Gość: aida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:41 jak zrobić makijaż pod oczami, żeby ukryć cienie, pierwsze zmarszczki mimiczne, żeby ich nie uwidocznić? czy są jakieś specjalne podkłady liftingujące pod oczy, korektory itp.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Midi Re: makijaż pod oczami IP: *.bsu / *.bsu.by 14.04.05, 22:05 Jest korektor L'Oreala - nazywa sie Visual Lift, ale podobno jest slaby. Tez caly czas szukam jakiegos cudownego kosmetyku. Cienie dobrze maskuje zolty Camouflage Art Deco, ale na co dzien jest za ciezki - mi wysusza skore. Dziewczyny na wizazu polecaja jeszcze Dissapear Estee Lauder, podobno nie wysusza, ale ja go jeszcze nie sprawdzilam. Korektory zasadniczo wysuszaja bardziej niz podklady (przynajmniej ja dokonalam takiej obserwacji po przetestowaniu duuuzej ilosci roznych specyfikow). Co do maskowania zmarszczek, to akurat korektorem tego sie raczej nie da zrobic - nawet te najlepsze troszke osadzaja sie w zmarszczkach (tym samym je uwydatniajac). Tu pomoze tylko nawilzanie - dobre kremy i ew. maseczki pod oczy. Odpowiedz Link Zgłoś