Gość: Karusia IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.06.02, 14:10 Używała któraś z was produktów tej firmy? Jakie są ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gAndzia Re: Sothys IP: *.se.com.pl 06.06.02, 14:19 Chodziłam przez rok do kosmetyczki w salonie Biguine (taka francuska sieć fryzjersko-kosmetyczna), pracujacej wyłacznie na Sothysie. Zawsze mi dawała mnóstwo próbek i miniaturek, więc po pewnym czasie zaczęłam kupować u niej kosmetyki. Byłam bardzo zadowolona. Cenowo są ciut tańsze od tych z najwyższej półki. Zapamietałam mi.in. bardzo fajny preparat dotleniający skórę (w dozowniku), bardzo mi służył (polecany jest kobietom z wielkich miast, zyjacych w spalinach, bez tlenu:), siedzących przy kompie). Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Sothys - prep. dotleniajacy (do gandzi) 06.06.02, 15:06 pamietasz nazwe tego dotleniacza? siedze przed kompem, jezdze w spalinach, moze mi co zmieni na lepsze... xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Sothys - prep. dotleniajacy (do gandzi) IP: *.se.com.pl 06.06.02, 15:14 No niestety, nie pamietam, kupowałam toto ze dwa lata temu. Jest w szklanej butelce z dozownikiem. Myślę, że pani z Sothysa w Sobieskim będzie wiedziała:) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Sothys - prep. dotleniajacy (do gandzi) 06.06.02, 15:18 z pewnoscia bedzie wiedziala. bardzo ci dziekuje. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karusia Re: Sothys IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.06.02, 18:56 A gdzie w W-wie można je kupić? Orientujecie się może ile kosztuje ich peeling? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Sothys IP: *.future-net.pl 06.06.02, 21:58 W salonach pracujacych na Sothysie, główny jest na Nowym Świecie róg Foksal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teri Re: a czy oni maja jakas srone www? IP: *.abo.wanadoo.fr 07.06.02, 12:58 www.sothys.com wersja francuska, jest wprawdzie odnosnik do wersji angielskiej, ale tam poki co pokazuje sie "coming soon" T. Odpowiedz Link Zgłoś