Dodaj do ulubionych

rozszerzone pory -ratunku!!

IP: *.chello.pl 24.06.02, 14:32
Czesc,
dziewczeta ratujcie!!!
kazdego ( glownie) lata mam rozszerzone pory. Szczegolnie kiedy sa wysokie
temperatury.
Bardzo prosze poradzcie jakis krem, maseczke, masc - nie wiem sama co:(

to pod makijazem wyglada dosyc brzydko:((

Bardzo prosze
Pozdrawiam
kejt
Obserwuj wątek
    • Gość: Mar Re: rozszerzone pory -ratunku!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 15:12
      No właśnie tez mam ten problem - głównie w pasie policzek-nos-policzek. Także
      czekam na porady!
      • Gość: magamaga Re: rozszerzone pory -ratunku!! IP: *.ost-poland.com.pl 24.06.02, 15:24
        Jedyna rada to pokochac, niestety. Troche mozna zmniejszyc ich widocznosc:
        - robiac maseczke z glinka obkurczajaca pory, najlepiej rano, zeby choc pare
        godzin pochodzic z pozamykanymi
        - stosujac specjalne preparaty; znam tylko dwa: Idealist i preparat na strefe T
        z serii The Skincare Shiseido
        - podkladem; najlepszy do tego celu, jaki do tej pory mialam, jest Skin Feel
        Lancastera, niestety niedostepny w Polsce; maskuje pory, a cera pod nim malo
        sie przetluszcza, chociaz nie jest matujacy; dobrze maskuje pory tez Maquimat
        Lancome
        Ale tak naprawde ich zniknac nie da rady. Najlepiej im sie za bardzo nie
        przygladac. Ja nie cierpie swoich rozszerzonych porow, uch.
    • Gość: Julka Re: rozszerzone pory -ratunku!! IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:27
      Eris ma serię NORMAMAT , jest tam maseczka oczyszczająca i ściągająca pory,jest
      ona gęsta , kremowa , ma kolor lekko niebieski...wiem że działa dość
      dobrze.Możesz stosować też maseczkę z glinki zielonej, ona też ściaga i
      oczyszcza pory.
      • Gość: Julka Re: rozszerzone pory -ratunku!! IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:37
        Ciekawa jestem od czego rozszerzają się pory?Nie wszystkie osoby mające tłustą
        cerę mają rozszerzone pory...A może jak ktos długi czas , regularnie używa
        podkładu to po jakimś czasie pory ulegają powiększeniu i rozszerzeniu???
        • Gość: Asia Re: rozszerzone pory -ratunku!! IP: 194.204.129.* 24.06.02, 16:07
          moze od wyciskania zaskornikow????mi sie tak wydawalo ze od kiedy sobie
          wyciskam a wiem ze sama nie powinnam to pory na policzkach sa bardziej
          widoczne...z maseczek musze przyznac ze dobra jest z Avonu zwezajaca pory(w
          zielonej tubce)
          • Gość: magamaga Re: rozszerzone pory -ratunku!! IP: *.ost-poland.com.pl 24.06.02, 16:48
            Ja mam po mamie, mechaniczne oczyszczanie skory nic nie zmienia. Ostatnio nawet
            przestalam chodzic na oczyszczanie, bo czytalam w prasie kobiecej, ze to
            pogarsza sprawe, ale niestety, nic sie nie poprawilo, tylko zaskorniakow mam
            wiecej. Dojrzewam do zlamania sie i umowienia sie do kosmetyczki.
            • Gość: em Re: rozszerzone pory -ratunku!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.06.02, 19:01
              z maskowaniem porów jest różnie u rożnych "przypadków"
              z mojego doświadczenia to Maquimat Lancome i Ideal Balance L'Oreala "włazi" w
              pory i je podkreśla tzn. chyba te składniki odpowiedzialne za krycie tak
              działają
              tam gdzie pory nie są rozszerzone cera jest idealnie zmatowiona i stonowana, a
              w miejsu "mini dziurek" zbiera się to coś
              kiedy próbowałam na podkłady to wydawały mi się super dobre, a potem dołączyły
              do kolekcji nieużywanych - szkoda
              • Gość: kotmanka Re: rozszerzone pory -ratunku!! IP: *.thls.bbc.co.uk / 10.141.23.* / *.thls.bbc.co.uk 24.06.02, 19:57
                podobno dobry jest olejek Lotus Clarinsa - ale nie probowalam...choc lamie
                sie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka