Gość: agula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 16:25 Które, według Was, kremy wyszczuplające lub na cellulitis są najlepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asicca Re: KREMY WYSZCZUPLAJĄCE-SONDA! 02.03.05, 16:41 przy diecie i z cwiczeniami Avona wyszczuplajacy sprawdzil sie wysmienicie! Odpowiedz Link Zgłoś
asicca Re: KREMY WYSZCZUPLAJĄCE-SONDA! 02.03.05, 16:41 przy diecie i z cwiczeniami Avona wyszczuplajacy sprawdzil sie wysmienicie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evi Re: KREMY WYSZCZUPLAJĄCE-SONDA! IP: *.osh.swh.mhn.de / *.lrz-muenchen.de 02.03.05, 18:29 Ja nie zauwazylam poprawy i dodatkowo skore mialam po nim przesuszona. Jedyne cudo kosmetyczne za ktore moge reczyc glowa to Lift Minceur Clarinsa, skora sie wygladza i wyrownuje. Ale oczywiscie nie "schudniesz" po niczym bez diety:) Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: KREMY WYSZCZUPLAJĄCE-SONDA! 03.03.05, 08:42 A ja polecam "body shaping cream" clarinsa, jest swietny n Odpowiedz Link Zgłoś
asicca Re: KREMY WYSZCZUPLAJĄCE-SONDA! 03.03.05, 08:56 clarisa jest rzeczywiscie ok, ja przestrzegam przed Sisley- cena kosmiczna,a smierdzi, brudzi i do tego zero poprawy! nawet nie nawilza fajnie skory! koleznaka mi polecala kiedys zestaw z AA - jeden krem na dzien, drugi na noc- zielone opakowania!jeszcze nie probowalam... teraz jestem na etapie rozgrzewajacej emulsji Bielendy!rozgrzewa strasznie, pachnie swietnie i skora jest zdecydowanie bardziej wygladzona...ale wiem,z e nie kazdemu bedzie odpowiadalo to "ogrzewanie"!latem na pewno nie bede tego stosowala! pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: KREMY WYSZCZUPLAJĄCE-SONDA! IP: *.crowley.pl 03.03.05, 09:11 na rozgrzewające kremy trzeba uważać przy skórze naczynkowej, kremy z kofeiną (a takich jest większość ) też są niewskazane przy pajączkach na skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: KREMY WYSZCZUPLAJĄCE-SONDA! IP: 217.8.163.* 03.03.05, 10:04 Jestem bardzo zadowolona z zestawu antycellulitowo-ujędrniającego Eveline Spa, które jest bardzo komfortowe w stosoaniu, poniewaz nie klei się, szybko się wchłania i ma konsystencję "masła". Fajnie chłodzi. Używałam osławionego serum Lirene, ale Eveline jest bezkonkutencyjne. Znakomicie napina, wygładza i zmiejsza "sflaczenie" i cellutis. Nie ćwiczę specjalnie, dwa razy w tgodniu jeżdżę na łyżwach, więc o wyszczupleniu pod wpływem sportu raczej nie ma mowy. Obwód ud zmniejszył mi się o 2 cm i skóra jest jędrna. Bardzo polecam tę serię. Nie kosztuje dużo, choć nie jest zbyt wydajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vienera Re: KREMY WYSZCZUPLAJĄCE-SONDA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:30 Potwierdzam to co napisala Kiwi! Rzeczywiscie Serum wyszczuplajaco..... z Eveline jest swietne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evi Re: KREMY WYSZCZUPLAJĄCE-SONDA! IP: *.osh.swh.mhn.de / *.lrz-muenchen.de 03.03.05, 12:02 Opakowanie takie sobie, (chodzi o to zielono-srebrne serum 3D, tak?) ale skoro piszecie ze ok, to pewnie kupie. Przyjemnie napina i super wygladza tez skore preparat na cellulit firmy Roc (tylko w aptekach), co roku na wiosne jest zwykle promocja, za 1 opakowanie w cenie ok65 zlotych dostaje sie dwa. Ciezko znalezc z tego co wiem, ale warto poszukac, bo jest fajniutki. Odpowiedz Link Zgłoś
grida Re: KREMY WYSZCZUPLAJĄCE-SONDA! 05.03.05, 09:01 zaciekawily mnie te kosmetyki - mozecie mi napisac ile kosztuje to serum Eveline ??? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vienera Re: KREMY WYSZCZUPLAJĄCE-SONDA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 12:01 Serum wyszczuplajaco-ujedrniajace Eveline kosztuje ok 15 zl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresai Re: KREMY WYSZCZUPLAJĄCE-SONDA! IP: *.chello.pl 03.03.05, 12:04 Dermedic, Celluend2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: KREMY WYSZCZUPLAJĄCE-SONDA! IP: 212.244.242.* 03.03.05, 12:08 A ja szukam Elancylu, tego w kapsułkach na 14 dni.Widzałyście w Krakowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
satinka Re: KREMY WYSZCZUPLAJĄCE-SONDA! 04.03.05, 23:40 ja też "przećwiczyłam" różne kosmetyki. Powiem Wam, że dla mnie najfajniejsze jest serum Kolastyny - ma ładny zapach, jedna fiolka wystarcza na dwa razy (czyli na jeden dzień). I jest nie bardzo drogie - z tego co pamiętam dwutygodniowa kuracja kosztuje ok. 30 zł. a warto! pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: KREMY WYSZCZUPLAJĄCE-SONDA! IP: *.os.kn.pl 04.03.05, 23:48 a znacie atw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: KREMY WYSZCZUPLAJĄCE-SONDA! IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 09:35 tu masz ranking na wizażu: tinylink.com/?ogh5AGncMY Odpowiedz Link Zgłoś