pitipel 17.04.05, 20:59 dziewczyny, gdzie kupić ten olej? Może któraś z was mi podpowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: olej z pestek brzoskwini 17.04.05, 21:15 Na pewno w dobrych delikatesach, widziałam, kiedy kupowałam olej z pestek winogron:). Może w sklepie ze zdrową żywnoscią? 16%VOL 22%VAT takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa nigdzie sie nie napatoczyl 18.04.05, 11:19 A latam po stronach, zagramanicznych równiez. Nigdzie nie widzialam olejku z pestek brzoskiwini. Ewentulamie primavera moze miec, ale jak ma to bardzo drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
pitipel Re: nigdzie sie nie napatoczyl 18.04.05, 14:34 udało mi się kg oleju ok 30 zł, ale to niedetalicznie i baardzo grzecznościowo. Olej do celów farmaceutycznych, jako komponent. Skąd zatem taka drożyzna w Primaverze? bo 100ml kosztuje 51,- Przecież to obłęd - chyba nie lubię tej primavery, no Na bichemii urody fajny jest przepisik na podstawie tego oleju. ma też dobre właściwości - tonizuje, odświeża koloryt cery, delikatnie sciąga rozszerzone pory. W sprzedaży normalnej że tak powiem faktycznie nieosiągalny. Szkoda. www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=178&mforum=biochemiaurody link do biochemii do tego przepisu: Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa skad drozyzna? 18.04.05, 15:49 Ten temat laczy sie z watkiem o jakosci olejków eterycznych. Primavera to pierwsza swiatowa liga, producent, który sam uprawia swoje rosliny a nie tylko konfekcjonuje towar, który kupuje raz u tego, raz innego dostawcy. Jkosc primavery jest niezaprzeczalna, i gdyby nie kasa bez mrugniecia okiem kupowalabym te produkty :-) Odpowiedz Link Zgłoś