Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:16 perfecta body dax cosmetics.... czy ktos go uzywal? prosze o opinie jesli tak.... kusi mnie zapach :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: karmel brązujący 19.04.05, 18:09 kupiłam i używam. efekt zachwycający - kolor naturalny, pojawia się już po dwóch aplikacjach. zapach też niczego sobie. no i wygodne opakowanie z pompką. według mnie to najlepszy balsam brązujący na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: karmel brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 08:56 polecam... jest tak delikatnie brazujacy ze nie ma szans zeby doprowadzic sie do brzydkich smug...no i nie smierdzi na drugi dizen niemilosiernie...praktycznie nie ma w ogole typowego dla samoopalaczy "zapachu" ... ostatnio kupilam balsam brazujacy Johnsona w takiej jasnozoltej butelce ale to byla kompletna porazka... uzylam dwa razy...teraz stoi na polce i zajmuje tylko miejsce.. smierdzial i zrobil ze mnie laciata zyrafe :) karmel jest naprawde godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś