Dodaj do ulubionych

cera nikotynowa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:29
No cóż palę fajki - nie ma co , a cera pergamin - tragedia pożółkła i jakaś
taka podstarzała mimo że lat 25 dopiero...wiem że najlepszym sposobem było by
żucić palenie ale czy może istnieje jakiś sposób żeby ją chociaż odrobinkę
odmodzić rozjaśnić no i pozbyc się tych wągrów znając was Kobetki to macie
jakieś metody pomóżcie !!! Błagam !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: triki-bloe Re: cera nikotynowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 12:25
      jej nie wierzę... nikt nie ma takich problemów ?? może ja jestem taka nie
      dorobiona , może nie umiem o siebie zadbać hmmm...
    • Gość: kiddo Re: cera nikotynowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 12:34
      papierosy zwężają naczynia krwionośne, więc może jakieś kosmetyki DOTLENIAJĄCE?
      np. Soraya ma taką serię.. chociaż ja wiem.. Może to dotlenianie to tylko pic
      na wode fotomontaż :) Na pewno najepsze byłoby naturalne dotlenianie - czyli
      ruch na świeżym powietrzu:)
    • Gość: triki-bloe Re: cera nikotynowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 14:03
      może jakieś super maseczki ??
      • Gość: triki-bloe Re: cera nikotynowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:37
        Czy naprawdę żadna babeczka nie ma problemu z papierosową cerą ??? Nie palicie?
        Jak sobie z tym radzicie? doradzcie coś- help, help, help!! może to tylko ja
        tak żółknę? i jakaś taka wysuszona jestem \:(
        • Gość: maxi Re: cera nikotynowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 12:48
          Cerę mozesz uratować tylko rzucając palenie. Moja paląca znajoma mimo uzywania
          najdroższych kosmetyków w wieku 29 lat wygląda jak staruszka. Spotkayśmy się po
          5 latach i ja sie załamałam. Dziewczyna ma w huk kasy, biega po salonach odnowy
          a i tak papieroski robią swoje bo kosmetyi sa za słabe. Moge Ci tylko polecić
          sposób na rzucenie palenia. Moja teściowa po dwudziestuparu latach palenia
          rzuciła jednego dnia- pomógł jej bicom. Nie wiem jak- ale od 3 lat już nie
          pali.
          • Gość: triki-bloe do Maxi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:00
            co to takiego ten bicom ? gdzie to kupić ?? możesz opowiedzieć o tym coś więcej
            proszę? z góry dzięki
            • Gość: maxi Re: do Maxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:16
              To są takie systemy odczulania są w każdym mieście. Zazwyczaj wykorzystywane
              dla odczulania alergików. Na pewno widziałaś takie reklamy: "1-2 zabiegi i nie
              palisz". Robią to właśnie tą aparturą Bicom. Teściowa poszła 1 raz. Rano miała
              bez śniadania wypalić pół papierosa i z pozostałą częścią przyjść. potem
              podłaczyli ją do tej aparatury i włozyli gdzieś tego papierosa, tak, że nagle w
              ustach poczuła mega tytoń. Trwało to kilka minut, kosztowało chyba 150 czy
              200zł. Po tym wogóle nie siegneła juz po fajki. Po prostu nie ma pociągu i
              chęci. Znam trzy osoby - nałogowych palaczy, które rzuciły w ten sposób. Jedna
              znajoma po tygodniu zapaliła tak dla próby i sie zwymiotowała. Ponoc wogóle nie
              ciągnie do fajek. Ja nie wiem co to nałóg, bo mie zapach paierosów strasznie
              obrzydza. A z zadymonych pomiesczeń mnie wyrzuca jak z procy. Jestem
              fanatyczką. W zyciu bym niepaliła i Tobie też radzę rzucić.
    • magdzie Re: cera nikotynowa 21.04.05, 13:17
      pale, ale nie mam cery nikotynowej.
      nie kazda cera reaguje tak samo.
      uzywam silnych kosmetykow przeciwzmarszczkowych pomimo, iz jestem tyci
      tycimlodsza od Ciebie.
      lykam duzo witamin
      stosuje maseczki ( np.Norel dla gabinetow kosmet. przeciw rozsz.naczynkom)
      raz na tydzien parowki ( moze one pomoga na Twoje zaskorniki, pozniej zrob
      peeling, najlepiej enzymatyczny-np.Eris)

pale b.duzo
      ok 15 pap.dziennie
      • justa_79 Re: cera nikotynowa 21.04.05, 13:28
        magdzie, a gdzie kupujesz ten Norel dla gabinetów? w salonie kosm.? i jaka
        mniej więcej cena?
        • magdzie Re: cera nikotynowa 21.04.05, 13:44
          te maseczke zalatwialam przez kolezanke, ale spytam jak ona ja zalatwila
          moim zdaniem-jest b.dobra
          "Maska lagodzaca sluzy do zabiegow profesjonalnych dla skor wrazliwych suchych i
          mieszanych z problemami naczynkowymi, sklonnych do tzw.nerwicy naczyniowej i
          tradziku rozowatego.systemat.stosowanie maski zmniejsza zaczerw.,wycisza"gre
          naczyniowa, uszczelnia naczynia krw., i zapob.ich pekaniu.zabieg likwiduje
          obrzeki, dziala kojaco i przeciwzapalnie, rozjasnia koloryt skory.
          musialam siegnac po opakowanie i cytowalam;)
          nazwa maseczki:
          Arnika,cera wrazliwa i naczynkowa, herbasom arniki&hamamelis&lukrecja
          Professional Line NOREL
          200ml
          jest bardzo wydajna i bardzo dobrze mi sluzy
          w bialym, plastykowym,nieprzezroczystym opakowaniu.

mam jeszcze z tej serii mleczko do demakijazu-bodajze 500ml.tez b.dobre
          i cenowo wygladalo to ok, ale skleroze mam, wiec dokladnie popytam kolezanki jak
          co gdzie i za ile.
          pzdr.!;)
          • magdzie Re: cera nikotynowa 21.04.05, 13:47
            pasa.www.norel.pl/pl/?pg=P;arnikamaska
            wlasnie znalazlam link
            i nie jest prawda, ze wystarcza na ok.10zabiegow, tego trzeba by bylo chyba tony
            nalozyc, tym bardziej, ze ma konsystencje tlusta i troszke klejowata
            kosztowala chyba ok.<40zł
            tak cos mi sie przypomina
            • justa_79 Re: cera nikotynowa 21.04.05, 13:57
              dzięki, brzmi ciekawie.
          • Gość: triki-bloe Re: cera nikotynowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:01
            Droga Magdzio no fajnie by było jakbys dała towarzyszką niedoli jakiś cynk co
            jak i gdzie? :) ja stosuję różne hity rozjaśniające zwężające pory itp itd ale
            rozjaśniają - na chwile, a te co zwęzają te cholery to tak wysuszają że głowa
            boli skóra ściągnięta że ciężko usta otworzyć dzizas brrrr.... potem polecają
            super nawilżający krem który lepi się tak że ręce trzeba koniecznie umyć bo
            inczaczej nie da rady
            pozdrowionka
            ach ach life is brutal :(
            • magdzie Re: cera nikotynowa 21.04.05, 14:09
              dzisiaj popytam i wieczorem lub jutro okolo poludnia napisze na forum.
              pzdr.!i glowa do gory
              nie wiem czy to jest zludna obserwacja czy tez nie, ale
              moja cera tez dobrze reaguje po kremie Mona Lisa Mincer
              z wit.A+E przeciw pierzchnieciu skory

moze troche zapychac pory, ale ladnie lagodzi podraznienie po peelingu, dobrze
              natluszcza, nawilza
    • Gość: krista Re: cera nikotynowa IP: 217.153.87.* 21.04.05, 13:31
      hej ja rzucilam palenie , to juz bedzie jakies 7 miesiecy, kiedys robilam kilka
      podejsc ale nic nie wychodzilo, tym razem zmianiajac otoczenie postanowilam ze
      wejde w nie bez papierosa i sie udalo, bylo mi o tyle latwiej ze palenie
      rzucilam razem z moim chlopakiem, rzucilismy je z dnia na dzien, nie powiem
      nadal kiedy patrze na palace osoby mam ochote sie przylaczyc, ale nie
      chcialabym juz zmarnowac tego czasu, jesli chodzi o cere to nie zauwazylam
      jakiejs diametralnie wielkiej roznicy, ale na pewno zauwazylam nieco lepsza
      kondycje, ladniejsze wlosy, paznokcie

rada dla ciebie? nie wiem jesli nie dasz rady rzucic palenia to sprobuj nie
      palic w pomieszczeniach tylko zawsze na swiezym powietrzu, ja dzieki temu
      uniknelam glownie wielkiego smrodu towarzyszacego palaczom, a moze i cera na
      tym zyskala bo "nie kisilam" sie w dymie
    • wandalas Re: cera nikotynowa 21.04.05, 15:40
      sama nie pale,ale w weekendy pracuje w zadymionej knajpie.po pracy a przed
      pojsciem spac nakladam na twarz gruba warstwe maseczki mineraly dax cosmetics i
      zostawiam do wchloniecia na cala noc.rano stosuje krem i podklad rozswietlajacy
      i jest naprawde spoko.(krem-happyderm loreala,podklad-borjouis roswietlajacy)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka