IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.06.02, 14:10
Używała któraś z was produktów tej firmy? Jakie są ceny?
Obserwuj wątek
    • Gość: gAndzia Re: Sothys IP: *.se.com.pl 06.06.02, 14:19
      Chodziłam przez rok do kosmetyczki w salonie Biguine (taka francuska sieć
      fryzjersko-kosmetyczna), pracujacej wyłacznie na Sothysie. Zawsze mi dawała
      mnóstwo próbek i miniaturek, więc po pewnym czasie zaczęłam kupować u niej
      kosmetyki. Byłam bardzo zadowolona. Cenowo są ciut tańsze od tych z najwyższej
      półki. Zapamietałam mi.in. bardzo fajny preparat dotleniający skórę (w
      dozowniku), bardzo mi służył (polecany jest kobietom z wielkich miast, zyjacych
      w spalinach, bez tlenu:), siedzących przy kompie).
      • anexxa Re: Sothys - prep. dotleniajacy (do gandzi) 06.06.02, 15:06
        pamietasz nazwe tego dotleniacza? siedze przed kompem,
        jezdze w spalinach, moze mi co zmieni na lepsze...

xx.
        • Gość: gAndzia Re: Sothys - prep. dotleniajacy (do gandzi) IP: *.se.com.pl 06.06.02, 15:14
          No niestety, nie pamietam, kupowałam toto ze dwa lata temu. Jest w szklanej
          butelce z dozownikiem. Myślę, że pani z Sothysa w Sobieskim będzie wiedziała:)
          • anexxa Re: Sothys - prep. dotleniajacy (do gandzi) 06.06.02, 15:18
            z pewnoscia bedzie wiedziala. bardzo ci dziekuje.

xx.
      • Gość: Karusia Re: Sothys IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.06.02, 18:56
        A gdzie w W-wie można je kupić? Orientujecie się może ile kosztuje ich peeling?
        • Gość: Aga Re: Sothys IP: *.future-net.pl 06.06.02, 21:58
          W salonach pracujacych na Sothysie, główny jest na Nowym Świecie róg Foksal.
    • .klamka. a czy oni maja jakas srone www? 06.06.02, 22:29
      • Gość: Teri Re: a czy oni maja jakas srone www? IP: *.abo.wanadoo.fr 07.06.02, 12:58
        www.sothys.com
        wersja francuska, jest wprawdzie odnosnik do wersji angielskiej, ale tam poki
        co pokazuje sie "coming soon" T.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka