Dodaj do ulubionych

Podkłady CLINIQUE

IP: *.idea.pl 13.04.05, 22:53
Polecacie? Jesli tak, to który?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: Podkłady CLINIQUE IP: *.cust112.nsw.dsl.ozemail.com.au 13.04.05, 23:56
      moim zdaniem najlepszy podklad to - perfectly real makeup teint - bardzo
      naturalnie twarz wyglada...
      • Gość: Zuzka Re: Podkłady CLINIQUE IP: *.idea.pl 14.04.05, 00:18
        No to dobrze się składa, bo dostałam dzisiaj dwie próbki: jedną włąsnie
        perfectly real make-up (18), a drugą superfit (09). Jutro test.
        • Gość: Nina Re: Podkłady CLINIQUE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:19
          ja używam super fit i jestem bardzo zadowolona, wygląda niezwykle naturalnie i
          wytrzymuje cały dzień
          • Gość: daga Re: Podkłady CLINIQUE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.04.05, 13:45
            ja uzywalam super fit i juz po 2 godzinach twarz mi sie swiecila w strefie t,co
            prawda wygladal naturalnie po nalozeniu,jednak nie matowil tak dobrze jak tego
            oczekiwalam,a poza tym pojawialy mi sie po nim zaskorniki;(do cery mieszanej
            zdecydowanie sensual clone-HR)
        • mejbi Re: Podkłady CLINIQUE 14.04.05, 13:58
          Mam dzisiaj na sobie podkład Clinique perfectly... też testowo. Uwazam, że jest
          niezły, naturalny. Ale nie widzę specjalnej różnicy między nim, a wieloma
          innymi np. za 30 zł. A ten Clinique kosztuje 110 zł. Chyba nie warto
          przepłacac. Efekt nie jest w niczym lepszy od tych tańszych, no chyba, że
          sam "środek", a więc skład jest duzo bardziej lepszy jakościowo? Ale nie znam
          się na tym na tyle, by to oceniać
    • Gość: monia76 Re: Podkłady CLINIQUE IP: *.u.mcnet.pl 14.04.05, 09:22
      to zalezy od tego, czego oczekujesz od podkladu. ja uzywam superfita od ponad
      roku i dla mnie to najlepszy podklad jaki znam - nie wysusza a matuje na
      dobrych kilka godzin, ladnie kryje i wyglada naturalnie (uzywam 05 zima i 07
      latem)
      • Gość: anja Re: Podkłady CLINIQUE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 09:39
        a ja polecam stay true makeup
    • Gość: lola Re: Podkłady CLINIQUE IP: 217.8.163.* 14.04.05, 11:05
      Ja używa dewy smootch - doskonały dla starszych kobiet :-/ naprwde super,
      polecam
      • Gość: dalloway Re: Podkłady CLINIQUE IP: *.chello.pl 14.04.05, 14:01
        w zasadzie wszytskie są fajne, dla mnie poza perfectly real, który natychmiast
        znika z twarzy
        moi faworyi to superfit i gentle light

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka