Gość: madzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 15:25 czekam na Wasze opinie w sprawie depilatorow. Ktore marki preferujecie i czy w ogole polecacie taki rodzaj depilacji. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smee Re: depilator "+" i "-" 27.02.05, 15:30 Wyszukiwarka - haslo 'depilator' - 509 postow na ten temat, nic tylko czytac :) Pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baluska Re: depilator "+" i "-" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 15:36 Od roku mam swój pierwszy depilator i jedyny jak dotąd, wiec nie mogę podać, jaki preferuję. Mam Philipsa i jestem zadowolona. nie jest idealny, bo omija (on albo ja?) niektóre włoski. Nigdy! nie mam idealnie gładkiej skóry, jak natychmiast po goleniu. Ale za to włoski odrastają miękkie i nie mam tej okropnej szczeciny, która doprowadzała mnie do szału. Szoruje się ostrą gąbką i stosuję peeling - włoski nie wrastają i nie mam podrażnień. No - minus to kłamstwo, że zabieg starcza na 4 tygodnie - może tyle odrasta każdy włosek, ale w miedzyczasie tak zwanym pojawiają się inne - a więc trzeba to robić zdecydowanie częsciej. Nie stać mnie na laser i zabiegi w gabinecie - depilator jest najlepszym moim zdaniem wyjściem spośród domowych sposobów. Odpowiedz Link Zgłoś