shrek_ 12.09.02, 08:42 Masz onanizuj sie mario do woli. Pamietaj tez nie wychodz wieczorami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sraczek Re: Mud 12.09.02, 08:45 Fiołko kochanie, jestes? To ja Twoja Malpa. Wiesz snilas mi sie dzisiaj... ale sie balem... Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_flona Re: Mud 12.09.02, 12:54 Jestem, najdrozsza maupeczko moja. Znow mi sie snily filmy, slinilam sie tak, biedna, caly wieczor, az w koncu siegnelam po ogorka z przydomowego ogrodka. Czulam jakbys to byl ty, tylko w skali 10:1. Calusy. Masz maupe. Fiolka_Twoja_Na_Wieki Odpowiedz Link Zgłoś
sraczek Re: Mud 12.09.02, 13:03 Slicznosci moja, nie tylko korniszonkiem ci sluze, jestem Twoj caly! Dostaniesz odemnie chusteczke, bys mogla wycierac sline splywajaca z kacikow twoich ust. Piekna chaftowana husteczke. taka jak ja mam na naradach, dla uczymywania czystosci stolu Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_flona Re: Mud 12.09.02, 13:28 Moja maupeczka jest taka dobra dla mnie, ze ojojoj. Fiolka_pierdolka szaleje za mupeczka. oooh! Teraz bedzie niecierpliwie czekala na chusteczke obiecana. Tak z tej tesknoty zaprosze chyba paru milych kolegow na popoludniowy seans filmowy. Ale liczysz sie tylko Ty. Masz maupeczke, skarbie. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_flona Re: Mud 12.09.02, 12:58 Och ooooch oooooooch! Moj bohater! Pobijesz tego onaniste podlego? Jestes taki meski. Chce swintuszyc! ooooooch! Maupeczko moja! Fiolka_Pierdolka ----------------- Zabraniam uzywania sygnaturki bez mojej sygnaturki Odpowiedz Link Zgłoś