Dodaj do ulubionych

Naprawde trwała pomadka??

IP: *.makolab.pl / *.proxy.makolab.pl 07.03.05, 20:09
Potrzebuję porady dziewczyny - może macie jakieś doświadczenia. Która pomadka
według Was jest najtrwalsza? Utrzymuje się na ustach i zachowuje względną
świeżość? Która nie zniknie po godzinie przy stoliku na kawie z miłym facetem
ani po 2 godzinach prelekcji dla wymagających klientów? Zawsze odczuwam z
tego powodu dyskomfort i zastanawiam się czy jeszcze ją widać?? Może po
prostu nic nie mówić i nie oblizywać ust? ;)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: nioma Re: Naprawde trwała pomadka?? IP: *.chello.pl 07.03.05, 22:06
      kiedys dostalam pomadke diora - niesamowicie trwala ale juz sie skonczyla a
      cena nie dla mnie, jesli Cie stac - goraco polecam (granatowo zlote opakowanie)
      trwale sa tez l'oreala, nie pamietam nazwy, uzywalam jakis czas temu, ale
      opakowania byly zlote i srebrne, lekko prostokatne, szminka utrzymywala sie u
      mnie dobre kilka godzin
    • 210977333q Re: Naprawde trwała pomadka?? 07.03.05, 22:32
      Dla mnie Max Factor,Lipfinity.Utrzymuje sie caly dzien,choc niektore moje
      znajome twierdza,ze wysusza im usta.
      • Gość: maxi Re: Naprawde trwała pomadka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:40
        Wg mnie to nie kwestia pomadki tylko kształtu ust i predysposycji. Moja
        przyjaciółka "zjada" wszystkie pomadki i zawsze jej sie warzą. Ja natomiast
        moge pomalować sie byle czym a usta cały dzień wygladają dobrze. Kiedys moja
        przyjaciółka wciaż podpytywała mnie jaką mam pomadke, ze tk ładnie wygląda i
        sie nie ściera. Mówiłąm jaką a ona po zkupie identycznej narzekała. Wkońcu
        doszłysmy w cczym problem. Mozesz spróbować też techniki malowania ust z
        podkłądem i pudrem. Chociaz jak masz tendencje do zjadania to raczej pomysl jak
        tego uniknąć.
        • Gość: maxi Re: Naprawde trwała pomadka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:45
          Acha - odradzam wszystkie pomadki o przedłużonej trwałości. Są niekomfortowe i
          twarde. Ja najczęściej uzywam Dior addict, estee lauder color crystal i
          błysczyki revlona. Mozesz też spróbować błyszczyki Lancome juicy tubes dlatego,
          ze są one transparentne z lekkim kolorkie. Jeżeli nawet znikną z ust to efekt
          nie będzie dramatyczny. A najlepiej po prostu poprawiać makijaż ust w ciagu
          dnia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka