat, wydaje mi sie, że reti C jest całkiem przyzwoitym kosmetykiem.
        Tylko, ze ja jestem realistką i wiem, że zaden krem nie odmłodzi o 10 lat.
        Wierzę natomiast w retinol i vit C w kwestii opóxniania efektów starzenia. Reti
        C to jedyny krem, który ma obie te witaminy.
    • Gość: monia76 Re: jaki macie najdroższy kosmetyk? IP: *.u.mcnet.pl 15.02.05, 13:31
      - olejek lotus
      - daywear plus tinted
      - mam tez troche innych drogich kosmetykow (shiseido, clinique i biotherm), ale
      kupionych za granica, po nizszych cenach niz polskie.
      - wody toaletowe (ale te sie nie licza, prawda?)
      • Gość: E. Re: jaki macie najdroższy kosmetyk? IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.05, 13:46
        Podkład VItalumiere Chanel,rewelka.
        Już mi się kończy i odkładam na następny:-)
    • sitc Ile płaciłyście za olejek Lotus? 15.02.05, 15:42
      Wybaczcie że zbaczam z tematu, ale pod wpływam ostatnich peanów na jego cześć
      chce sobie kupić :)
      • mantha Re: Ile płaciłyście za olejek Lotus? 15.02.05, 15:43
        Wczoraj widzialam za 160 zl w Fort Wola.
      • smee Re: Ile płaciłyście za olejek Lotus? 15.02.05, 16:16
        We wszystkich perfumeriach Galerii Mokotow (Sephora, Marionnaud, Douglas,
        Galeria Centrum) olejki sa po 160 zl, terstera Lotusa nigdzie nie ma, probek
        tez nie, wkurzajace... >:(
        • Gość: monia76 Re: Ile płaciłyście za olejek Lotus? IP: *.u.mcnet.pl 15.02.05, 16:21
          tester widzialam w sephorze przy nowym swiecie, ale nie chcieli przelac w ich
          standardowy pojemniczek bo niby sie wylewa. mowia ze chetnie przeleja jak sie
          przyjdzie ze swoja fiolka, sloiczkiem czy czyms takim
    • colleen_1 Re: jaki macie najdroższy kosmetyk? 15.02.05, 16:28
      Wow, wyglada na to, ze z pielegnacyjnych najdrozszy mam krem Avene Hydrance UV
      a z kolorowki kosmetyki L'Oreala (podklad, roz, szminke).
      Rozumiem, ze perfumy sie nie licza? ;)
      Chyba zadnego rekordu nie pobije.
      • Gość: madzia Re: jaki macie najdroższy kosmetyk? IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.05, 16:35
        beznadziejny temat,kazda bedzie sie teraz przechwalac co ma drozszego.
        • Gość: lea Re: jaki macie najdroższy kosmetyk? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 15.02.05, 16:43
          Kazdy mierzy swoja miarką. Penie Ty bys sie chwailiła.
          • Gość: lea Re: jaki macie najdroższy kosmetyk? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 15.02.05, 16:45
            poza tym forum jest raczej anonimowe, dlatego nie bardzo wiem czemu to
            chwalenie ma słuzyc.
            • kraxa poprawie WLASNEGO samopoczucia 15.02.05, 16:57
              czemu zadna nie pisze, ze pozwala sobie co najwyzej na Nivee, a sadzac z postów
              to gros dziewczyn na wlasnie takie kosmetyki moze sobie pozwolic. Ja tez nie
              wiem czemu taki temat ma sluzyc?
        • colleen_1 Re: jaki macie najdroższy kosmetyk? 15.02.05, 16:59
          Gość portalu: madzia napisał(a):

> beznadziejny temat,kazda bedzie sie teraz przechwalac co ma drozszego.

Beznadziejne to sa takie krytykujace wszystko panienki.
          Moze sama zalozysz jakis interesujacy temat?

Swoja droga to ciekawe, ze tematy plotkowe zawsze sa krytykowane przez jakies
          "madre". Ja tam sobie lubie czasem cos takiego poczytac, nawet o drogich
          kosmetykach na ktore bym zalowala wydac kupe kasy.
    • Gość: kiddo Re: jaki macie najdroższy kosmetyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 16:56
      perfumy sie chyba nie liczą? (używam Dolce Vita)
      a z takich zakupowych szaleństw to będzie puder brązujący sypki Estee Lauder-
      Amber Bronze - 195 zł :/
      baza pod makijaż EL-Spotlight - 150 zł
      sypki róż Clinique - 130 zł
      uważam, że jak można, to warto czasami zafundować sobie odrobine luksusu.. te
      kosmetyki starczą mi zresztą na dłuuuuugo, jak kupuję sobie taką droższą rzecz,
      to jest to zakup zawsze przemyślany i zaplanowany :)
      poza tym wiem, że są rzeczy, na których można oszczędzić - używam kosmetyków
      Ziaji(bo są dobre), robie sobie piling kawowy i czasami z soli, a maseczki z
      nafty kosmetycznej na włosy nie zamieniłabym na żadną odżywke z najwyższej
      półki.
    • Gość: ann do posiadaczek olejku lotus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:38
      jak sie sprawdza ten olejek czy jest dobry na tyle ze kupicie nastepne
      opakowanie?
      • naina Re: do posiadaczek olejku lotus 16.02.05, 20:37
        Uzywam od ok 2 tygodni,skora sie reguluje,mniej przetluszcza,rano jest gladka i
        promienna.Mam zamiar kupic nastepne opakowanie,a ciekawa jestem na jak dlugo mi
        wystarczy.Pozdr!
    • madzia773 Re: jaki macie najdroższy kosmetyk? 16.02.05, 15:48
      wygląda na to że poza perfumami najdroższy mam
      podkład Double Wear EL
      tusz do rzęs Diora maximeyes
      olejek do twarzy dr Hauschka
    • Gość: lidka Re: jaki macie najdroższy kosmetyk? IP: *.ath23.cas.hol.gr 16.02.05, 19:20
      Miracle perfumy+body lotion,roz Este Lauder,puder YSL,szminki Lancome,
      tusz Dior
    • Gość: kk Re: jaki macie najdroższy kosmetyk? IP: *.jci.com 16.02.05, 22:53
      na pewno jakies perfumy

z pielegnacji Effaclar K i Neostrata :)
      z kolorowki moze ta dawna supertrwala pomadka MF z blyszykiem sie gdzies
      podziewa, ale to tez zadna ekstrawagancja

mam probki EL Advanced Night Repair i Chanel Double Perfection, jakos nie
      wydaja mi sie o niebo lepsze od sredniopolkowych, wiec sie nei przymierzam do
      kupna. No, mooooze Double Perfection.

Dodam ze gdybym znalazla kosmetyk ktory mnie powala na kolana, to moglabym
      wydac na niego. Ale coraz bardziej sie przekonuje ze to pic na wode. 9h snu i
      usmiech wiecej dla mnie robia. No i odkad zaczelam uzywac olejku jojoba (do
      demakijazu i odzywczo na noc) to nawet kremy nawilzajace zmiejszylam do
      minimum. Balsamu do ciala uzywam wlasciwie tylko dla zapachu, bo tez przegrywa
      z olejkiem.

Kolorowki uzywam Loreal, MF, Revlon + baza Art Deco, roz Almay bodajze i jest
      OK.

Ale perfumy lubie miec oryginalne i swiadomie przeplacam za 'luksus' totez
      rozumiem dziewczyny ktorym i kosmetyki wysokopolkowe sprawiaja przyjemnosc.
      • zoee5 Re: jaki macie najdroższy kosmetyk? 17.02.05, 08:23
        a co ta za olejek i gdzie można go kupić?
    • slotna Re: jaki macie najdroższy kosmetyk? 17.02.05, 00:01
      Z pielegnacji - Lift Minceur Visage Clarinsa, dlugo sobie zeby ostrzylam na
      niego, i podzialal - nie wierze, ze cos tanszego daloby jakikolwiek efekt

Z kolorowki:
      cienie Diora - paleta 5 kolorow
      zestaw Snack Kit Pupy - trzy 'brylki', kazda z cieniem i blyszczykiem (jedna
      podwojna)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka