Dodaj do ulubionych

NIEDROGI KREM NA NOC Z VIT C

IP: *.autocom.pl 10.04.05, 21:11
miałam LRP active C i był to mój najlepszy krem w życiu (podejrzewam, że ta
witaminka dobrze mi robi), ale teraz nie mogę sobie pozwolic na taki wydatek
i szukam czegoś odrobinę tańszego do cery suchej. Znacie może????
Będę wdzięczna za wszystkie propozycje
Obserwuj wątek
    • zoey7 Re: NIEDROGI KREM NA NOC Z VIT C 10.04.05, 21:20
      Iwostin na noc z wit. C, do dostania w aptece. Właśnie do cery do suchej -
      idealny, chociaż i do normalnej znośny ;-)
      • Gość: reni Re: NIEDROGI KREM NA NOC Z VIT C IP: *.autocom.pl 10.04.05, 21:53
        wielkie dzięki, cos mi sie tam kiedyś na jego temat obiło o uszy. A czy jest
        bardzo tłusty? Dobrze nawilża?
        • zoey7 Re: NIEDROGI KREM NA NOC Z VIT C 10.04.05, 21:58
          Nawilża b. dobrze, mam normalną cerę i tuż po nałożeniu musiałam poczekać parę
          minut, aby krem dobrze się wchłonął. No ale kremy na noc zazwyczaj są cięższe.
          Ja byłam z niego zadowolona.
    • balbina_alexandra Re: NIEDROGI KREM NA NOC Z VIT C 10.04.05, 22:05
      Iwostin na noc z wit C i E. Bardzo dobry i przyjemny w stosowaniu krem. Dość
      treściwy, ale nie tłusty, dobrze się wchłania. Polecam.
    • naila Re: NIEDROGI KREM NA NOC Z VIT C 11.04.05, 08:25
      Serum z witaminą C z Serii Pharmaceris A firmy Eris.
      Można stosować oddzielnie albo pod krem. Jest lekkie i szybko się wchłania.
      Polecam.
      • Gość: reni Re: NIEDROGI KREM NA NOC Z VIT C IP: *.autocom.pl 11.04.05, 19:29
        a w jakiej cenie jest to serum? I czy samo, bez kremu, nie jest za lekkie do
        cery suchej??
        • plasynka Re: NIEDROGI KREM NA NOC Z VIT C 11.04.05, 20:33
          Eris, krem intensywnie nawilżający z serii Lirene. Nie jest w ogóle tłusty, a
          lekki i szybko się wchłania...
          więc zależy jak lubisz...
      • Gość: Kamila Co się dzieje z serum Pharmaceris z wit C IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:00
        Czy przestali produkować, może wiecie? Tak chwaliłyście, kupiłam jedno
        opakowanie które mi się właśnie znienacka skończyło i od kilku dni szukam. Nie
        ma!
    • Gość: justyna Re: NIEDROGI KREM NA NOC Z VIT C IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 20:12
      Zamiast kremu polecam wit. C w kropelkach Juvit C, do nabycia w aptekach za
      ok.9 zł, sama jeszcze nie probowałam ale naczytałam się tu dużo o zaletach tej
      kuracji, znajdź sobie watek "witamina C na buźkę"

• Gość: justyna Re: NIEDROGI KREM NA NOC Z VIT C IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 20:15
        Albo taki wątek:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=21497059
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka