Gość: malinka IP: *.aster.pl 08.10.06, 22:04 Witam wszystkich! Czy ktos z internautowiczow moglby polecic brunch w Warszawie? (taki, gdzie pomyslano tez o dzieciach) Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorz.gajowniczek Re: Gdzie dobry brunch? 08.10.06, 22:08 Gość portalu: malinka napisał(a): > Witam wszystkich! Czy ktos z internautowiczow moglby polecic brunch w > Warszawie? (taki, gdzie pomyslano tez o dzieciach) > Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Gdzie dobry brunch? IP: *.crowley.pl 14.10.06, 13:32 fajnie jest w Boathouse ale obłędnie drogo i chyba tylko w niedziele.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziq Re: Gdzie dobry brunch? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 11:32 Najlepszy brunch (olbrzymi wybór jedzenia!) jest w Blue Cactus. kosztuje cos ok 70 zl. Dla dzieci masa atrakcji i animatorzy, teatrzyk i takie tam, zeby maluchy sie nie nudzily, a my moglismy spokojnie zjeść. No i za dzieci tylko 10 zł! Tylko lepiej wczesniej zarezerwować stolik, bo można wybrać sobie miejsce. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Gdzie dobry brunch? 16.10.06, 14:35 Gość portalu: ziq napisał(a): > Najlepszy brunch (olbrzymi wybór jedzenia!) jest w Blue Cactus. kosztuje cos ok > > 70 zl. Dla dzieci masa atrakcji i animatorzy, teatrzyk i takie tam, zeby > maluchy sie nie nudzily, a my moglismy spokojnie zjeść. No i za dzieci tylko 10 > > zł! Tylko lepiej wczesniej zarezerwować stolik, bo można wybrać sobie miejsce. > Pozdrawiam! popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trafik Re: Gdzie dobry brunch? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.08, 16:18 w chianti bylismy z dziecmi dobre jedzenie , dla dzieci tez , cena ponizej 100, dobre dania dla dziciaków, jest kącik z dziewczyna która sie zajmuje maluchami , czyta im książeczki. Niestety jak dowali gości to robi sie tam starszne zamieszanie i halas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulakula brunch polecam w Absyncie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 10:53 Polecam Absynt. spaniała kuchnia, maja opiekunke do dzieci przeuroczą i swietnie wyposażony kącik zabaw Odpowiedz Link Zgłoś
mama.restauracyjna Re: Gdzie dobry brunch? 20.10.06, 14:07 a wedlug nas najlepsze brunche sa w hotelach: -Marriott -najlepsza atmosfera, fajne zajecia dla dzieci, pyyyyszne sushi -Westin-najlepsze jedzenie -Intercontinental-najlepsza opieka dla maluchow -Shearton ma niezla kuchnie,ale nie odpowiada mi, bo sala dla dzieci jest w innym miejscu. -bardzo fajnie bylo w mercure,ale zamkneli.. ceny -od 100-130 za osobe dorosla,mlodsze dziecko nie placi,starsze 50%. Znam brunche w boathouse i blue cactusie (ktore lubie na kolacje,lunch sluzbowy),ale -oczywiscie dla mnie-nie ma porownania,tam dzieci nie moga sie wyszalec.Wydaje mi sie,ze cenowo jest atrakcyjniej w hotelach- bo w nieograniczony alkohol jest tez w cenie(wino czerwone i biale, wino musujace,piwo)..ach jak milo,ze rozpoczyna sie czas brunchow niedzielnych.Podobno w Berlinie nikt w niedziele nie jada w domu lecz na brunchu.. Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: Gdzie dobry brunch? 31.12.06, 10:37 polecam niedzielny brunch w chianti.tyle ze nie wiem czy jest tam cos dla dzieci bo nie zwracalam uwagi. jedzenie pyszne , koszt ponizej 100 zlw tym wino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Gdzie dobry brunch? IP: *.acn.waw.pl 04.01.07, 18:23 a ja polecam brunch w adagio... Odpowiedz Link Zgłoś
an26d Re: Gdzie dobry brunch? 05.01.07, 14:09 W Nowy Rok wybrałem się na brunch do Beistolu. Nie da się ukryć, że naprawdę przepyszne jedzenię. Kącik z opiekunką i daniami dla dzieci jest (raczej takich do 6-7 lat). Cena stosunkowo wysoka, ale wart tych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Gdzie dobry brunch? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:05 jak bylo w Bristolu? opowiedz !!! na parterze? w ktorej sali? w Malinowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollo fajnie sie zajmuja się dziecmi w Absyncie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 12:15 polecam Absynt, pyszne jedzenie, super kącik zabaw i opekunka , dzieci można mieć z glowy, uczą sie przygotowywać ciasteczka, lepia pieką, dużo radochy. Na pewno będziemy wracać do Absyntu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimbambom sprawdz tu: IP: 195.117.230.* 27.03.07, 13:58 www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&news_cat_id=16&news_id=153114&layout=1&forum_id=29126&page=text Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braveheart Re: sprawdz tu: IP: 212.244.36.* 27.03.07, 14:56 Mniam mniam, fajnie to zebrali w jednym miejscu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Victor Re: Gdzie dobry brunch IP: *.aster.pl 12.02.08, 14:28 zdecydowanie polecam w hiltonie w rest."meza" Odpowiedz Link Zgłoś
fotika Re: Gdzie dobry brunch? 19.02.08, 21:08 BAbie Lato niedaleko Ronda ONZ przy ul. Grzybowskiej 30, wejście od ul. Ciepłej Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Gdzie dobry brunch? 20.02.08, 00:53 Fotiko.. dośc nachalna ta reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonzi Re: Gdzie dobry brunch? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 00:28 Najbardziej nachalne reklamy są restauracji Absynt, Chianti i hiszpańskiej nie pamietam nazwy. Ich czujny menagment lub specjaliści od marketingu wcinają się prawie w każdy post. Aż jest to niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa brunch super w Absyncie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.08, 10:52 w Absyncie na Wspólnej mają super , pyszne brunche, do dzieci jest opiekunka , bardzo dobrze wyposażony kącik dla dzieci, opeikunka sie na prawde zajmuje maluchami.Chodzimy tam bardzo często bo na prawde mozna w spokoju i dobrze zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
empi64 Re: brunch super w Absyncie 20.02.08, 13:00 Tak bardzo zachwala się tutaj brunche w Absyncie, że postanowiłem go odwiedzić w weekend z dzieciaczkami, tylko mam pytanie - czy ta opiekunka do dzieci jest wyjściowa, bo mój starszy synek, lat 21, jest dosyć wybredny w tej kwestii, ma to zresztą po mnie, nygus jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
martuskaa966 Re: Gdzie dobry brunch? 19.02.18, 19:24 Bardzo lubimy przychodzić z rodziną do Klimczoka, bo od lat serwują przepyszne jedzenie. Jeszcze nigdy się nie zawiedliśmy. Wszystkie dania są wykonane starannie, świetnie doprawione, pięknie podane. Bardzo lubię ich pierogi i szarlotkę! Dzieciaki oszalały na punkcie ich lemoniad, które sami robią na miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś