Gość: anja IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.05, 15:44 Czesc czy ktos z was mial te blyszczyki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia76 Re: JUICY TUBES miniaturki IP: *.u.mcnet.pl 15.02.05, 15:46 mialam, mam i bede miec ;-) sa super bez wzgledu na rozmiar tubki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: JUICY TUBES miniaturki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.05, 15:57 a mozesz mi powiedziec ile kosztuje taki zzestawik i gdzie go kupujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: JUICY TUBES miniaturki IP: *.u.mcnet.pl 15.02.05, 15:59 kupowalam na allegro, czasem sa swiateczne zestawy tubeczek dostepne po 6 chyba. ostatnio przerzucilam sie na full size - kupuje w sephorze. co prawda troche drogawo jak na blyszczyk, ale jest to wyjatkowy produkt i starcza na bardzo dlugo, wiec sie przelamuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetducky Re: JUICY TUBES miniaturki 15.02.05, 16:45 Ja uzywam tych blyszczykow i bardzo sobie je chwale. Trzeba tylko trafic na dobry kolor. Trzymaja sie w miare dobrze jak na blyszczyki na ustach, maja piekne zapachy i ladnie nawilzaja usta. Odpowiedz Link Zgłoś