Gość: daga IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 16:11 wiem ze ten temat byl juz poruszany,ale zapisalam sie na baleyage i mam pewne obawy-dlatego chetnie poczytam o tym salonie oraz o waszych wrazeniach z nim zwiazanych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza123 Re: stylissimo-Wawa 23.03.05, 16:41 Ja mam bardzo pozytywne wrażenia. Poszłam tam po tym, jak fryzjer zrealizował swoją wizję na mojej głowie i nie mogłam spojrzeć w lustro :) Pani Ewa uratowała mi włosy i zrobiła tak super fryzurkę, ze aż miło. I jak na taki standard nie jest drogo. Gorąco polecam (znam tylko p. Ewę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: stylissimo-Wawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.05, 17:00 chodzi o pania Ewe Zygmuntowicz?bo to wlasnie do niej sie zapisalam-ide tam pierwszy raz i mam obawy,ale licze ze po wizycie bede milo zaskoczona;)dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: stylissimo-Wawa IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 23.03.05, 20:49 znów ściema o PANI EWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: stylissimo-Wawa IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.03.05, 21:32 Rany, nie wiem dokładnie o co chodzi-to już cała wojna o Stylissimo ;-)aż strach się przyznać, że ja chodzę tam już 1,5 roku średnio co 1,5 miesiąca. i nawet nie tyle do Ewy Zygmuntowicz, ale do Agnieszki. Ewa też ok, ale Agnieszka pomogła mi włosy zapuścić ;-)) i nie wiem nic na temat farbowania-ja chodzę na cięcie.powodzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza123 Re: stylissimo-Wawa 24.03.05, 14:33 Nie chciałam tak rzucać nazwiskami :) Ale tak, chodzi o panię Ewę Zygmuntowicz. Naprawdę nie masz powodów mieć obaw. Napisz później o wrażeniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: stylissimo-Wawa IP: *.businessman.com.pl 24.03.05, 14:12 Daga- napisz proszę jak się udało wizyta u p. Ewy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: stylissimo-Wawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.05, 14:35 wizyte mam 1 kwietnia-napisze potem swoje wraznia;) Odpowiedz Link Zgłoś