Dodaj do ulubionych

perfumy we Francji

IP: *.uz.zgora.pl 06.04.05, 12:41
dziewczyny mam pytanie odnośnie perfum sprzdawanych we francji. Jeśli u nas
flakonik kosztuje np. 130 złotych za 30 ml, oczywiście wody perfumowanej to
czy we Francji będzie taniej czy podobnie. Chodzi mi o oryginały
Obserwuj wątek
    • Gość: czarek11 Re: perfumy we Francji IP: *.uz.zgora.pl 06.04.05, 13:47
      czy nikt mi nie pomoże
      • Gość: ella Re: perfumy we Francji IP: *.bigserwis.zabrze.pl / *.bigserwis.pl 06.04.05, 13:52
        130 zł za 30 ml wody perfumowanej to zdecydowanie za niska cena, nawet w
        Polsce. Do 150 kosztują zazwyczaj wody toaletowe, słabsze od perfumowanych. W
        Polsce perfumowane kosztują około 200. Ogólnie we Francji perfumy wydawały mi
        się droższe niż w Polsce, tańsze są w Niemczech, np. w Douglasach, i własnie w
        Niemczech zazwyczaj sobie kupuję perfumy.
    • wila2 Re: perfumy we Francji 06.04.05, 15:11
      a o jakie perfumy Ci chodzi, podaje przyklad: 50ml Pure Poison DIOR-a kosztuje
      62 €, oryginal w perfumerii; sprawdz w perfumerii w Polsce i bedziesz miam
      porownanie :)
      • Gość: Sundae Caramel Sa troszke tansze... IP: *.209.97-84.rev.gaoland.net 06.04.05, 16:06
        Mieszkam we Francji i ogolnie mam wrazenie ze kosmetyki sa tu deczko tansze niz
        w Polsce, dotyczy to zwlaszcza tzw kosmetykow kolorowych, kremow, itp, np
        blyszczyki Juicy Tubs Lancôme'a kosztuja o polowe mniej we francuskiej Sephorze
        niz w polskiej, to samo tyczy sie tuszow do rzes wiekszosci firm itp. Kremy
        Shiseido sa tansze srednio o jakis 30 zl. Perfumy tez mam wrazenie sa ogolnie
        tansze, np za Eclat d'Arpege Lanvin w Polsce placi sie ok 175 zl ( 30 ml) a we
        Francji w perfumerii Nocibé dalam za nie 40 euro, czyli rachunek jest prosty. Po
        prostu w Polsce doliczaja sobie jeszcze koszty importu francuskich kosmetykow,
        to tak na logike...
        • Gość: czarek11 Re: Sa troszke tansze... IP: *.uz.zgora.pl 07.04.05, 08:27
          chodzi mi właśnie o te perfumy ja w Polsce w dionecie dałam za 30 ml 130
          złotych za wode perfumowaną
        • morelka4 do Sundae Caramel 10.04.05, 22:08
          A czy orientujesz sie w cenie Cool Water Davidoffa?? Interesuje mnie perfum
          Z gory dziekuje:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka