mala_mi4 28.03.05, 19:09 Cześć! Mam do Was ogromną prośbę - znacie jakieś ćwiczenia na płaski brzuszek? Po zimie zrobiły mi sie fałdki, ale tylko na brzuchu (poza tym jestem szcupła, budowy normalnej). Proszę o wpisy. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emm Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 20:45 wpisz sobie w wyszukiwarke na google "szostka weidera".Te cwiczenia robia teraz furore.Podobno sa bardzo skuteczne.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK 28.03.05, 21:38 Gość portalu: Emm napisał(a): > wpisz sobie w wyszukiwarke na google "szostka weidera".Te cwiczenia robia teraz > > furore.Podobno sa bardzo skuteczne. Dziewczyny to są ćwiczenia dla facetów ! Nie zależy Wam na wąskiej talii? Chyba nie , bo ogladając dziewczyny na ulicach widzę, że dbają one wyłącznie o szczupłość, a nie o zgrabność. Sporo widać szczupłych, ale zgrabnych mało. Ja dziekuje za takie ćwiczenia.Sama chciałabym wzmocnic mieśnie, ale na litosć nie kosztem utraty fajnej figury(po siłowni i gimnastyce poszerzyłam sie w talii- teraz juz jest ok, wróciłam do 62 cm). A fajna figura u kobiety to między innymi wyrazne wcięcie w talii. A na płaski brzuch to lepiej zmienic sposób odżywiania (przestać jeśc te majonezowe ciapy i frytki, batoniki i inne cuda chemiczne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK IP: *.chello.pl 28.03.05, 21:47 kazdy ma inna figure sa kobiety ktore w ogole nie tyja w brzuchu a ja choc ogolnie jestem dosc szczupla jak tylko cos zjem( i nie mowie to o obzarstwie tylko o malej przekasce) od razu robi mi sie brzuszek i mysle ze aby to zwalczyc powinno sie wlasnie wzmocnic miesnie brzucha jakimis cwiczeniami, nie mozna przeciez nic kompletnie nie jesc, dlatego interesuja mnie te cwiczenia Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK 28.03.05, 22:52 Gość portalu: kamilka napisał(a): > powinno sie wlasnie wzmocnic miesnie brzucha jakimis cwiczeniami Nie "jakimiś", ale stosownymi dla kobiet. Dałam sie ponieść tej tendencji "trzeba ćwiczyć", bo choc figurę mam świetną to nie uprawiajac sportu ciało staje sie zwiotczałe nieco. I teraz juz wiem,że lepiej nie ćwiczyć wcale niz psuc sobie fajną figurę. W pazdzierniku byłam przerażona kiedy po miesiacu ćwiczeń zobaczyłam "nie swoje ciało", brak wcięcia w talii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK IP: *.chello.pl 29.03.05, 10:55 pewnie masz racje, zatem moze znasz cwiczenia na brzuch odpowiednie dla kobiet, ktore nie poszerzaja talii??? Odpowiedz Link Zgłoś
fairy5 Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK 02.04.05, 08:28 o tak, najlepiej nie cwiczyc wcale bo to szkodzi na figure Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia4 Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK 28.03.05, 21:04 mialam dzis napisac identyczny watek:P:P:P ale zapomnialam:) trzeba sie wziac za te cwiczonka bo po swietach moj brzuszek nie wyglada zbyt dobrze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK IP: *.chello.pl 28.03.05, 21:06 a mówiłam aby się nie objadać...w pierwszy dzień świąt jadłam co popadło a dziś mam głodówkę i piję sam sok. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia4 Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK 28.03.05, 21:30 no wiem i sie wstydze:) staralam sie tak duzo nie jesc ale to ciasto mojej babci...nie moglam sie powstrzymac ale mam juz linka do cwiczen i od jutra biore sie za siebie! a oto link: www.sfd.pl/temat144665/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imoe Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK IP: *.aster.pl 28.03.05, 22:31 www.modeling.pl/?sub=cwiczenia/brzuch&fil=brzuch&poz=30 to są fajne ćwiczenia i pisze że na talie też. tylko gdzieś czytałam że skośnych skrętów kobiety nie powinny robić bo właśnie one poszerzają talię, a tu skośne są więc już sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 8 min ABS 28.03.05, 22:55 hej hej ja tez zawsze mialam problem z brzuszkiem, ale pomoglo mi 8-minutowe abs z sympatycznym panem prowadzacym. super swietne i bardzo polecam. krotkie raz dziennie daje swietne efekty. podaje linka do stronki na ktorej dziewczyna opisuje jak uzyskac od niej taki krotki filmik forum.dieta.pl/forum/viewtopic.php?t=52633 a jakby cos nie poszlo, to moge komus przeslac osobioscie. polecam goraco, zreszta same zobaczycie komenty na temat w/w filmiku caluski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MADA Re: 8 min ABS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.05, 17:09 Mam prosbe. moglabs mi przesłać ten filmik na mejla??? z gory dzieki. mada__1234@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimiczka Re: 8 min ABS IP: *.skawina.sdi.tpnet.pl 29.03.05, 17:35 JA równiez bardzo poprosze o przesłanie tego filmu - nie można go ściągnąć bo transfer został przekroczony Moj meil: mimiczka82@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
damuu Re: 8 min ABS 30.03.05, 16:19 Rowniez poprosze :) Dzikuje bardzo :) damuu@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: 8 min ABS 30.03.05, 17:23 martita, prześlij mi proszę na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: 8 min ABS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.05, 17:50 dagmara19@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta 35 Re: 8 min ABS IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:58 Ja też, ja też marfos@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FragolA Re: 8 min ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:19 Wczoraj ściąnęłam ten krótki program treningowy na brzuch i zrobiłam te ćwiczonka... Nadążyć za tym Panem jest jest dość trudno, jednak wychodziło mi to całkiem. Na pewno z dnia na dzień będzie lepiej. Będę to robiła codziennie, bo to przecież tylko 8 minut, a całkiem niezły wycisk i musze przyznać, że dziś trochę czuję mięśnie brzucha :) i o to właśnie chodzi:) przynajmniej czuję, że ćwiczenia jakoś atakują moje mięśnie:) Dam znac jak rezultaty, jednak myślę, że warto poświęcić 8 minut dziennie na dośc solidny wycisk dla mięśni brzucha, a potem cieszyć się jędrnym, odtłuszczonym brzuchem! :) Trochę ruchu jeszcze nikomu nie zaszkodziło:) Do dzieła kobietki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: 8 min ABS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:57 ja też bym prosiła kasia21031@wp.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex331 Re: 8 min ABS IP: 212.160.108.* 30.03.05, 21:14 JA też poproszę na alex331@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: 8 min ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:05 jesli mozna to ja tez poprosze moj adres malgomalgo@o2.pl z góry dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dys Re: 8 min ABS IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 30.03.05, 20:29 ja tez bardzo prosze dysproporcja@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: 8 min ABS IP: *.torun.mm.pl 30.03.05, 22:32 I ja! :) konikiewicz@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: 8 min ABS IP: *.acn.waw.pl 30.03.05, 23:13 dziewczyny aj wlasnie sciagnelam przez mula;)[mzona przez kazee ale sporo wirusow przez nia lezie,.,..wiec to chyab szybciej bedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola A JA JESTEM JEDNAk ZA 6 WEIDERA:)))) IP: *.acn.waw.pl 30.03.05, 23:24 dziewczynmy mam ten filmik od dawna byl czas ze cwiczylam przy nim-pomaga ale moge stwierdzic na swoim przykladzie ze cwiczenia 6 weidera pozwalaja szybciej wyszczuplic brzuszek!!!cwiczylam parwie miesiac przy tym filmiku a teraz cwicze 6weidera dopiero 2 tyg i efekt jest nieporownywalny.mzoe tez dlatego ze przy 6 weidera sa okreslone dni i zwieksza sie ilosc wykonywanych cwiczen,przyzwyczaja sie organizm to lepszej pracy miesni:)zreszta za tym panem bardzo trudno nadarzyc i to zajmuje wiecej czasu:)mi 6weidera teraz zajmuje ok 12min:)ale kazdy oczywiscie cwiczy co chce:)ja tylko powiedzialm co sadze na moim przykladzie!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: A JA JESTEM JEDNAk ZA 6 WEIDERA:)))) IP: *.chello.pl 31.03.05, 13:10 mi tez sie podoba szostka weidera, choc cwicze dopiero 3.dzien. Dodaje jescze cwiczenia roziagajace talie, zeby jej nie zatracic:) pozdrawiam Wasze brzuszki i zycze przyjemnych cwiczen:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popatrzmy.na.niebo Re: A JA JESTEM JEDNAk ZA 6 WEIDERA:)))) IP: *.delfnet.pl / 83.238.45.* 01.04.05, 14:18 czy możesz podać przykłady cwiczeń rozciągających talię. Piszesz, że dodałaś je do tego zestawu. Będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Re: A JA JESTEM JEDNAk ZA 6 WEIDERA:)))) IP: *.chello.pl 01.04.05, 16:57 slyszalam(zreszta na tym forum), ze poprostu trzeba rozciagac talie aby zabardzo nie pokryla sie miesniami, ale zaznaczam, ze nie jestem specjalistka w tym temacie,sama wykonuje takie cwiczenia na talie : I Stań w lekkim rozkroku, jedno ramię połóż na brzuchu, a drugie wyciągnij wyprostowane jak najwyżej do góry i wykonuj lekki skłon w bok. Podczas wykonywania ćwiczenia nie odrywaj stóp od podłoża. Powtórz ćwiczenie, robiąc to samo na drugą stronę dopiero wtedy, gdy odczujesz napięcie mięsni. Ćwiczenie wykonuj w dwóch seriach po 10 razy z przerwą 15 sekund. II Stań w rozkroku, na lekko ugiętych kolanach, spleć dłonie nad głową i wykonuj głęboki skłon w bok nie skręcając tułowia. W pozycji końcowej możesz pogłębić skłon. Ćwiczenie wykonuj w dwóch seriach po 10 razy z przerwą 15 sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
karolaz1 Re: 8 min ABS 31.03.05, 00:05 mastema28@interia.pl moge tez prosic? z gory dziekuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibusik Re: 8 min ABS IP: 80.72.37.* 31.03.05, 01:45 i ja, dobrze? gibusik@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: 8 min ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 07:08 Ja też, ja też ! Bardzo proszę !!! adres: natella@wp.pl Z góry bardzo dziękuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: 8 min ABS IP: *.lec.dk 31.03.05, 08:44 i ja i ja!!!!! rutkowiak@yahoo.com Dziekowac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodniczek_1 Re: 8 min ABS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 09:53 ja tez bardzo proszę a.kuron@wp.pl wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konim691 konim691@wp.pl IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.03.05, 10:30 dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: konim691@wp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:34 ja też chce;beata1048@wp.pl.dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: 8 min ABS IP: *.internet.radom.pl 31.03.05, 10:44 Ja także chciałabym zrzucić brzuszek. Bardzo proszę o ten filmik na adres kasia126@op.pl Wielkie dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: 8 min ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 14:30 Ja też bardzo poproszę ten filmik aga2579@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phial poprosze o wyslanie ... :) IP: *.chello.pl 31.03.05, 11:50 Bylabym bardzo wdzieczna, moj mail phial@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontass Re: 8 min ABS 31.03.05, 12:32 Cześć próbowałam ściągnąć, ale pojawia się "przekroczony limit transferu" - czy mogłabyś mi też podesłać na pocahontass@gazeta.pl ? Byłabym bardzo wdzięczna. Wprawdzie za 4 dni kończę serię 6 Weidera i owszem efekty są, ale chcę kontynuowac ćwiczenia na brzuch. Te o których piszesz zajmują tylko 8 minut i to jest do przełknięcia - Weider zajmuje mi teraz codziennie prawie pół godziny i traktuję to jako "terapię szokową" dla moich mięśni i wstęp do regularnych ćwiczeń. Całusy. Odpowiedz Link Zgłoś
markuch77 Re: 8 min ABS 31.03.05, 12:37 ja rowniez poprosze o przeslanie tych 8 minutowych cwiczen na brzuszek moj email:marget22@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anowi66 Re: 8 min ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 12:41 ja rowniez poprosze anowi03@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
werda79 Re: 8 min ABS 31.03.05, 12:45 ja bardzo bardzo prosze tez :) werda@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
igielka82 Re: 8 min ABS 31.03.05, 13:35 Kochane dziewczyny! Jakieś dwa dni temu udało mi się ściągnąć filmik - weszlam na podany adres kilka minut po 24 i limit nie byl przekroczony - mogę wam wysłac, ale z łaski swojej wyślijcie mi swoje meile na mój i wtedy będzie łatwiej przesłać Wam ten film -> nie chce mi sie zbierać wszystkich meili (leń ze mnie :P) Odpowiedz Link Zgłoś
igielka82 Re: 8 min ABS 31.03.05, 13:36 Aha jeszcze jedno wyślijcie mi na mój meil mimiczka82@o2.pl bo z tego na gazecie nie kożystam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dakota Re: 8 min ABS IP: 217.153.68.* 31.03.05, 13:43 Dziewczyny,jak ktoras będzie juz miała filmik, to bardzo proszę wrzućcie tez na: ilp@poczta.fm Z góry dzięki:)) Aha, a z tą 6Weidera....macie linka, gdzie mozna znależć rozpisany trening wg tej metody?? moja wyszukiwarka się na mnie chyb apogniewała i wyrzuca same opnie, blogi itp n aten temat:((( Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: 8 min ABS IP: *.chello.pl 31.03.05, 13:51 oto link do szosteczki: www.sfd.pl/temat144665/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa254 Re: 8 min ABS IP: *.gtc.com.pl 31.03.05, 13:40 ja też bardzo proszę:) ewa254@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: 8 min ABS IP: *.chello.pl 31.03.05, 14:31 bede wdzieczna ana085@wp.pl Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: 8 min ABS IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 31.03.05, 14:25 Jesli nie sprawi to problemu prosze o przesłanietego filmilu na e- mail:magda@os.pl. Probowałam sciagnac, ale bez skutków.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalla Re: 8 min ABS IP: *.krakap.hor.net.pl 01.04.05, 13:40 ja też poproszę:))) dalla1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: 8 min ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 13:30 ja tez bardzo prosze, bo sie nei cche ciagnac... kathy@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka254525 Re: 8 min ABS !!!!!!!!!!!!! 04.04.05, 09:54 prosze o przesłanie na mgacek@anga.com.pl dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolka Re: 8 min ABS IP: *.aster.pl 06.04.05, 17:43 cześć ja też mam problem, bo limit przekroczony. jak masz chwilke to proszę przeslij. Pewnie niec nie robisz tylko ślesz to w świat:) karolinacichalewska@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolka Re: 8 min ABS IP: *.aster.pl 07.04.05, 19:29 To sa fajne cwiczenia. nic nowego tylko ze bez przerwy, i fajnie jak ktos na ekranie z nami cwiczy. Do tego fajne jest dvd z marcowego shape'a. jedno rano, drugie wieczorem i bedzie dobrze. Moze znacie cos takiego na nogi?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
igielka82 Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK 31.03.05, 15:21 wysłałam wszystkim którzy chcieli od tego postu Re: 8 min ABS IP: *.torun.mm.pl Gość: vesna 30.03.2005 22:32 + odpowiedz I ja! :) konikiewicz@o2.pl w dół (do końca) jak ktoś jeszcze chce to pisać tu lub na meila mimiczka82@o2.pl narka i cieszcie się słonkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.04.05, 09:58 ja rowniez prosze o wyslanie mi na mejla: mada__1234@wp.pl z gory wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK 31.03.05, 23:35 hej dziewczyny kurcze zadnej nie przeslalam a zrobilabym to chetnie... na maila sie nei miesic bo ma az 30mb, jak mam to zrobic, ktso zna jakis sposob?? pzodraiwam i przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK IP: *.pl / 213.155.191.* 01.04.05, 00:38 ja równiez poproszę... jeśli da radę... oriana19@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
k.leo Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK 01.04.05, 09:18 ja też poproszę cybulania1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK 01.04.05, 17:09 ja tez poprosze madai@gazeta.pl ciagle jest napisane, ze transfer przekroczony, od kilku dni :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:55 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igielka 82 Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK IP: *.skawina.sdi.tpnet.pl 01.04.05, 23:06 Dziewczyny taka prośba z mojej strony -> jak wysyłacie mi meila to sprawdzcie sobie czy macie miejsce na skrzynce bo przychodzą mi meile zwrotne (niedostarczona z powodu przepełnionej skrzynki) Plik ten z 8 minutowymi ćwiczeniami ma ponad 6 mega. Pozdrawiam! Agata [nie zalogowałam się] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.05, 15:14 u mnie sie na pewno zmieści. prosze przeslij mi go na adres mada__1234@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gaabunia Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK 02.04.05, 08:25 Bardzo PROSZĘ o ten filmik :):):):) asiak287@o2.pl Please !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 09:05 Tez miałam problemy z sciagnieciem - powód:przekroczony transfer. Propunuje sprobowac rano, godz. 7.00-8.00. Odpowiedz Link Zgłoś
igielka82 Adresy na meila wysylajcie <mimiczka82@o2.pl> 02.04.05, 16:49 Ja ściagałam po 24 i się wtedy udało :o) transwer nie był przekreczony Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK 03.04.05, 14:20 niebieska007@o2.pl jakbyś mogła wysłać byłabym wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martita503 Re: ĆWICZENIA NA PŁASKI BRZUSZEK IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 03.04.05, 17:41 ok, udalo mi sie wszystkim wyslac, jak dostaniecie to bardzo odpiszcie czy wsio ok:) pozdrawiam i zycze mileg cwiczenia, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joginka83 8 min ABS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 20:02 prosze wyslij na moja poczte tez: joginka83@gazeta.pl z gory dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: 8 min ABS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 05:59 Czy te ćwiczenia wykonuje 2 facetów i 1 kobieta ? Czy oni są na łące ? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka254525 Re: ĆWICZENIA .... prosze o przesłanie mi.. 04.04.05, 10:05 prosze cie kochanie , wyslij mi rowniez :) dziekuje mgacek@anga.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała czy ja też moge prosic o te ćwiczonka ??? IP: 81.219.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:44 ketonia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś