Dodaj do ulubionych

Propozycja dla Asi_zet

IP: 213.134.140.* 25.06.02, 15:42
Asiu_zet,
skoro jestes taka elegancka, pachnaca, elokwentna, pelna klasy, gracji i masz
na dodatek zdolnosci widzenia na odleglosc, to z nieklamana przyjemnoscia
zaprosze Cie na kawe, abys osobiscie z wrodzonym taktem, powiedziala mi co
myslisz na moj temat.
Mam nadzieje, ze moj pomysl przypadnie Ci do gustu, bo niby czego mialabys sie
obawiac??? Przeciez nie konfrontacji z pasztetem, smierdzielem, wiesniara i
mitomanka.
H.
Obserwuj wątek
    • anexxa Re: Propozycja dla Asi_zet 25.06.02, 15:44
      heleno, czy bede mogla robic za paparazzi? wezme cyfre,
      to sie szybko zdjecia rozesle. takie cudo jak asia
      kazdy pewnie powinien zobaczyc, i zaplakac.

nad soba oczywiscie;)

xx.
      • Gość: Helena Re: Propozycja dla Asi_zet IP: 213.134.140.* 25.06.02, 15:47
        Naturalnie, zapraszam serdecznie :-)))
        Przeciez to wiekopomna chwila: spotkanie ksiezniczki z prostakiem.
        Tylko watpie zeby doszlo do skutku.
        H.
        • anexxa Re: Propozycja dla Asi_zet 25.06.02, 15:49
          asie swiniak w lazience przydeptal i tyle, moim zdaniem:))

ech. a taka fajna moglaby byc zabawa.

xx.
          • Gość: agul Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 15:50
            W wychodku, anexxo, w wychodku.
    • Gość: agul Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 15:49
      Dziewczyny, zastanówcie się, potem będziecie miały kompleksy do konca życia! Ja
      tam wolę myśleć że takie bóstwa jak asia po prostu nie istnieją. Ale jakbym
      miała okazję to też bym chciała się z nią zaprzyjaźnić..
      • Gość: Helena Re: Propozycja dla Asi_zet IP: 213.134.140.* 25.06.02, 15:54
        A ja i tak chcialabym sie spotkac z Asia_zet twarza w twarz i wysluchac, co ma
        mi do powiedzenia, ukorzyc sie, podkulic ogon i calowac slady jej stop.
        Pozdrawiam
        H.
        • Gość: Aga Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.future-net.pl 25.06.02, 16:16
          myślę, że ten topik jest niepotrzebny, po co prowokujesz asię_zet, heleno?
          najlepiej ignorować jej posty.
          • Gość: Helena Re: Propozycja dla Asi_zet IP: 213.134.140.* 25.06.02, 16:31
            Gość portalu: Aga napisał(a):

> myślę, że ten topik jest niepotrzebny, po co prowokujesz asię_zet, heleno?
            > najlepiej ignorować jej posty.

Odpowiem Ci pytaniem na pytanie.
            Moglabym zalogowana jako "misia_k", opluwac Cie przez dwa miesiace od gory do
            dolu wyzywajac Cie od najgorszych, uzywajac niewybrednych epitetow, czepiac sie
            twojego zycia, sugerowac, ze jestes obrzydliwym smierdzacym pasztetem. Ciekawe co
            ty bys zrobila???? Watpie, zebys pozostala obojetna. Nie bede sprawdzac, bo mi
            sie nie chce.
            Jezeli Cie watek nie interesuje, to zupelnie niepotrzebnie tu zagladasz.
            A propozycja dla Asi_zet jest jak najbardziej powazna i aktualna. Mam nadzieje,
            ze sie odezwie.
            Pozdrawiam
            H.
            • roodanaserio Re: Propozycja dla Asi_zet 25.06.02, 16:48
              Popieram :) Ja tez bede, jako drugi paparazzi, co tam jeden, anexxa, asia_zet
              na pewno nie ustepuje w niczym lady Di, wiec musi ja sciagac przynajmniej z 6
              fotopstrykow :)

r
              • Gość: Aga Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.future-net.pl 25.06.02, 17:18
                Zasmiecasz forum, na którym bywam, więc owszem, przeszkadza mi. A Asia z tego,
                co widzę ma priva na koncie gazety - napisz do niej.
                • Gość: Julka Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 17:25
                  helenka, anexxa, rooda i inne buraki już zatęskniły za dowalaniem sobie, muszą
                  kogoś sprowokować, za spokojnie się na forum zrobiło, dawno nie było żadnej
                  kłótni...po co idiotko zaczynasz i rozpoczynasz nowy głupi wątek?????
                  • anexxa Re: Propozycja dla Asi_zet 25.06.02, 17:29
                    ... powiedziala ta najspokojniejsza.

bez dalszych komentarzy z mojej strony.

xx.
                  • Gość: Aga Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.future-net.pl 25.06.02, 17:30
                    Gość portalu: Julka napisał(a):

> helenka, anexxa, rooda i inne buraki już zatęskniły za dowalaniem sobie, muszą
                    > kogoś sprowokować, za spokojnie się na forum zrobiło, dawno nie było żadnej
                    > kłótni...po co idiotko zaczynasz i rozpoczynasz nowy głupi wątek?????

Czyżbyśmy po raz pierwszy się zgadzały?:)))
                    • roodanaserio Re: Propozycja dla Asi_zet 25.06.02, 17:36
                      Aga, prezentujesz niski poziom, jezeli bawi Cie linia Julki. Poza tm zauwaz -
                      ostry post Julki moze wskazywac na to, ze rowie dobrze i ona jest IP, asia i
                      innymi szmatlawkami.

Co do Twojej 'glebokiej' wypowiedzi - "zasmiecasz forum, ktore odwiedzam" - ono
                      nie jest Twoje. Nie chcesz czytac, omijasz. Proste.

r
                      • Gość: Julka do rudzielca.... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 17:54
                        .......i kim jescze jestem ruda.???.........zaczyna mnie to bawic, no powiedz
                        fantastko kim jeszcze oprócz asi jestem???????
                        • Gość: agul Re: do rudzielca.... IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 17:57
                          Tylko julcia, niech ci nie przyjdzie do glowy ze jakims burakiem czy cos, bron
                          cie panie boze. Jesteś boska, julcia! Tak trzymaj. Pozdrawiam.
                      • Gość: Aga Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.future-net.pl 25.06.02, 18:10
                        bawi mnie nie "linia julki", co łatwo zauważyć śledząc to forum, a fakt, że
                        wyjątkowo zgadzamy się co do sensu zakładania tego wątku - jeśli helenę drażnią
                        posty asi, najlepiej zrobi ignorując ją, a nie prowokując do kolejnych wyzwisk,
                        prawda? narzeka, że asia ją wyzywa "od dwóch miesięcy", czemu więc sama
                        zaczyna? teraz asia tu wskoczy, nawyzywa was od kurew i co z tego? nic - tylko
                        kolejna porcja brudu. lubię to forum, bo dowiaduje się wiele o kosmetykach,
                        relaksuję i po babsku plotkuję, natomiast topiki zakładane w celu poćwiczenia
                        elokwencji są dla mnie zaśmiecaniem, bo nawet jeśli nie zajrzę, to ten temat
                        bedzie spychał na dalsze strony inne, ciekawe dla mnie. tym bardziej, że takie
                        tematy są niestety wciąż podbijane i dopisują się do nich kolejne sfrustrowane
                        osoby.
                        jest to jak najbardziej MOJE forum, bo jestem tu na takich samych prawach jak
                        ty, helena czy asia. nie sądzę, żebym reprezentowała "niski poziom" i nie
                        wydaje mi się, żeby jakaś moja wypowiedź na tym forum dawała ci prawo do takich
                        osądów - chcę, żeby to nadal było kulturalne, sympatyczne forum bez pyskówek,
                        wyzwisk itp
                    • roodanaserio Re: Propozycja dla Asi_zet 25.06.02, 17:42

> Gość portalu: Julka napisał(a):

> helenka, anexxa, rooda i inne buraki już zatęskniły za dowalaniem sobie,

Oho. Uwazaj z rozszczepieniem jazni, kolezanko. Po pierwsze, skoros taka hrabina,
                      chyba Ci zabraklo ziemi, herbu i nazwiska, nie wspominajac o majatku [sama
                      krytykowalas wiele osob za popisywanie sie kasa, z czego wnosze, ze jej nie
                      masz]. Po drugie - niebezpiecznie zaczynasz kierowac moje mysli ku temu, ze to Ty
                      jestes kazda z tych pyskatych smarkul, ukrywajac swoja drugie, trzecie i 18 "JA"
                      pod roznymi nickami. Poniewaz zlapano Cie na tym juz raz, rownie dobrze mozesz
                      miec jazde na wulgaryzmy i dowalac nam pod IP_dec czy asia. Tym bardziej, ze od
                      dawna podejrzewalam, ze nie jestes zadna matka zadnej corki, a zwykla szczeniara
                      spod Szczecina z ambicjami zgola dyskusyjnymi. Realizujesz sie docinkami, ktore
                      sa Twoja [sic!~] specjalnoscia oraz innym blotem. W zasadzie to smutne.

r

PS. Zanim zaczniesz pyskowac, wez slownik i sprawdz polowe znaczen, bowiem
                      zakladam, ze nie rozumiesz pisanego do siebie textu, a ja celwoo pominelam
                      zwroty, wlasciwe Twemu miejscu urodzenia i pobytu oraz dodadalam nieco z tego
                      swiata, w ktorym nie czyta sie tylko Super Expressu i nie oglada sie BB.

• Gość: julka do rudzielca.. IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 18:02
                        posłuchaj ruda.......jesteś zwykłą kretynką!!! a ja nie jestem nikim innym ,
                        pod nikogo się nie podszywam i nikogo nie udaję.Ty jestes dla mnie dno....nie
                        dyskutuję więcej z tobą , bo nie mam z kim..nie mam zamiaru udowadniać ci kim
                        jestem i co mam......zazdrościsz mi , że mam normalną rodzinę a ty nie????
                        współczuję ci....to przerąbane być panną w twoim wieku, nie mieć dziecka,
                        męża.......rozumiem cię, że jestes sfrustrowana z tego powodu..i mam radę dla
                        ciebie: zamiast całe dnie spędzać na forum, poszukaj sobie faceta, urodź
                        dziecko....dla ciebie to już ostatni dzwonek....
                        • Gość: jULKA Re: do rudzielca..I INNYCH.... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 20:55
                          porąbana ruda napisała ostatnio że wątpi w to ze jestem mężatką i mam
                          dziecko...ciekawe tylko po co miałabym to wymyślać?masz rację...dla mnie sensem
                          życia jest rodzina, oczywiście nie tylko ale przedewszystkim.....dla idiotki
                          rudej, helci , anexxy ,aguli i innych sensem życia są ciuchy, kosmetyki itp...i
                          bardzo dobrze, to ich wybór.Jak sa takimi kobietami , ze jedynym celem w zyciu
                          i przyjemnością jest kupno nowego ciucha to współczuję i napewno nie
                          zazdroszczę.Co mi tam jeszcze rudzielec napisał?Acha, ze niby jestem uboga ,
                          nie mam kasy....otóż nie przygłupi rudy ...nie powiem co, nie narzekam na brak
                          kasy ,mimo że nie pracuję, nie mam wielkiej kasy ale wystarcza mi na wszystko w
                          zupełności.Znowu dałam się wam kretynki sprowokować......
                          • Gość: silie Re: do rudzielca..I INNYCH.... IP: 2.4.STABLE* / 10.120.21.* 25.06.02, 21:24
                            Taaaa...julcia faktycznie pisze z kosmosu.
                          • anexxa mialam sie nie wypowiadac... 25.06.02, 22:03
                            ale jULKA napisała cos i o mnie:

> porąbana ruda napisała ostatnio że wątpi w to ze jestem
                            mężatką i mam
                            > dziecko...ciekawe tylko po co miałabym to wymyślać?
                            zeby uwiarygodnic to, co tu wygadujesz rybeczko. bo jesli
                            nawet masz 29 lat i dziecko, to twoj wiek emocjonalny
                            oceniam na 16 lat.

nie wiecej.

> masz rację...dla mnie sensem
                            > życia jest rodzina, oczywiście nie tylko ale
                            > przedewszystkim.....

oczywiscie, tak tez bywa. ale w takim razie, juleczko,
                            czemu jedynym przedmiotem twoich dyskusji na forach
                            gazety sa kosmetyki? czemu nie ma cie na forum o
                            dzieciach..? nic nie masz do powiedzenia o tym, kiedy
                            dziecko powinno zaczac chodzic, jak oduczyc go
                            przeklinania, albo jak usuwac plasteline z dywanu?

> dla idiotki
                            > rudej, helci , anexxy ,aguli i innych sensem życia są
                            > ciuchy, kosmetyki itp...
                            nie sa. ale nie udajemy, ze nas to nie interesuje.

> Znowu dałam się wam kretynki sprowokować......
                            na ciebie wystarczy kiwnac palcem, a juz sie wsciekasz.

no, to jak jest naprawde z twoim wiekiem i tym dzieckiem?
                            chlopczyk czy dziewczynka? ile ma latek? mialas porod
                            rodzinny? czy niedawno przebyta operacja kregoslupa nie
                            przeszkadza ci w opiece nad dzieckiem? no i jak dziecko
                            ma na imie?

pa pa

xx.
                            • Gość: Julka .............ANEXXA.................. IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 22:39
                              anexxa napisał(a):

> ale jULKA napisała cos i o mnie:
                              >
                              > > porąbana ruda napisała ostatnio że wątpi w to ze jestem
                              > mężatką i mam
                              > > dziecko...ciekawe tylko po co miałabym to wymyślać?
                              > zeby uwiarygodnic to, co tu wygadujesz rybeczko. bo jesli
                              > nawet masz 29 lat i dziecko, to twoj wiek emocjonalny
                              > oceniam na 16 lat.
                              >
                              > nie wiecej.
                              >
                              > > masz rację...dla mnie sensem
                              > > życia jest rodzina, oczywiście nie tylko ale
                              > > przedewszystkim.....
                              >
                              > oczywiscie, tak tez bywa. ale w takim razie, juleczko,
                              > czemu jedynym przedmiotem twoich dyskusji na forach
                              > gazety sa kosmetyki? czemu nie ma cie na forum o
                              > dzieciach..? nic nie masz do powiedzenia o tym, kiedy
                              > dziecko powinno zaczac chodzic, jak oduczyc go
                              > przeklinania, albo jak usuwac plasteline z dywanu?
                              >
                              > > dla idiotki
                              > > rudej, helci , anexxy ,aguli i innych sensem życia są
                              > > ciuchy, kosmetyki itp...
                              > nie sa. ale nie udajemy, ze nas to nie interesuje.
                              >
                              > > Znowu dałam się wam kretynki sprowokować......
                              > na ciebie wystarczy kiwnac palcem, a juz sie wsciekasz.
                              >
                              > no, to jak jest naprawde z twoim wiekiem i tym dzieckiem?
                              > chlopczyk czy dziewczynka? ile ma latek? mialas porod
                              > rodzinny? czy niedawno przebyta operacja kregoslupa nie
                              > przeszkadza ci w opiece nad dzieckiem? no i jak dziecko
                              > ma na imie?
                              >
                              > pa pa
                              >
                              > xx.

a więc tak anexxo kochanie- moja córka Aleksandra ma 7 lat, jest wspaniała,
                              śliczna , kochana.Nie mam z nią żadnych problemów, jest bardzo fajna , wesoła ,
                              mądra....od września idzie do szkoły.Jeśli chodzi o mój poród , to nie był
                              rodzinny, w czasach kiedy ja rodziłam nie było to tak popularne jak teraz ,
                              szczególnie w takich małych miasteczkach jak to w którym mieszkam.Po operacji
                              kręgosłupa czuję się dobrze,miałam pęknięty dysk,niestety przez jakiś okres czasu
                              nie wolno mi wykonywać żadnych cięższych prac fizycznych, dźwigać( do 5 kg), za
                              dużo chodzić, za dużo siedzieć w jednej pozycji...jednym słowem przerypane...i
                              jeszcze jedno ...uraz kręgosłupa wcale nie przeszkadza mi w opiece nad dzieckiem,
                              to własnie ona dużo mi pomaga.Coś jeszcze chciałabyś o mnie wiedzieć?Jeśli tak to
                              wal śmiało, napewno odpowiem.
                              ps.nie wiem czemu oceniłaś mój wiek emocjonalny na 16 lat, nie znasz mnie , a na
                              podstawie tych naszych pustych , drętwych pyskówek nie powinnaś takich wniosków
                              wyciągać.
                              • anexxa Re: .............ANEXXA.................. 25.06.02, 23:05
                                czyli jednak umiesz sie opanowac.

zatem probuj czesciej. moze z czasem zaczniesz sie
                                opanowywac, zanim nazwiesz kogos kretynka lub debilka,
                                szczegolnie z dodatkowymi epitetami rodem z podworka.

inna sprawa to to, na ile twoja historia o coreczce i
                                innych faktach z twojego zycia jest wiarygodna w
                                swietle twoich poprzednich wystepow.

xx.
                          • miriam_73 Re: do rudzielca..I INNYCH.... 26.06.02, 09:28
                            No nie, wymiękam... Czy fakt, że lubie dobre kosmetyki, wiem o nich sporo i
                            stać mnie na nie od czasu do czasu przesądza, iż jest to dla mnie sens życia?
                            Na jakiej podstawie dziewczynko tak twierdzisz? Czy to, że mam "na karku" 29
                            roczek i nie mam jeszcze dzieci umniejsza moją kobecość? Na jakiej podstawie
                            tak twierdzisz? A nie przyszło Ci do tego pustawego łebka, że po to aby założyć
                            rodzinę należy potraktować to ODPOWIEDZIALNIE? (sprawdz w słowniku co to znaczy
                            bo obawiam się że jest to dla ciebie słowo niezrozumiałe). Wyobraź sobie
                            Myszeczko,że w poniedziałek w tak podeszłym wieku się zaręczyłam, a jesienią
                            planujemy z moim Panem (tez staruszek, właśnie mu stuknęła 30-ka) podjąć
                            starania o dziecko (właśnie odstawiłam pille, zrobiłam testy na toksoplazmozę i
                            różyczkę, zaczynam łykać Folik i witaminki)- już po przeprowadzce do nowego
                            mieszkania, kiedy będę pewna, że nie bedzie także żadnych niespodzianek w pracy.
                            Ale przecież ja nie jestem kobietą, jestem pusta i próżna, moim sensem życia
                            podobnie jak innych dziewczyn wykazujących zainteresowanie urodą, jest
                            twronienie pieniędzy na kosmetyki. Założę się że pierwsze słowo mojego
                            przyszłego maleńststwa będzie brzmieć szmika lub tusz, hehehe...
                • anexxa Re: Propozycja dla Asi_zet 25.06.02, 17:28
                  nie bede sie zastanawiac, czy lepiej zrobic oddzielny
                  watek, czy smiecic po wszystkich, czy szlachetnie wbic
                  zeby w sciane i udawac, ze nic sie stalo.

ale asia zet na maile nie odpowiada, co sprawdzilam
                  empirycznie, chcac moje z nia/nim sprawy wyjasnic po
                  cichu.

xx.
                  • Gość: agul Rooda do roboty:-))) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 18:15
                    Zmiataj z forum i szukaj! 27 lat i bez dziecka??????? I PANNNA??????? Wstyd,
                    wstyd i hańba!
                    • rossa_ Re: Rooda do roboty:-))) 25.06.02, 18:17
                      Przyznam, że ostatni post Julki mnie powalił. Dziewczyno, Ty chyba piszesz do
                      nas z kosmosu?...
                      • Gość: agul Re: Rooda do roboty:-))) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 25.06.02, 18:20
                        Nie, julcia po prostu odkryła wiele istotnych spraw - co jest najważniejsze w
                        życiu, jak się ładnie wypowiadać, kiedy wybija ostatni dzwonek itp. Należą jej
                        się podziękowania od nas a nie nagonka!
                        • Gość: silie Re: Rooda do roboty:-))) IP: 2.4.STABLE* / 10.120.21.* 25.06.02, 20:11
                          Do tej pory nie włączałam się w żadne pyskówki, ale julcia i mnie tym razem
                          powaliła...Ona faktycznie pisze do nas z kosmosu, bo zapomniała dodac, że dla
                          NIEJ dziecko i mąż to sens życia.A dla innych niekoniecznie.
                          Po prostu.

A może ona julcia żyje w innym czasie , gdzie przypadkiem zakradł się internet
                          i u niej jest np.rok 1930?? Wiecie, jak w "Godzinie pąsowej róży"...Kto
                          wie:)))))))
                          s.
                          • Gość: Aga Re: Rooda do roboty:-))) IP: *.future-net.pl 25.06.02, 22:12
                            Heh, widzę, że w miedzyczasie wątek się pięknie rozwinął:)
                            Juleczko, ja "złapałam" męża po trzydziestce, wyobraź sobie, takie cuda też się
                            zdarzają:)))) Dziecko urodziłam w wieku dla ciebie zapewne podeszłym wielce -
                            dla mnie idealnym. I nigdy bym się nie zamieniła z tymi, co w panice łapały
                            byle kogo "bo ostatni dzwonek", bo jestem szczęśliwa i nie mam poczucia, że coś
                            po drodze przegapiłam, czego również roodej, annexie i innym rozkochanym w
                            kosmetykach pannom życzę:)
                            • Gość: em Re: forum uroda? IP: 62.148.83.* 26.06.02, 09:47
                              złość urodzie szkodzi, podobno
    • Gość: ikusia Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.com.pl 26.06.02, 09:57
      Jestem osobą wyjątkową opanowaną i wyprowadzenie mnie z równowagi jest prawie
      niemożliwe. Ale juleczko, tym razem (i nie tylko tym) nawet ja -opoka spokoju
      nie wytrzymuje. KTO CI DAŁ PRAWO OCENY, twierdzenia, że kobiety bez męża, bez
      dziecka są gorsze??? Sama jestem matką, żoną ale nigdy, przenigdy nie przyszło
      mi do głowy sugerowanie moim bezdzietnym, "niemęzatym" koleżankom dawanie do
      zrozumienia że powinny wyjść za mąż, urodzić dziecko, po juz pora...Zastanów
      się! Nie każda kobieta musi być matką, nie każda kobieta może być matką!!
      Pozdrawiam.
      • Gość: Helena Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.waw.cdp.pl 26.06.02, 10:23
        Tak obiecujaco wygladaly te 34 posty, ze myslalam, ze Asia_zet sie odezwie, ale
        coz. Trudno... A co do prowokowania pyskowek Ago, to naprawde jezeli Cie to nie
        bawi, to nie zagladaj do watka, ktory jasno i klarownie charakteryzuje
        zawartosc. Naprawde, albo masz klopoty z oczami albo moze jestes Asia_zet???
        Pozdrawiam
        H.
        • Gość: gAndzia wątek bez sensu! IP: *.se.com.pl 26.06.02, 10:55
          Gość portalu: Helena napisał(a):

> Tak obiecujaco wygladaly te 34 posty, ze myslalam, ze Asia_zet sie odezwie, ale
          >
          > coz. Trudno... A co do prowokowania pyskowek Ago, to naprawde jezeli Cie to nie
          >
          > bawi, to nie zagladaj do watka, ktory jasno i klarownie charakteryzuje
          > zawartosc. Naprawde, albo masz klopoty z oczami albo moze jestes Asia_zet???
          > Pozdrawiam
          > H.

ja też się nie wypowiadałam, zwłaszcza, ze awantury toczą się wtedy, kiedy nie ma
          mnie na forum. ale zaczyna to już być plagą, a z miłego miejsca babskich
          ploteczek robi się jakaś paranoja. na kazde forum, nawet tak wydawałoby sie
          niewinne jak to, wpadają od czasu do czasu oszołomy, i nikt jeszcze nie znalazł
          lepszego sposobu na pozbycie się ich niż ignorowanie.
          Ps.to kto w końcu jest asią - julka, Aga, nastolatek-onanista? a może my
          wszystkie poza tobą?:)
      • Gość: agul Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.06.02, 10:33
        Jula po prostu nie zdaje sobie sprawy, ze można z pełna premedytacją
        zaplanować, powtarzam - ZAPLANOWAĆ - (mam nadzieję, że to słowo zrozumie..)
        sobie dziecko i urodzić je w wieku 30 lat na przykład. Jej się wydaje, że w
        ciaże zachodzi się tylko przez wpadki, dlatego sie dziwi, że mamy tak dużo;-)
        lat, a nie mamy jeszcze dzieci. To po piewrsze moja panno. Napisałabym jeszcze
        po drugie, ale nie chcę żebyś straciła kolejne dwa dni na wertowaniu słowników.
        pozdrawiam ciepło wszystkie mamy i nie-mamy, no i julę:)
      • roodanaserio Re: Propozycja dla Asi_zet 26.06.02, 10:45
        >> aga >>

> bawi mnie nie "linia julki", co łatwo zauważyć śledząc to forum, a fakt, że
        wyjątkowo zgadzamy się co do sensu zakładania tego wątku - jeśli helenę drażnią
        posty asi, najlepiej zrobi ignorując ją, a nie prowokując do kolejnych wyzwisk,

W tekstach Julki byly obrazliwe teksty, odnoszace sie do mnie, Heleny i anexxy.
        Jezeli wiec calosc jej wypowiedzi podkreslasz zdankiem "Ach, zgadzamy sie" - to
        dla mnie przyklaskujesz rowniez perjoratywowm, skierowanym do mnie i do
        dziewczyn. I to mi sie nie podoba i mam do tego
        prawo.

> jest to jak najbardziej MOJE forum, bo jestem tu na takich samych prawach jak
        ty, helena czy asia.

Scisle rzecz biorac - forum nalezy do Gazety, a my je wspoltworzymy. Jednak nie
        jest ono "nasze" w tym sensie, aby tu zwracac komus uwage na to, co pisze, a
        czego nie pisze. Nie jest ono moderowane i nie robmy za wolontariat
        moderatorski.

> nie sądzę, żebym reprezentowała "niski poziom" i nie wydaje mi się, żeby
        jakaś moja wypowiedź na tym forum dawała ci prawo do takich osądów

Przyklaskujac Julce moim zdaniem znizylas sie do rejonow Tobie niegodnych i mam
        prawo czuc sie urazona. Co niniejszym i poprzednio wyrazilam. I mam do tego
        prawo, niestety.

>> Julka >>

> posłuchaj ruda.......jesteś zwykłą kretynką!!!

To doprawdy glebokie buhahahaha.

> Ty jestes dla mnie dno....

I nawzajem. Swoja droga zupelnie trafne spostrzezenie, jezeli chodzi o Twoja
        osobe.

> zazdrościsz mi , że mam normalną rodzinę a ty nie???? współczuję ci....to
        przerąbane być panną w twoim wieku, nie mieć dziecka, męża.......rozumiem cię,
        że jestes sfrustrowana z tego powodu.

Gdybys lepiej czytala moje posty, a nie tylko wyrywkowo [problemy z czytaniem
        czy ze skupieniem ?], skupiajac sie na tym, co Cie boli, wiedzialabys, ze ja
        rowniez mam rodzine [o ile to w ogole podlega jakiejs licytacji ...]. We
        wrzesniu wychodze za maz. Takze kolejne pudlo. Co do dziecka - nie uwazam, ze
        ono stanowi kryterium do ocenianai czyjes kobiecosci i spelnienia, co juz
        kiedys pisalam.

Co do zazdrosci ? A czegoz ja moga zazdroscic kurce domowowej z malej miesciny,
        ktorej glownym zadaniem zyciowym sa obiadki ze schabowym i telenowele ?
        Przestan, bo od smiechu mi sie zajady robia. Dulszczyzna z Ciebie wylazi na
        kazdym kroku, jestes przesiaknieta malomiasteczkowym koltunstwem i nie
        stanowisz dla mnie ZADNEGO obiektu zawisci, zazdrosci czy jakichkolwiek uczuc
        tego gatunku. Poza tym kolejny raz smiem watpic w Twoja rodzine i meza, dla
        mnie jestes malolatka, korzystajaca z komputera brata, wzglednie kafejki inter.
        I nie dam sie latwo przekonac, ze jest inaczej. Kobieta dorosla, majaca
        rodzine, nie uzywa tak infaltylnych, jak Ty, sformulowan.

> mnie sensem życia jest rodzina, oczywiście nie tylko ale przedewszystkim.....

To wspaniale. Dam Ci order z kartofla.

> dla idiotki rudej, helci , anexxy ,aguli i innych sensem życia są ciuchy,
        kosmetyki itp...i bardzo dobrze, to ich wybór.

Jak cudnie, ze jestes tak dokladnie poinformowana, co jest moim celem zycia.
        Ale powiem Ci w sekrecie - nie to.

> ze niby jestem uboga, nie mam kasy....otóż nie przygłupi rudy ...nie powiem
        co, nie narzekam na brak kasy ,mimo że nie pracuję, nie mam wielkiej kasy ale
        wystarcza mi na wszystko w zupełności.

Hehehehehehe, na wszystko. Jasssne. Zapewne ostatnio nabylas nowe jeansy od CK
        i kremik HR ? Nie bredz, kobieto - jezeli meiszkasz pod Szczeciniem, zapewnie
        jedynym zajeciem Twojej rodziny moze byc praca w upadajacej stoczni,
        wzglednie 'jumanie' ciuchow i kosmetykow w niemickich sklepach. Albo bycie
        malorolnym.

> Znowu dałam się wam kretynki sprowokować......

Otoz to. Po nic innego tego nie robimy :)
        I za kazdym razem z satysfakja odnotowuje, ze nie jestes w stanie przejsc
        obojetenie wobec zaczepek, co - jak uczy psychologia - wyraznie mowi o tym, ze
        projektujac swoje emocje na nas jestes w jakims sensie niepocieszona -
        niezaleznie od tego kim jestes i ile masz lat. Zzera Cie zazdrosc i wscieklosc.

Bez pozdrowien dla Ciebie
        i pozdrawiajac wszystkie forumowiczki

r

• Gość: agul Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.06.02, 10:54
          Ja też nie wierzę, że julcia ma 30 czy ileś tam lat, rodzinę i dziecko. Mając
          dziecko człowiek się trochę wycisza, jest bardziej pogodzony ze światem i ze
          sobą i przyjaźniej patrzy na wszystko. A to mi się trochę kłóci z obrazem juli.
          Julka to małoletnia awanturnica i tyle. I chyba wszyscy już to wiedzą. Jak się
          raz skłamie, to już trudno potem o zaufanie, a julka już nie raz tu oszukiwała.
          • Gość: gAndzia Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.se.com.pl 26.06.02, 11:31
            Oczywiście. Opisywała tu siebie kilkakrotnie, nie chce mi się szukać cytatów,
            ale wynikałoby, że jest skończoną pieknością, na dodatek superzgrabną. jeśli
            dodac do tego męża, udane dziecko i kasę, powinna być bardzo szczęśliwa, a
            takie osoby nie wpadaja w ataki szału na forum internetowym, obrzucając
            wyzwiskami nie tylko inne forumowiczki, ale i aktorki z Hollywood:) nie bardzo
            tez mi się chce wierzyc, że idolką prawie 30-letniej kobiety jest Britney
            Spears:)))))

a wątek jest do dupy i zaczynam żałować, że nie ma tu jednak moderatorów, bo
            sama bym go skasowała, jakby mogła!
            • roodanaserio Re: Propozycja dla Asi_zet 26.06.02, 11:33
              Gość portalu: gAndzia napisał(a):

> a wątek jest do dupy i zaczynam żałować, że nie ma tu jednak moderatorów, bo
              sama bym go skasowała, jakby mogła!

Oj gAndzia, nie badz taka narzekalska .... raz na jakis czas potrzeba by
              poszczekac. Sama lubisz, wiec nie odbieraj innym przyjemnosci :)

r
              • Gość: gAndzia Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.se.com.pl 26.06.02, 11:40
                ehh, dzis jestem zrelaksowana (vide mój wątek o SPA:))) i kocham nawet asię i
                juleczkę:)))
                • Gość: agul Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.06.02, 11:42
                  To może trzeba julce fundnąc takie spa? od razu inaczej na świat spojrzy:)
                  • Gość: gAndzia Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.se.com.pl 26.06.02, 11:54
                    Możemy się zrzucić na jakiś trzygodzinny zabieg antystresowy:))
                    • Gość: Julka do rudzielca IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 21:23
                      wiesz co ruda....nie będę się byle komu zarzekać że wszystko co piszę jest
                      prawdą.Wszystko możesz mi zarzucić- chamstwo, niewyparzony język itp ale na
                      pewno nie to ze jestem fantastką i zmyślam tutaj!A ty wielce uczona ,
                      inteligentna kobieto rozbawiłaś mnie do łez pisząc że słubice w których
                      mieszkam są koło szczecina, tłumoku niedouczony zerknij na mapę ..Większość
                      ludzi w Polsce wie że Słubice w woj lubuskim są miastem granicznym z niemcami i
                      nie lezą koło szczecina.Swoją drogą ,cieszę się ze mieszkam właśnie
                      tutaj,bardzo fajne miasto, często przebywam w Niemczech dzięki bliskosci
                      granicy, coś wspaniałego, całkiem inny świat.......skąd ci ten Szczecin
                      przyszedł do głowy?Wstyd!!!I mam w dupie co ty i tobie podobne o mnie myślą ,
                      leję na was z góry...koniec dyskusji, długo jeszcze bedziecie męczyc ten
                      dretwy,NIESZCZĘSNY WĄTEK?
                      • roodanaserio Re: do rudzielca 27.06.02, 09:45

> wiesz co ruda....nie będę się byle komu zarzekać że wszystko co piszę jest
                        prawdą.

Papiezowi tez bys nie zarzekala, bo zwyczajnie klamiesz.

> !A ty wielce uczona , inteligentna kobieto rozbawiłaś mnie do łez pisząc że
                        słubice w których mieszkam są koło szczecina, tłumoku niedouczony zerknij na
                        mapę ..Większość ludzi w Polsce wie że Słubice w woj lubuskim są miastem
                        granicznym z niemcami

Kompletnie nie mialam swiadomosci, ze mieszkasz w Slubicach, bowiem ani o tym nie
                        czytalam ani mnie to nie isteresowalo. Slubice nie leza znowu tak daleko od
                        Szczecina, btw., a generalnie sa miescina. No, chyba, ze wg Ciebie sa stolica.

> nie lezą koło szczecina.Swoją drogą ,cieszę się ze mieszkam właśnie
                        tutaj,bardzo fajne miasto, często przebywam w Niemczech dzięki bliskosci
                        granicy, coś wspaniałego, całkiem inny świat.......

Buhahahaha. Byle NRD. Jejejejeje. Wielki swiat trabantow.
                        Generalnie jak zwykle nie wychodzisz z roli i strzelasz jadem, wyzywajac mnie.
                        Coraz lepiej :) Zaczynasz ewoluowac. Moze Ci nawet wyrosnie ta druga, zblakana
                        polkula mozgowa.

r
            • Gość: Julka Redo gandzi IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 21:09
              powiem tylko- żal mi cię ,nie jestem fanką BS tylko podoba mi się jej typ
              urody, a co do mnie ...ani razu nie pisałam że jestem zajebistą, zgrabną
              laską...pomyliło Ci się coś.
              • Gość: gAndzia Re: Redo gandzi IP: *.se.com.pl 27.06.02, 11:05

> powiem tylko- żal mi cię ,nie jestem fanką BS tylko podoba mi się jej typ
                > urody, a co do mnie ...ani razu nie pisałam że jestem zajebistą, zgrabną
                > laską...pomyliło Ci się coś.

Juleczko, wszystkich ci żal, bardzo masz dobre serduszko, hihi...:)))

A co do twojego samochwalstwa: co do tego, że nie jesteś "zajebistą laską" nie
                mam najmniejszych wątpliwości, to widac po twoich postach. Natomiast lubisz się
                tu przechwalac swoją powierzchownością, oto kompilacja z kilku wątków:

"oczy...sa tak intensywnie błękitne ze az nienaturalne , ale uwazam je za swój
                atut.przy ciemnoblond wlosach wygląda to fajnie.mam też ładna oprawe oczu.dodam
                jeszcze, ze mam mały ,ładny nos, oraz bardzo ładne i rowniutkie, bielutkie
                ząbki,,,Ja mam biust niewielki ale bardzo jędrny, twardy,w kształcie jabłka"

jednocześnie pozwalasz sobie na poddawanie w wątpliwość atrakcyjności innych
                forumowiczek, nie widziawszy ich na oczy.
                Z twoich postów aż bije, że czujesz się nieszczęsliwa. Tyle, że agresją,
                obrażaniem innych i krytykowaniem wszystkich innych kobiet na świecie nie
                poprawisz swojego losu. Gdybys miała naprawdę 29 lat, dawno już byś to wiedziała.

• Gość: Mar JULKA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 23:51
      A czemu ty kobieto taka nerwowa jesteś? Nadciśnienie masz czy tarczycy
      nadczynność? Każda czyjaś wypowiedź wzbudza w tobie takie emocje jakby to miało
      jakieś znaczenie co jakaś obca w kocu kobieta o tobie pisze. Naprawdę ci się
      dziwię...
      • Gość: Julka do Mar.......... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 06:45
        Wiesz Mar, masz rację .Sama się sobie dziwię czemu tak reaguję i nie poznaję
        siebie ,zazwyczaj taka nie jestem,ale tu jak czytam niektóre wypowiedzi
        niektorych osób to mnie trafia.Ale z drugiej strony sama wiem ze to głupota tak
        ostro reagować i przejmować się osobami których wcale nie znam.
        • roodanaserio Re: do Mar.......... 27.06.02, 09:47

> Wiesz Mar, masz rację .Sama się sobie dziwię czemu tak reaguję i nie poznaję
          siebie ,zazwyczaj taka nie jestem,ale tu jak czytam niektóre wypowiedzi
          niektorych osób to mnie trafia.Ale z drugiej strony sama wiem ze to głupota tak
          ostro reagować i przejmować się osobami których wcale nie znam.

Alez zawsze robisz identycznie ! Obrazasz sie, wyzywasz, potem przepraszasz przez
          dwie doby ... co jest dowowdem na to, jaki z Ciebie szczyl.
          Powodzenia na maturze czy w gimnazjum.
          I nie przepraszaj mnie wiecej, bo Twoje slowa obracaja sie za kazdym razem w
          gowno, niestety.

r

• Gość: koko8 Re: ... IP: 217.153.34.* 27.06.02, 10:43
          przestancie juz atakowac julke! dziewczyny - to sie staje niesmaczne! niech
          mowi co chce, pisze co chce, badzcie ponad to ...zakladajac takie watki same
          prowokuje takie dyskusje... nie wiem czemu ma to sluzyc? moze w ten sposob
          mozna odreagowac anonimowo stresy? przypomina sie szkola albo kolonie gdzie
          grupa dzieciakow szczula dalikwenta, a ten broniac reagowal agresja...
          wiem ze dostanie mi sie od grupy lwic za ten post, moze i do samej julki (ktora
          napisze, ze "ma w dupie moje watpliwa obrone"), ale chcac nie chcac uczestnicze
          w zyciu tego forum- najczesciej biernie - i czytam to, i mam tego dosyc ...
          obrazacie siebie na nawzajem ..
          • flora1 Re: ... 27.06.02, 11:26
            Gość portalu: koko8 napisał(a):

> przestancie juz atakowac julke! dziewczyny - to sie staje niesmaczne! niech
            > mowi co chce, pisze co chce, badzcie ponad to ...zakladajac takie watki same
            > prowokuje takie dyskusje... nie wiem czemu ma to sluzyc? moze w ten sposob
            > mozna odreagowac anonimowo stresy? przypomina sie szkola albo kolonie gdzie
            > grupa dzieciakow szczula dalikwenta, a ten broniac reagowal agresja...
            > wiem ze dostanie mi sie od grupy lwic za ten post, moze i do samej julki (ktora
            >
            > napisze, ze "ma w dupie moje watpliwa obrone"), ale chcac nie chcac uczestnicze
            >
            > w zyciu tego forum- najczesciej biernie - i czytam to, i mam tego dosyc ...
            > obrazacie siebie na nawzajem ..

Dziwi mnie dlaczego stajesz w obronie ATKUJĄCEJ a nie tych które zostały
            ZAATAKOWANE.......
            • Gość: Julka Re: ..do gandzi i rudzielca....... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 14:34
              .....i co rudy buraku i ty gandzia kretynko?myślicie moze ze mi przykro
              czytając wasze posty?jest mi was szkoda, naprawdę ...ruda podszywająca się pod
              anexxę jest po prostu żałosna, jestem pewna ze to jedna i ta sama osoba.nieźle
              się bawię czytając to co na moj temat piszecie.ruda pisałaś ze we wrześniu
              bierzesz ślub,współczuję twojemu przyszłemu mężowi , chociaz pewnie jest takim
              samym burakiem jak ty, inaczej nie wiązał by się z kimś takim jak ty,bo nie od
              dziś wiadomo że wszystko co rude jest brzydkie , wredne i fałszywe.co do
              gandzi...mój opis jest autentyczny, co nie znaczy że nie mam innych - wg mnie-
              kompleksów....jestem zadowolona z zycia , szczęśliwa...nie znacie mnie , więc
              po głupich kłótniach na forum nie oceniajcie.w normalmym zyciu jestem całkiem
              inna....zaczyna mnie nudzić już ten temat, ruda rzuć nowe hasło ...
              • eremka Re: ..do gandzi i rudzielca....... 27.06.02, 14:41
                ...pewnie, że jestes inna ;)) droga Julko, w realu ludzie nie daja się tak
                łatwo podpuszczać; a tu to dopiero masz radochę! Koniec kropka więcej nie
                napiszę do ciebie.
              • Gość: gAndzia Re: ..do gandzi i rudzielca....... IP: *.se.com.pl 27.06.02, 14:49

> .....i co rudy buraku i ty gandzia kretynko?myślicie moze ze mi przykro
                > czytając wasze posty?jest mi was szkoda, naprawdę ...ruda podszywająca się pod
                > anexxę jest po prostu żałosna, jestem pewna ze to jedna i ta sama osoba.nieźle
                > się bawię czytając to co na moj temat piszecie.ruda pisałaś ze we wrześniu
                > bierzesz ślub,współczuję twojemu przyszłemu mężowi , chociaz pewnie jest takim
                > samym burakiem jak ty, inaczej nie wiązał by się z kimś takim jak ty,bo nie od
                > dziś wiadomo że wszystko co rude jest brzydkie , wredne i fałszywe.co do
                > gandzi...mój opis jest autentyczny, co nie znaczy że nie mam innych - wg mnie-
                > kompleksów....jestem zadowolona z zycia , szczęśliwa...nie znacie mnie , więc
                > po głupich kłótniach na forum nie oceniajcie.w normalmym zyciu jestem całkiem
                > inna....zaczyna mnie nudzić już ten temat, ruda rzuć nowe hasło ...

nie jesteś szczęsliwa juleczko, bo żaden chory psychicznie człowiek nie jest
                szczęsliwy, nawet jesli nie zdaje sobie z tego sprawy. w tej chwili nie masz
                szans na męża, bo chyba to twoje główne marzenie zyciowe - nikt nie zechce takiej
                furiatki.
                gdybyś była zadowolona z zycia, to nie plułabyś jadem na forum, to chyba
                oczywiste, głupia brzydka gówniaro z pipidówy.
                • Gość: agul Re: ..do gandzi i rudzielca....... IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 14:57
                  Juleczko!
                  Rozumiem, ze ty jestes na innych prawach bo my cie nie mozemy oceniac ale za to
                  ty nas i owszem. Wiec przeczytaj uwaznie to co mam ci tu do napisania: jeszcze
                  raz na tym forum kogos wyzwiesz od burakow itp. to gwarantuje ci ze w tych
                  twoich slubicach o powierzchni 19 km i z 17 tysiacami mieszkancow zjawi sie
                  ktos kto zrobi porzadek z twoja psyche. I nie tylko.
                  W razie watpliwosci co do znaczenia poszczegolnych slow mozna stworzyc nowe
                  watki, wszystkie buraki typu ruda, anexxa gandzia itp wyczerpujaco wyjasnia ci
                  znaczenie wszystkich slow.
              • roodanaserio Re: ..do gandzi i rudzielca....... 27.06.02, 14:55

> .....i co rudy buraku i ty gandzia kretynko?

Tutaj, szanowne forumowiczki, Julka prezentuje swoja wysoka kulture osobista,
                zapewne wypracowana w juz tyle razy podziwianych Slubicach.

> ruda podszywająca się pod
                anexxę jest po prostu żałosna, jestem pewna ze to jedna i ta sama osoba.

Tak, ja to anexxa, anexxa to Helena, a Helena to agul. agul to gAndzia i same sie
                ze soba klocimy. Ba, nawet piszemy jednoczesnie z 5 roznych IP, bo, jak wiadomo,
                jestesmy hybryda o 5 rekach, 8 glowach i ogonie :)

Zechciej zatem poczytac nasze rozmowy z gAndzia, Helena i agula, z ktorych jasno
                wynika, ze sie spotkalysmy w zeszla sobote na lunchu. Dam Ci nawet numer telefonu
                do restaruracji, mozesz sprawdzic rezerwacje i wyskosc rachunku :)

> ruda pisałaś ze we wrześniu bierzesz ślub,współczuję twojemu przyszłemu mężowi

Ja tez mu wspolczuje :) Ale jakos tak sie sklada, ze mnie kocha, doprawdy,
                szaleniec.

> , chociaz pewnie jest takim samym burakiem jak ty, inaczej nie wiązał by się z
                kimś takim jak ty,bo nie od dziś wiadomo że wszystko co rude jest brzydkie ,
                wredne i fałszywe.

Hahahahahahahaha. A kazda tesciowa to kurwa. A kazdy lekarz bierze. W duchy tez
                wierzysz ? I w czarnego kota ? Moj Boze, jestes zywcem wyjeta z serialu "Boza
                podszewka". Przasnie, rustykalne, na bosaka z sianem we wlosach i w butach.

> nie znacie mnie

Mylisz sie. Poznalysmy Cie doskonale. Dodajesz smaczku naszemu nudnemu, pustemu,
                wypelnionemu kosmetykami i kasa jestestwie :) {Polecam mimo wszystko slownik
                jezyka polskiego. Nie ma tam co prawda za duzo okresles typu 'burak (zapewne
                figuruje jako roslina), ale inne sa. zawsze to jakas odmiana od kretynek, debilek
                i idiotek].

> więc po głupich kłótniach na forum nie oceniajcie.w normalmym zyciu jestem
                całkiem inna....

Masz 13 lat i trzecie oko na plecach ?:) Boszsz. Zupelnie inna. To moze jakas
                mala paranojka czy rozszczepienie jazni ?

r
              • Gość: Mar Julka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 15:29
                Ty ale teraz to juz przeginasz pałę!!! Nie chcę się wtracać w sedno dyskusji
                ale jej forma spada poniżej poziomu...
                • Gość: Kim Re: Julka IP: 213.77.91.* 27.06.02, 15:42
                  Kto tu chce coś udowodnić? Czytam i nie rozumiem...
    • Gość: ikusia Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.com.pl 27.06.02, 15:51
      Julko! Pewnie zastanawiasz się, dlaczego tyle ataków na Ciebie się sypie?
      Zastanów się, ale tak solidnie, dogłębnie! Już wiesz? Jeśli nie, to pomyśl
      jeszcze, tak jak przystało na dojrzałą, "dzieciatą" kobietę....
      • Gość: julka do ikusi...... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 20:05
        Gość portalu: ikusia napisał(a):

> Julko! Pewnie zastanawiasz się, dlaczego tyle ataków na Ciebie się sypie?
        > Zastanów się, ale tak solidnie, dogłębnie! Już wiesz? Jeśli nie, to pomyśl
        > jeszcze, tak jak przystało na dojrzałą, "dzieciatą" kobietę....

wiesz ikuś, naprawdę nie zastanawiam się dlaczego tyle ataków na mnie sie
        sypie...i nie mam zamiaru nad tym się zastanawiać , bo nie piszą tego osoby na
        których mi zależy i które uwazam że są warte aby liczyć się z ich zdaniem, nigdy
        nie zalezało mi na opini osób ktore uważam za ścierwa.
        • anexxa Re: do ikusi...... 27.06.02, 20:20
          juleczko...

idz, zrob coreczce kolacje, poczytaj jej mala
          ksiezniczke, a nie pograzaj sie na tym forum.

nazywanie kogokolwiek scierwem jest nieroztropne.
          zamezna kobieta pod trzydziestke sie tak nie zachowuje,
          chyba, ze ma powazne problemy psychiczno-emocjonalne.

albo jest zalosna, sciemniajaca malolata, ktora ma za
          duzo wolnego czasu.

jesli masz ochote mi na to odpowiedziec - znasz moj
          email, widzisz go na ekranie. no i juz kiedys do mnie
          pisalas, pamietasz?

pa pa.

xx.
          • Gość: Julka Re: do anexxy IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 20:36
            ........a niby po co mam pisać do ciebie.......mam teraz ważniejsze rzeczy do
            zrobienia, wlaśnie idę wykąpać dziecko, naszykowac jej kolację i położyc spać.a
            z tobą nie mam przyjemności dyskutować, chociaż przyznam że ty jaka jesteś to
            jesteś , ujdziesz w tłoku...za to twoje kumpelki ruda i agul, to sa dopiero
            egzemplarze, s... jakich mało, wredne, zgryźliwe , podłe.....
            • anexxa do julki - reszte przepraszam za smieci 27.06.02, 20:46
              to juz nie jestesmy z rooda ta sama osoba? moze zacznij
              sobie notowac, co do nas mowisz, bo zaczynasz sie platac.

i jak juz przeklinasz i obrazasz kogos - nie baw sie w
              kropkowanie. badz twarda sztuka, juleczko. napisz co
              jeszcze o nas wszystkich myslisz.

osmiesz sie jeszcze bardziej.

xx.

ps widze, ze nie mozesz jednak scierpiec mysli o tym,
              ze twoje jadowite teksty czytalabym tylko ja i upierasz
              sie pisac publicznie. very well then.
              • Gość: silie Re: do anexxy IP: 2.4.STABLE* / 10.120.21.* 27.06.02, 21:19
                Anexxo, nie marnuj na nią swojego pióra...Uwielbiam czytać Twoje teksty, ale
                przecież ona jest niezrównoważona psychicznie!
                Osoba która pisze o innych : ścierwo, podłe i zgryzliwe babska, nie znając ich
                kompletnie, musi być nie do końca normalna.Zresztą analizując jej posty, taki
                wniosek sam się nasuwa: pisze o miłości do rodziny, za chwilę opluwa
                bluźnierstwami nas, w dniu następnym kaja się za to...Ale to się leczy...
                pzdr, s.
                • anexxa do silie 27.06.02, 21:23
                  silie, mam dzis zgryzliwy humor, nie chce mi sie
                  trzaskac brzuszkow, wiec wyladowuje sie w ten sposob.

to, ze julka jest niezrownowazona, widze od dawna.
                  troche mi jej zal - obawiam sie powaznie, ze ma duze
                  kompleksy zwiazane z wygladem i niska samoocene. ale
                  warczenie na nas tutaj, bez powodu, nie jest sposobem.

coz, kazdy zyje tak, jak umie.

xx. lekko refleksyjna
                  • Gość: silie Re: do anexxy IP: 2.4.STABLE* / 10.120.21.* 27.06.02, 21:42
                    Całe szczęście, że my potrafimy żyć inaczej.
                    Chyba powinnyśmy przejść nad nią do porządku dziennego; krótko mówiąc, olewać.
                    Jakakolwiek polemika nie będzie konstruktywna, bo ona w kółko to samo pisze.
                    Nuuuuda...
                    Pozdrawiam Cię; ja też się lenię w ten wieczór:)))
                    s.
                    • anexxa do silie 27.06.02, 22:11
                      tez racja;)

zatem milego wieczoru;)

xx.
    • Gość: Mia Juleczko... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.06.02, 22:18
      ...podsumujmy.

Urodziłas dziecko w wieku 22lat, mieszkasz w pipidówie, a bramą do lepszego
      świata jest dla Ciebie były NRD-ówek. Zgadza się?

Wiesz co? Masz rację. Niektórym niedostępne sa przyjemności Twojego życia, ale
      pozwól, ze nie będziemy załowac. Ja mam inne priorytety i nie mam ochoty
      czytać, że z tego powodu osobyu żyjące w podobny do mnie sposób są gorsze. Bo
      ani nie Tobie, ani nie mnie to oceniać. Tak się składa, że Helena, Anexxa, Agul
      i inne, na które tak plujesz, piszą posty pogodne, radosne, optymistyczne i
      dowcipne. Twoje są złośliwe i pełne goryczy. Może mi powiesz, dlaczego?

Przepraszam Cię bardzo za nagromadzenie zdań podrzędnie złożonych. Wiem, to
      może być kłopot...
      • Gość: silie Re: Juleczko... IP: 2.4.STABLE* / 10.120.21.* 27.06.02, 22:44
        No cóż; Mia jako kolejna osoba, doskonale ujęła naturę J.
        Mnogość zdań złożonych jak najbardziej wskazana:)))
        pzdr, s.
        • Gość: Mia Re: Juleczko... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.06.02, 22:50
          Siuuu... ulżyło mi, bo miałam wyrzuty sumienia, że się zachowałam
          niehumanitarnie... :-)
          • Gość: silie Re: Juleczko... IP: 2.4.STABLE* / 10.120.21.* 27.06.02, 23:00
            Niehumanitarne to jest nazywanie kogoś podłym ścierwem, co ostatnio uprawia
            namiętnie pewna osoba, która chyba Romeo rzucił i gdzieś się musi wyładować...
            pzdr w ten chłodny wieczór,s.
            • Gość: Mia Re: Juleczko... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.06.02, 23:03
              Żałosne, jak dla mnie, szkoda tylko, że obrywają przypadkowe osoby. Skądinąd
              raczej lubiane.

Pzdr, u mnie ciepło i duszno, komary jedzą cżłowieka i to dopiero nie jest
              humanitarne...
      • Gość: Julka MIA...... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 23:02
        NIE UWAZAM ŻE MIESZKAM W PIPIDÓwie,lubię miejsce w którym mieszkam i jestem
        zadowolona ze nie mieszkam w śmierdzącej, brudnej warszawie.nie rozumiem, jak
        ktoś kto mnie nie zna może sadzić że nie znam znaczenia pewnych słów, jestem
        nierozgarnięta i głupia...bo takie zarzuty na mój temat tu były.i myślisz że
        jak ja się czuję czytając to?albo to , ze zarzucają mi to ze kłamię , zmyślam,
        podszywam się pod kogoś?właśnie dlatego moje wypowiedzi są takie a nie
        inne....rzeczywiście, osoby czytające to mogą myśleć że jestem zgorzkniała i
        zakompleksiona...ale wojnę na tym forum toczę tylko z heleną , rudą , agul i
        anexxą, z innymi jakoś nie...tych osób nie mogę strawić, ale powtarzam jeszcze
        raz...normalnie taka nie jestem, nie mam problemów z psychą,ale mam swoje
        zdanie na każdy temat i zawsze- no prawie zawsze-mowię to co myślę , jak kogoś
        nie lubię to daję mu to odczuć, jak wkurzają mnie wypowiedzi ww osób to
        mówię....dziwię się tylko sama sobie że ktoś na takim forum moze mnie tak
        sprowokować do ostrej wymiany zdań,później po takiej pyskówce czuje sie głupio
        ze dałam się w to wciągnąć, tym razem jednak nie zamierzam nikogo przepraszać ,
        bo uwazam że nie mam za co ...i wali mnie co wy wszystkie o mnie myślicie,
        wielce miastowe warszawianki z bożej łaski:)))))i jeszcze jedno ...ty taka niby
        inteligentna:)))))))a wypominasz komuś że mieszka w pipidówie?jak tak mozna?a
        co z ludźmi którzy mieszkają na wsiach ? ono są gorsi?bo ja tak nie uważam......
        • Gość: Mia Re: MIA...... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.06.02, 23:12
          Mia - zakichana Warszawianka chciałaby nieśmiało zwrócić uwagę, że w IP-ie ma
          nawet, że stuka z Krakowa, gdzie mieszka od urodzenia i nie zamierza
          przestać... Ale nie o to chodzi.

Nie czytasz dokładnie, tylko się pienisz. Mnie właśnie chodzi o to, że NIE
          uwazam nikogo za gorszego z powodu miejsca zamieszkania, ale nie mam tez ochoty
          dowiadywac się, że osoby prowadzące podobny do mojego tryb życia są z tego
          powodu nazywane ścierwami i innymi równie atrakcyjnymi wtrażeniami ze
          słownictwa z pipidówy. Bo ono takie jest, Julka, jak by na to nie spojrzeć.
          Gdzie byś nie mieszkała, ono świadczy o Tobie.

• Gość: aniesa Re: jula... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 23:24

> NIE UWAZAM ŻE MIESZKAM W PIPIDÓwie,lubię miejsce w którym mieszkam i jestem
          > zadowolona ze nie mieszkam w śmierdzącej, brudnej warszawie.

a my lubimy warszawe i jestesmy zadowolone ze nie mieszkamy w.....tu sobie
          dokoncz. I skad wiesz jak tu jest skoro tu nigdy nie bylas? Zreszta, czego sie
          spodziewalas, kochanie, po pasztetach i swiniach? Smierdzaca stolica i
          milusinskie chlewiki to nasze zycie,hihihi.

nie rozumiem, jak
          > ktoś kto mnie nie zna może sadzić że nie znam znaczenia pewnych słów, jestem
          > nierozgarnięta i głupia...bo takie zarzuty na mój temat tu były.

Dziewczyno!!!! a Ty nas znasz???? NIE! To o co ci wlasciwie chodzi???

i myślisz że
          > jak ja się czuję czytając to?albo to , ze zarzucają mi to ze kłamię , zmyślam,
          > podszywam się pod kogoś?

patrz wyzej

właśnie dlatego moje wypowiedzi są takie a nie
          > inne....

oooo.......biedna...

rzeczywiście, osoby czytające to mogą myśleć że jestem zgorzkniała i
          > zakompleksiona...

no popatrz, zgadzamy sie:)

ale wojnę na tym forum toczę tylko z heleną , rudą , agul i
          > anexxą, z innymi jakoś nie...

O dzieki Ci Julio za Twa laske!!! Bowiem jest wielka i nieskonczona!

tych osób nie mogę strawić, ale powtarzam jeszcze
          > raz...normalnie taka nie jestem, nie mam problemów z psychą

Alez nikt tak nawet przez sekunde nie pomyslal!!!

,ale mam swoje
          > zdanie na każdy temat i zawsze- no prawie zawsze-mowię to co myślę , jak kogoś
          > nie lubię to daję mu to odczuć, jak wkurzają mnie wypowiedzi ww osób to
          > mówię....dziwię się tylko sama sobie że ktoś na takim forum moze mnie tak
          > sprowokować do ostrej wymiany zdań,później po takiej pyskówce czuje sie głupio
          > ze dałam się w to wciągnąć, tym razem jednak nie zamierzam nikogo przepraszać ,
          >
          > bo uwazam że nie mam za co ...i wali mnie co wy wszystkie o mnie myślicie,
          > wielce miastowe warszawianki z bożej łaski:)))))

Oooo...dziekuje bardzo-Boza łaska zawsze mile widziana:)))))))

i jeszcze jedno ...ty taka niby
          >
          > inteligentna:)))))))a wypominasz komuś że mieszka w pipidówie?jak tak mozna?a
          > co z ludźmi którzy mieszkają na wsiach ? ono są gorsi?bo ja tak nie uważam.....
          > .

Czy ty kolezanko chcesz przez to powiedziec jakas swieta i jak obce sa ci
          stereotypy? Ale, nie martw sie, tak mysla tylko ci co maja rude wlosy:))) a ich
          nie jest za duzo bo kiedys zostali spaleni na stosach. domysl sie dlaczego

nie caluje
        • momi Re: MIA...... 27.06.02, 23:34

...ale wojnę na tym forum toczę tylko z heleną , rudą , agul i
          > anexxą,
          ****Autorkę wątku o odrostach zaatakowałaś od razu

> raz...normalnie taka nie jestem, nie mam problemów z psychą

***Powtarzaj to sobie jak mantrę

dziwię się tylko sama sobie że ktoś na takim forum moze mnie tak
          > sprowokować do ostrej wymiany zdań
          ****Zawsze to Ty zaczynasz.
          Julka nie chcę pisać Ci przykrych rzeczy. Po prostu nie chcę.Ale przestań.
          • Gość: agul To dziwne.. IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 28.06.02, 09:13
            Mnie dziwi, ze w watku ktory skierowany byl do asi zet prym wiedzie jula z jej
            oblgami typu scierwo i buraki. Co prawda jak otwieralam dzisiaj watek to
            liczylam na cos bardziej oryginalnego niz przezwiska z podstawowki dla dzieci
            specjalnych, ale coz.. nie mozna miec wszystkiego, powinna mi wystarczyc ta
            masa uwagi jaka poswieca mi, anexxie, rudej i helenie jula, o fantazji i
            polocie nie ma juz co marzyc. W kazdym badz razie to dziwne, zaczynam sie
            sklaniac ku teorii heleny i rudej zdaje sie, ze te wszystkie bluzgajace na
            forum panie sa jedna i ta sama osoba, najlepiej znana pod tak romantyczna, skad
            inad ksywa Julka. Pozdrawiam wszystkie przesladowane:))
        • miriam_73 Re: MIA...... 28.06.02, 09:27
          Może te twoje zafajdane Słubice są brudne, ale Warszawy nie tykaj, bo jej po
          prostu nie znasz. Miasto jak każde inne i da się w nim calkiem sympatycznie
          żyć. A wojnę prowadzisz przeciwko wszystkim "ianczej myślącym" niż twój jakiś
          tam szablonik bo oprócz wymienienia kilku dziwczyn z nicków piszesz raz po raz
          także "inne". Przypuściłaś bezpardonowy, obraźliwy atak, odsądziłaś nas od czci
          i wiary za zainteresowanie kosmetykami, urodą itd. stwierdziałaś że jesteśmy
          puste i głupie. Co to jest? A za chwilę mówisz że nas nie znasz? To na jakiej
          podstawie osądzasz, że się powtórzę? stuknij się w głowę dziewczyną, a jak masz
          problem z emocjami to wybierz się do specjalisty.
          • Gość: agul Re: MIA...... IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 28.06.02, 09:31
            miriam, zeby sie wybrac do specjalisty to trzeba sobie zdac sprawe ze swoich..
            hmm.. ulomnosci. A juli sie wydaje ze wszystko z nia w porzadku, tylko z nami
            cos nie tak. Dopoki jej ktos tego nie uswiadomi to tak bedzie. Ale ja mysle ze
            to minie po okresie dorastania:)
            pozdrawiam
            • Gość: em Re: JULKA=IZKA IP: 62.148.83.* 28.06.02, 09:33
              momi napisał(a):

> Dla przypomnienia jednego z pierwszych popisowych występów
              Julki(tutaj
              > Izka).Rozpoznawalne już po stylu, nie mówiąc o IP.

to z wątku o odrostach
              • Gość: agul Do em IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 28.06.02, 09:42
                Link sie gdzies zgubil o tych odrostach, daj jeszcze raz, bo ciekawa jestem:)
                pzdr
                • Gość: em Re: Do Agul IP: 62.148.83.* 28.06.02, 11:37
                  www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
                  dzial=0511&forum=211&wid=1808784&aut=+Monik&aid=1808784

prawie na początek wyciągnięty

• Gość: agul Re: Do Agul IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 28.06.02, 11:40
                    Tak, tak juz przeczytalam:) Niezle, naprawde, juz teraz to bym jule poznala
                    wszedzie:))
            • miriam_73 Re: MIA..- agul 28.06.02, 09:56
              Hehehe, hormony buzują i na łepek się biędactwu rzuciło? Możliwe. Tylko niech
              ją ktos odetnie od netu.
              • Gość: agul Re: MIA..- agul IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 28.06.02, 10:02
                :))) to taki trudny okres, przeciez tez przez to przechodzilysmy, moze
                lagodniej, ale to byly inne czasy:) Przejdzie jej na pewno, moze kiedys za pare
                lat znajdzie sobie meza, urodzi dzieci i sie uspokoi. Tylko czy to forum
                zniesie jej obecnosc przez tyle lat?????
    • miriam_73 Re: Propozycja dla Asi_zet 28.06.02, 12:10
      Jezu, przeczytałam te "Odrosty" i włos mi się zjeżył na głowie. Wszytsko jasne
      a propos Julki vel Izy. Należy jej chyba współczuć. Przyłączam się do
      zaproszenia do "brudnej Warszawy".
      • ada1 Re: W obronie przed chamstwem. 28.06.02, 19:01
        Przecież widać gołym okiem, że Julka, Iza, Asia_Zet, to ta sama osoba!
        Dziewczyny może byśmy zjednoczyły się w obronie przed chamstwem na naszym
        ukochanym forum??? Macie jakieś rozsądne propozycje? tylko nie mówcie o
        ignorowaniu, to jednak nie zdaje egzaminu.
        • Gość: Julka Re: W obronie przed chamstwem. IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 18:49
          moja droga,przyjmij do wiadomości ze nie mam nic wspólnego z asią zet.....
          • Gość: silie Re: W obronie przed chamstwem. IP: *.lodz.msk.pl 29.06.02, 19:50
            Ale z Izką i owszem, nieprawdaż??
            Ach, to Twoje roztrojenie jaźni...
            s.
    • Gość: mysia200 Re: Propozycja dla Asi_zet IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.07.02, 19:03
      nie chce mi sie tego wszystkiego czytac ale dodam cos od siebie- owa Asia -zet
      jest mocno zoorientowana-ja wpadam na forum prawie codziennie a przegapilam owe
      mocno dyskutowane chwalipięctwo Heleny( nie piję tu do ciebie bo nie czytałam -
      to przykład). ona się włącza na Helenę i to na konkretne teksty np. w wodach
      mineralnych te durne prztyczki o Lublinie. generalnie to zagadka i mały
      śmierdzący babok bo takich bluzg to ja dawno nie widziałam nawet na chatach. a
      wnioków t ja nigdy nie umiałam wysuwać za dobrze-co to znaczy ze skoro taka
      zoorientowana?
      • toyoki_takeda Re: Propozycja dla Asi_zet 24.09.02, 23:55
        Qun fang guo hou xi hu hao,Lang ji can hong,Fei xu meng meng,Chui liu
        lan gan jin ri feng.Sheng ge san jin you ren qu,Shi jue chun kong
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka