Dodaj do ulubionych

POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:24
w prawdzie sama nie będę się malowac ,ale chciałabym mieć swój
podkład ,który byłby idealny dla mojej cery-mieszana,że skłonnosciami do
przetłuszczania w okolicach T.Bardzo Was proszę doradzcie mi cos sprawdzonego
i może być z górnej półki.Czytałam trochę opinii na temat double wear EL, czy
ten sprawdziłby sie u mnie?pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • madzia773 Re: POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:) 25.02.05, 15:36
      ja miałam superfit Clinique i byłam zadowolona:)
      a teraz mam double wear EL i po moich pierwszych zachywtach na pewno go drugi
      raz nie kupię bo zatyka mi pory
    • Gość: .. Re: POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:00
      hop
    • Gość: owca Re: POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:) IP: 64.236.188.* 25.02.05, 16:19
      ja mialam lancome teint idole, mam mniej wiecej taki sam typ cery. slub byl w
      lipcu w upale, podklad sprawdzil sie suuuuper.
      • Gość: karolka Re: POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:33
        dzieki:)
        • Gość: cytrusowa Re: POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:) IP: *.h.pppool.de 25.02.05, 17:37
          właśnie kupiłam tient idole hydra compact Lancoma i powiem, że byłam pełna
          obaw. Bo nigdy nie uzywałam w kompakcie.
          I co?
          I jest rewelacyjny.
          Mam mocno popękanenaczynka czyli czerwone policzki i bardzo reagującą na zmiany
          warunkow skórę.
          W Douglasie pani nałozyla mi podklad i jestem zachwycona!!!
          I juz nie będę nigdy używać płynnych podkładów, tylko kompakt!!!!
          Polecam Lancoma
    • Gość: dariak Re: POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:) IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 09:27
      co prawda nie doradzę ci odnosnie podkładu ale mozesz przeczytac rady dotyczace
      makijarzu ślubnego www.kobieta.byc.pl/articles.php?did=1&id=261 moze
      sie przyda...
      • Gość: gota Re: POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:) IP: *.netcologne.de 28.02.05, 10:03
        Ja niedawno odkryłam podkład Shiseido - kremowa konsystencja w kompakcie. I
        uważam, że to jest to! Tani nie jest, ponieważ musiałam zapłacić około 30 euro,
        ale myślę, że więcej pieniędzy wydałam na szukanie odpowiedniego dla siebie
        podkładu i inwestowanie co 5 minut w inne kosmetyki. Poza tym jest całkiem
        wydajny. Polecam!
    • kobietka_jm Re: POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:) 28.02.05, 14:05
      Karolko,
      uroczystości ślubne mam juz dawno za sobą :), ale gdybym dzisiaj miała wybierać
      podkład na ten dzien to na pewno nie byłyby to Shiseido, Hydro-Liquid Compact
      tak jak napisała moja poprzedniczka ( no chyba że chodziło o inny podkład z tej
      firmy). To świetny kompakt ale nie do Twojej cery, poza tym krycie nie jest
      dobre, nadaje się do cery normalnej a nawet suchej i ja stosuję go latem kiedy
      jedynie chce wyrownac koloryt.
      Na wiele godzin imprezy na pewno dobry bedzie EL Double Wear. Ma porządne
      krycie i zostanie na twarzy do rana.
      Zastanów się o jakiej porze roku będzie impreza, jakie warunki itp. EL jest
      faktycznie raczej jesienno-zimowym :)) podkładem ale na wielki dzien
      zdecydowanie uzylabym wlasnie tego.
      Idź weź probke z drogerii i się pomaluj...sama ocenisz efekt

• miumiu75 Re: POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:) 28.02.05, 14:14
      Na moim slubie mialam baze i compact Shiseido. Mam rowniez mieszana cera, ktora
      bardzo sie przetluszca. Bylam zadowolona, na zdjeciach ani odrobiny swiecenia.
      • kobietka_jm Re: POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:) 28.02.05, 16:42
        dziewczyny może Wy piszecie o Shiseido - Compact Foundation , bo Shiseido Hydro-
        Liquid Compact sie na slub nie nadaje :)
        • Gość: maxi Re: POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:48
          Ja pocecam colour adapt max factora. Przetestowałam już setki podkładów-głównie
          tych z wyzszej półki, bo uważałam że jak coś kosztuje to jest najlepsze. Guzik
          prawda, do tej pory leżą w mom kuferku niedokończone lancome, shiseido, art
          deco itp, a ja kupiłam już czwarty max factor. Cera jest gładziutka, matowa,
          nie wyświeca się a puder nie spływa. A jak szukasz cos z wyszej półki to
          polecam YSL teint mat. Ale naj;epiej popros o próbki wcześniej.
          • Gość: Raewn Re: POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:) IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 28.02.05, 17:21
            Witam, mam przyjemnosć malowania pań do ślubu, wprawdzie nie w Polsce, ale
            tutaj kosmetyki Lancome też są dostępne. Serdecznie polecam podkład Teint
            Idole , ale proszę wcześniej sprawdzić próbką. Do ślubu nie należy wybieraź
            zbyt ciemnego , bo postarza.
            • lady Re: POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:) 28.02.05, 17:48
              Chyba nigdy nie należy wybierać zbyt ciemnego, prawda? ;-)
              Ja maluję Divinorami do ślubów, bo dają najładniejsze i najtrwalsze wykończenie.
              • Gość: Raewn Re: POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:) IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 28.02.05, 17:59
                No oczywiście, ale chodzi mio to,ze biel wyostrza kolor podkładu a tłumi
                szminki i cieni taka dziwna zależnosc Na co dzień też stosuję divinorę
                Gurelaina, ale na inprezy wolę Teint Idole. Pozdrowienia
                Teint Idole zawiera silikony, które sprawiają ,ze make up jest bardziej trwały
                no i trochę wysusza skórę.
                • Gość: cytrusowa Re: POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:) IP: *.h.pppool.de 28.02.05, 19:25
                  oj to ciekawe, ze Tient Idole wysusza skórę.
                  chyba zdecysowanie to zależy od typu skóry:-)
                  Używałam ostatnio Sephory był dobry, ale dziwiłam się, czemu wysusza mi tak
                  skórę na buzi. Mam cerę mieszakną, naczynkową, raczej suchą.
                  No i w Duglasie skusiłam się na Lancoma Tient Idole. Bardzo sceptycznie
                  podchodziłam do podkładów w kompakcie, myślałam, że przetłuszczy mi buzię, ale
                  teaz jestem zachwycona!!!
                  Trzyma się cały dzień, pokrywa rewelacyjnie naczynka i nie muszę ich maskować
                  wczesniej korektorem. No i nie wysusza skóry.
                  I nie używam już na to pudru.
                  Rewelacja.
                  Tylko trochę droga:-(
                  nawet jak na Niemcy
                  • Gość: Raewn Re: POMÓŻCIE- SUPER PODKŁAD NA ŚLUB:) IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 28.02.05, 20:39
                    To wysuszanie dotyczy skóry, która ma z tym problem.Ja tego nie odczułan, ale
                    klientki to zgłaszały.Mówi się nawet o tym ze po tym podkładzie ustępują
                    problemy z trądzikiem. A swoją droga nie słyszałam o nim w kompakcie .Ciekawa
                    alternatywa. Jest już w Polsce?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka