Dodaj do ulubionych

super odchudzajace tabletki - MERIDIA

IP: 213.195.141.* 25.06.02, 15:32
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: super odchudzajace tabletki - MERIDIA IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 15:39
      No co z tymi tabletkami? o co chodzi??? Czy to ma być taka niezbyt ciekawa
      reklama??
    • miriam_73 To nie są tabletki odchudzające!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 18:00
      Meridia nie jest tabletką odchudzającą, jest lekiem!!! I to wcale nie takim
      rewelacyjnym i mogącym dawać poważne efekty uboczne. Stosowana odpowiednio i
      DOBRZE tolerowana przez organizm może dać widoczny spadek wagi. Z tego co
      pamiętam obniża łaknienie i zmniejsza wchłanianie tłuszczów. Ale jest TYLKO i
      WYŁĄCZNIE na receptę i musi być stosowana pod kontrolą lekarską!!!
      • Gość: agul Re: To nie są tabletki odchudzające!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 18:01
        Ale lekiem na co, na otyłość czy na coś innego?
        • Gość: justy Re: To nie są tabletki odchudzające!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 18:55
          Meridia pomaga zredukować otyłość. Hamuje łaknienie działając na mózg (mówiąc
          najogólniej). Żeby ją stosować trzeba być zdrowym (oprócz otyłości). Jest to
          lek, i musi go przepisać lekarz. Nie powiniem być stosowany w przypadku, gdy
          chcemy pozbyć się jedynie kilku kilogramów. Meridia jest bardzo droga (dwieście
          z hakiem- trzysta kilka zł; w zależności od dawki). Obecnie jest to jeden z
          dwóch skutecznych leków na otyłość, jednak nie jest bez wad. W niektórych
          krajach europejskich zaczęto ją wycofywać.
    • Gość: Mar Re: super odchudzajace tabletki - MERIDIA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 20:11
      Brałam onegdaj jedną serię ale odstawiłam ze względu na efekty uboczne w
      postaci zawrotów głowy i braku realnego skutku. Po prostu nie każdy na to
      reaguje. Meridia hamuje łaknienie natomiast nie wpływa na przyswajanie
      tłuszczów - na to wpływa Xenical.
      • Gość: silie Re: super odchudzajace tabletki - MERIDIA IP: 2.4.STABLE* / 10.120.21.* 25.06.02, 20:18
        Ja równiez brałam dwa miesiące, na trzeci zabrakło mi kasy.
        Schudłam 10 kg, w połączeniu z dietą niskowęglowodanową i ćwiczeniami.
        Mój apetyt baaaaardzo wstrzymywała; jadłam właściwie z rozsądku, bo jakbym nie
        zjadła, to nawet bym nie zauważyła...Ale fakt: jest to LEK, wyłącznie na
        receptę, i na OTYŁOŚĆ.Ze skutków ubocznych: duża suchość w ustach i lekkie
        otępienie przez pierwszych kilka dni.
        Generalnie polecam, ale też słyszałam , że w niektórych krajach jest
        wycofywana.
        pzdr, s.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka