Dodaj do ulubionych

jak to zrobic??

IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.06.02, 23:59
Dziewczyny mam teraz czarne wlosy na glowie(szampon koloryzujacy)i troszeczke
pasemek bordowych,moj naturalny kolor to jasny braz(chociaz niektorzy twierdza
ze ciemny blond),chcialabym zrobic sobie jakis ciemny braz czy kasztan,ale nie
wiem teraz jak...co najpierw co potem nalozyc...Dzieki!!pozdrowionka!!

Obserwuj wątek
    • Gość: Goś Re: jak to zrobic?? IP: 62.233.163.* 27.06.02, 13:10
      Już pisałam o tym w wątku "Brunetki" - użyj dekoloryzatora - zmyje Twoją starą
      farbą i rozjaśni trochę włosy. Potem będziesz mogła ssobie nałożyć to, co Ci
      się spododba, w tym oczywiście farbę zbliżoną do naturalnego koloru. Pamiętej
      tylko, żeby kupiś dekoloryzator do włosów farbowanych przeznaczony do używania
      przed farbowaniem. "Życzliwe" ekspednientki mogą doradzić Ci zwykły
      rozjaśniacz, który sprawdza się na włosach naturalnych, albo silny rozjaśniacz
      do pasemek. Z tego co wiem, to taki dekoloryzator, o który chodzi robią dwie
      firmy: Natea i L;Oreal. Pierwszy kosztuje ok. 30zł, drugi ok. 40. Na swoich
      włosach używałam l'Oreala. Zmyłam z włosów farbę "Głęboka śliwka" Feeri i
      zrobiłam sobie "Opalizujący kasztan". Moje naturalne włosy to ciemny brąz, a
      efekt jest taki, jaki chciałam. Nie próbuj nawet używać na farbowane na ciemno
      włosy jakichś jasniejszych farb. Farba jaśniejsza nigdy nigdy nie złapie na
      ciemniejszą - co innego, gdybyś jaśniejszy kolor nakadała na ciemniejsze,
      niefarbowane włosy - wtedy naturalne włosy mogą się rozjaśnić. W każdym razie
      taraz musisz wszystko z głowy zmyć.
      pozdr. Goś
      • Gość: LadyBlue Re: jak to zrobic?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.02, 16:25
        uważaj z dekoloryzacją bo po źle zrobionej bedziesz miała spalone bezbarwne
        siano zamiast włosów. lepiej chyba wybrać sie do jakiejś dobrej fryzjerki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka