Dodaj do ulubionych

czarna farba do włosów

IP: *.icpnet.pl 06.04.05, 12:59
Szukam b. dobrej farby do włosów w kolorze czarnym. Takiej, po której włosy
są odżywione, mają ładny kolor. Poradźcie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: mania Re: czarna farba do włosów IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.04.05, 13:16
      Ja polecam tylko welle!!!! ale na pewno nie safirę!!!! Wszystkie inne dobre albo
      garniera - matowe włosy są po lorealach feriach
      • Gość: Monica Re: czarna farba do włosów IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 06.04.05, 13:59
        No jasne, jak ktoś ma swoje włosy matowe to farba mu już nie pomoże. Ja po
        L'orealu mam śliczne błyszczące włosy. To także kwestia szamponów i odzywek
        jakie się stosuje. Natomiast ten Garnier Color Naturals (reklama z Brodzik)jest
        beznadziejny, podobnie jak Joanna czy Palette, która jest chyba najgorszą
        farbą. Nutrisse Garniera się szybko zmywa.
        • Gość: ania Re: czarna farba do włosów IP: *.aster.pl 06.04.05, 15:43
          a ja uzywam tylko palette, ciemne kolory, i wlosy sa super. ostatnio farbowalam
          z poltora miesiaca temu, a ciagle, nawet dzis, znajomi pytaja sie mnie czy
          farbowalam wlosy bo mi tak pieknie lsnia
    • Gość: Zosia Re: czarna farba do włosów IP: *.softintelligent.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 17:12
      Ja używam od lat welli i londy, w zależności od tego co jest akurat w moim
      sklepie.Po palette strasznie mi włosy wychodziły, a garnier rzeczywiście szybko
      schodzi. Ważne jest też jakiej używasz odżywki do włosów. Polecam color vive
      elser loreala
      • Gość: kika Re: czarna farba do włosów IP: *.p.lodz.pl 06.04.05, 17:19
        bardzo straszna jest Joanna,2 razy po jej róznych rodzajach miałam rude odrosty
        (raz kolor palona kawa,raz ciemny braz)
    • slotna Re: czarna farba do włosów 06.04.05, 17:36
      Zawsze uzywalam tylko Pallete, farb, szamponetek i szamponow koloryzujacych -
      pasowala mi oferta kolorystyczna. Ale tyle sie naczytalam o ich rzekomej
      szkodliwosc, ze zaczelam kombinowac - i coz, same minusy. Farba Loreala,
      czerwona, niby permanentna, zeszla mi po... 1 myciu! Po innych farbach znowu
      wlosy byly szorstkie itp... Takze kazdemu co innego sluzy:) Ja polecam
      czekoladowa Pallete:)
    • Gość: Jaga Re: czarna farba do włosów IP: *.icpnet.pl 06.04.05, 18:10
      Jakoś żadna nie podała konkretnej nazwy, tylko firmę.
      Z doświadczenia wiem, że beznadziejne są: wszystkie polskie, pallette, nutrisse
      i niektóe loreal.
      Szukam czegoś trwałego i dobrego. Może ktoś zna?
      • Gość: Goska Re: czarna farba do włosów IP: *.dami.pl 06.04.05, 18:22
        ja używam czarną londy i trzyma sie stosunkowo długo i włosy mi po niej lśnią
        (przynajmniej jakiś czas po farbowaniu)
    • ladyblue Re: czarna farba do włosów 06.04.05, 18:30
      każdemu inna farba pewnie odpowiada.

wg mnie bardzo ładne czernie ma l'oreal - Feria
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka