Dodaj do ulubionych

kosmetyczka - Kraków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:51
Witam - szukam sprawdzonej kosmetyczki w Krakowie - mam mieszana cerę z
mnóstwem zskórników i porami jak kratery:-( jakies czerwone plamki i poczatek
zmarszczek mimicznym - mozecie cos poradzic, gdzie nie tylko mi cere
wyczyszcza ale przede wszytkim poprawia jej stan
Obserwuj wątek
    • Gość: teresai Re: kosmetyczka - Kraków IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.02.05, 17:14
      Dołczam się do prośby. Chcę sobie zrobić hennę u kogoś sprawdzonego i dobrego w
      Krakowie. (Moja kosmetyczka jest teraz na urlopie ;-(
      • Gość: kola Re: kosmetyczka - Kraków IP: *.artcom.pl / *.246.jawnet.pl 19.02.05, 18:01
        Na osiedlu Widok jest taki kompleks sklepow. Na pietrze (idac od blokow; jak
        przyjedziecie tramwajem, to gabinet jest na Waszym poziomie) znajdziecie bardzo
        fajna kosmetyczke... tzn. mnie odpowiada.
        • Gość: sugar Re: kosmetyczka - Kraków IP: *.autocom.pl 19.02.05, 19:27
          ja polecam salon kosmetyczny Yves Rocher robią bardzo dobrze hennę, makijaż
          gratis
          • Gość: MoniQ Re: kosmetyczka - Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 22:10
            piszesz o tym w Geancie czy jakis innym?
            a moze wiecie gdzie moga zrobic mikrodembrazje?
            • Gość: sugar Re: kosmetyczka - Kraków IP: *.autocom.pl 19.02.05, 23:16
              Ja chodzę do tego salonu w Carrefourze niestety nie wiem czy wykonują tam
              dermambrazje
    • Gość: Anika Re: kosmetyczka - Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:26
      Jest w Krakowie na Cystersów kosmetyka, pracują głównie na preparatach Babor
      ale nie tylko, myślę że znalazło by się dla Ciebie kilka ciekawych zabiegów,
      osobiście szczególnie polecam łagodzący zabieg Calming Sensitive czy jakoś tak -
      jak dla mnie efekt rewelacja, zniknęły wszystkie zaczerwienienia i stany
      zapalne:) Mają też aparat co robi kawitację, ultradźwięki i inne podobne cuda:)
      Tel. 294 20 30.
    • Gość: honey Re: kosmetyczka - Kraków IP: *.ghnet.pl 20.02.05, 19:30
      Moniq!!!!!!! mam identyczny problem!!!!!!!!Oczyszczanie twarzy niewiele mi
      pomaga,tydzien pożniej cera i tak robi swoje,to znaczy gdzieniegdzie wychodzą
      mi pryszcze,brzydki koloryt,zero gładkości,rozszerzone pory szczegolnie kolo
      nosa no i te okropne zaskórniki których niczym nie mogę zlikwidować,jeden na
      drugim-szczegolnie kolo nosa. Jak znajdziesz jakąś kosmetyczke to prosze napisz
      jak tam twoja cera.Ja nigdy nei bylam u zadnej krakowskiej,chodze tylko u
      siebie w miejscowosci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka