Gość: Monica IP: *.wlb.vectranet.pl 20.03.05, 11:45 Co sądziecie o lakierach Sally Hansen Nail Prisms. Noszę się z zamiarem zakupu,ale nie wiem czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kena1 Re: Nail Prisms 23.03.05, 09:00 Sprawdź opinie na wizażu, mało ich co prawda i różne, ale zawsze coś. Też chodzę dookoła tego lakieru od jakiegoś czasu, bo kolorki są naprawdę niespotykane - mój faworyt to brokatowo-srebrny :) tylko też nie wiem czy będą trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
kena1 Re: Nail Prisms 25.06.05, 11:01 Przetestowałam już nail prisms i jestem zachwycona, nigdy nie miałam tak trwałego lakieru. Przetrzymał ponad tydzień i nic nie odpryskiwało, odrobinkę tylko pościerał się na końcówkach. Jedyny jego minus to długi czas schnięcia, schnie wieki całe, na dwie warstwy potrzeba kilka dobrych godzin. Ale za to nie muszę po dwóch dniach znowu malować paznokci, no i te kolory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Nail Prisms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 11:15 a jakie kolory wyprobowalas? jest taki zlotawo-zielony ktory swietnie sie mieni ale czy wszystkie maja taki efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
kena1 Re: Nail Prisms 25.06.05, 12:35 Mam bronze coral i scarlet ruby. Pierwszy jest połączeniem ciemnego różu i brązu , drugi jest bordowy ze złotem i zielono-złotą poświatą. Obydwa mienią się niesamowicie. Ale w sklepie widziałam parę odcieni, bardziej perłowych niż mieniących się i te chyba nie będą miały takiego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś