Gość: kobita :) IP: *.ds.uni.wroc.pl 22.03.05, 00:59 czy mozecie polecic jakies maseczki? Oczyszczajace, ujedrniajace, nawilzajace... Po w miare rozsadnych kosztach :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justyna Re: maseczki IP: *.aster.pl 22.03.05, 14:41 Dobra maseczki w saszetkach ma Dermika: 9 rodzajow do każdego typu cery i rożnych właściwościach, cena- 4.60, jedna wystarczy nawewt na 3-4 uzycia. www.esentia.pl/servlet/SNFSearch?session=363d22121a8f9150&p_query=&p_brand_id=16&p_category_id=&p_page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malka Re: maseczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:43 dobre sa tez Oceanic, do dostania tez w saszetkach, wiec mozna wyprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: maseczki 22.03.05, 14:46 polecam maseczke-krem iwostin - doskonala do skory przesuszonej i podraznionej (bez splukiwania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_26 Re: maseczki IP: *.szwajcarska.pl 22.03.05, 14:51 A polecicie jakieś dobre maseczki peel-off? Jak dla mnie nawet niezła jest maseczka oczyszczająca z błota AVONU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: maseczki IP: 80.51.249.* 22.03.05, 15:09 Lifting Mask oczywiscie z Harmonny :-) Jest to maseczka liftingująca w saszetce; 3 sztuki - 12,90 zł. Intensywna terapia regenerująca w postaci maseczki do każdego typu cery. Zawiera aktywne składniki łatwo przyswajalne przez skórę. Idealny przed jakims wyjsciem, bo jest to maseczka w postaci nasącznej bibulki z otworami na oczy, nos usta, takze stosuje sie ja szybko i bezproblemowo i zaraz pozniej mozna nakladac makijaż. Swietne tez na dekolt. Sama jeszcze takich rzeczy nie musze stosowac, ale robiłam za świadka, jak pewna znajoma kobieta sie tym obkładała. Ja sobie robie maseczki na bazie oliwy z oliwek, bo mam do niej slabosc i swietnie mi służy. Pozdrawiam Sandra www.harmonny.pl GG: 19735 sandra@namyslow.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitipel Re: maseczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 15:27 polecam maseczkę odżywczą DAXa z gorzkimi migdałami. Torebeczka 10 ml (na dwa razy) kosztuje u mne 1,20zł.(w tanim sklepie) Świetna. Czasami kupuję też nawilżającą z tej serii (perfecta) ale tu już zapach mnie zniechęca nieco... Odpowiedz Link Zgłoś