Gość: MalaMi IP: *.icpnet.pl 20.03.05, 13:11 nie ma kalorii a bardzo dobrze wypelnia zoladeczek.. czy mzna ja pic podczas odchudzania?? z gory dzieki za pomoc pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smee Re: CocaColaLIght a dieta... 20.03.05, 13:16 Przy odchudzaniu nie powinno sie pic napojow gazowanych, wiec raczej odpada. Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: CocaColaLIght a dieta... IP: *.chello.pl 20.03.05, 13:20 Było kilka artykułów w gazetach że coca cola "light" to pic na wodę. Lepiej ci wyjdzie na zdrowie picie wody niegazowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra CocaColaLight a dieta... IP: 80.51.249.* 20.03.05, 15:15 Ano... Cola rozwala żołądek. Takze lepiej jakies ziółka, jest teraz sporo tego na rynku, wspomagaja odchudzanie i organizm je bardzo dobrze toleruje. Moj tesc w ogole sie nie odchudzał, ale pił ziołka na oczyszczenie wątroby i poszło mu "ot tak" 8 kilogramow. Sandra www.harmonny.pl GG: 19735 sandra@namyslow.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalaMi , IP: *.icpnet.pl 20.03.05, 15:26 oo,a jakie..:) chetnie je wyprobuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Zioła - oczyszczanie wątroby IP: 80.51.249.* 20.03.05, 15:35 Tylko najpierw pytanie, w jakim stanie jest Twoja watroba. Jesli odzywiasz sie normalnie, czyli jeszcz wzssyto, to zapewne w takim stanie jak wielu osob, czyli jest zanieczyszczona. Mieszanka ziół przedstawia sie nastepująco: Zioła – Wątroba 1.Dziurawiec – 100 g 2.Mniszek – 100 g 3.Kocanka – 50 g 4.Podróżnik – 50 g 5.Lebioda – 50 g 6.Perz – 50 g 7.Dzika róża – 100 g 8.Rzepik – 50 g 9.Mięta – 50 g 10. Gorczyca – 100 g 11. Kminek – 50 g Sprawdz czy nie jestes na ktorys skladnik uczulona. Zioła pije sie 3 razy dziennie. Zioła muszą być ciepłe! Jesli sie wystudza to nadaja sie do wylania, bo nie dzialaja juz po prostu. Terminy stosowania - 12 - 14 dni - 7 dni przerwy - 12-14 dni - 7 dni przerwy - Dopijasz to co zostało - The End Oprocz tych ziolek tesc brał jeszcze inne zioła, jakies chinskie, ale te byly przepisywane przez lekarza med. naturalnej, wiec nie smiem ich podawac. Moge polecic bezpieczny wyciąg z karczocha - Cynacholin. No i troche tescia pilnowalismy, aby jadl tak jak ja i Mąż, a my mamy konkretna diete, bez zadnych sztucznosci. Tez mial tak, ze nei za bardzo mu sie chciało jesc... Sa takie przypadki, ze watroba jest juz tak chora, ze wymaga gruntownego czyszzcenie - oliwa z oliwek, po takim czyszczeniu sa przypadki, ze w tydzien leci 10 kg. Bo czesto waga nadmierna jest spowodowana zlym metabolizm; zły metabolizm - chore narzady, w tym wątroba... I efektem tego po oczyszczeniu sa takie rezultaty. Pozdrawiam Sandra www.harmonny.pl GG: 19735 sandra@namyslow.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalaMi Dziekuje najmocniej za info !!Pozdrawiam IP: *.icpnet.pl 20.03.05, 18:15 Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: Dziekuje najmocniej za info !!Pozdrawiam 20.03.05, 18:19 Od siebie dodam tylko, zeby uwazac ze sloncem przy piciu dziurwca, gdyz moze o (nie musi) powodowac nadwrazliwosc na slonce i w efekcie jakies plamy, uczulenia i inne cyrki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalaMi Re: CocaColaLIght a dieta... IP: *.icpnet.pl 20.03.05, 13:29 WIem ze cocacola do najzdrowszych nie nalezy..ale czasami mam juz taaak bardzodosyc wody ,ze nie wytrzymuje i 'pociagne'troszke coli:) i jednak bardziej zapycha ona zoladek i czlowiekowi wydaje sie ,ze sie najadl;) a wod smakowych,np cytrynowych nienawidze :( Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buka Re: CocaColaLIght a dieta... IP: *.chello.pl 20.03.05, 18:27 Kiedy jestem na ostrej diecie - czyli ok. co 2 lata, jem max 1500 kcal dziennie, same zdrowe rzeczy (brrr) i ćwiczę ostro, to cola i pepsi light są jedynymi słodkimi, "niezdrowymi" i "niegrzecznymi" produktami, jaki spożywam. Wypijam wtedu do litra tego syfku dziennie i jedno jest pewne: na pewno nie powoduje to tycia. Za to jest słodkie, lekko spiduje i rzeczywiście zapucha żołądek (gazem). Także polecam, mimo, że niezdrowe i wyklęte. Jednak zawsze jakaś przyjemność, przy tej cholernej diecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valkiria1 Re: CocaColaLIght a dieta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:01 tak mi sie uśmiechneło, bo ja na codzień jem 1800kcal .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buka Re: CocaColaLIght a dieta... IP: *.chello.pl 21.03.05, 00:02 Heh, ja na codzień jem koło 3000! :))) Łakomczuch ze mnie, dlatego co 2 lata muszę się odchudzać, żeby wejść w stare ubrania :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: CocaColaLIght a dieta... IP: 80.51.249.* 20.03.05, 22:07 Wszystko można. Pytanie: "Po co?", "Dlaczego?", "Co mi to da"..........Taka rada, ze jesli juz sie pije te cole, to warto dla oslony żoładka pić siemie lniane. Bo jesli teraz po piciu coli jest ok, nic nie boli, nie znaczy ze za kilka lat nie zacznie cos pobolewać. Sandra www.harmonny.pl GG: 19735 sandra@namyslow.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: CocaColaLIght a dieta... IP: 80.51.249.* 20.03.05, 22:09 Tak uzupelniając poprzedni post... Jest taka mądra zasada: Primum Non Nocere..... Sandra www.harmonny.pl GG: 19735 sandra@namyslow.com Odpowiedz Link Zgłoś
energajzerka Re: CocaColaLIght a dieta... 21.03.05, 07:54 ja jak mam dosyc samej wody to dodaje cytryne albo pije pol na pol z sokiem! coca cola jakos nie specjalnie mi smakuje! wiem tez ze cola, ze wyplukuje witaminy i powoduje niemozliwosc przyswajania witamin przez kilkanascie godzin w organizmie! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś