Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:11 Szkoda mi wydawać pieniadze na Etaxil.A jeśli też nie przyniesie rezultatów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bibi Re: Antidral nie działa!Czy az tak źle z moim poc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:14 A jestes pewna że dobrze go stosujesz, bo raczej jest to silny środek. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Antidral nie działa!Czy az tak źle z moim poc 19.04.05, 21:27 dla mnie oba byly za silne, etiaxil mnie doslownie poparzyl i odbarwial ubranka. ja uzywam od daaawna vichy 48 godzinny, z zielona nakretka i jest rewelacyjny. naprawde mi pomogl a mialam spory problem. rano nakladam i caly dzien bez zarzutu. na noc daje odpoczac paszkom. naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Gdy Etiaxil i szałwia nie pomagają? ;( IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.05, 21:56 Witam Was Mam 16 lat i straszny problem z nadmiernym poceniem się. Domyślam się, że przyczyną tego są jeszcze zmiany hormonalne, ale nie mam juz siły, bo nie pomaga mi Antidral, Etiaxil czy szałwia. Plamy jakie mam na bluzkach od potu są obrzydliwie męczące i krępujące. Będę wdzięczna za wszystkie rady. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: Antidral nie działa!Czy az tak źle z moim poc IP: *.kim.pl / *.kim.pl 19.04.05, 22:46 ania,sprobuj etiaxil,on ma wyzsze stezenie,jest mocniejszy.na mnie antidral od poczatku nie dzialal.z etiaxilem mialam prawie rok wzglednego spokoju.teraz nic juz nie pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Antidral nie działa!Czy az tak źle z moim poc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 23:20 Aktualnie uzywam antidral i musze powiedziec, ze jednak etiaxil jest najlepszy- leczy i to na dlugo! Mimo ze sporo kosztuje i jest go niewiele - 25 ml- to jest b. wydajny. I nie rozumiem jak moze komus wypalic ubranie, skoro stosuje sie go w b. malej ilosci na noc na SUCHA skore i czeka az sam wyschnie przed zalozeniem pizamy. Trzeba odczekac minimum 2 dni od depilacji, bo inaczej wrazenia sa nieciekawe... Jesli Etiaxil nie pomoze to juz tylko specjalistyczny zabieg u dermatologa z uzyciem tzw. toksyny botulinowej, ale to tylko opcja dla ludzi z nadmiarem kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: Antidral nie działa!Czy az tak źle z moim poc 20.04.05, 06:03 z tego wynika że jednak na każdego działa inaczej- wszystko zależy od organizmu! trzeba próbować wszystkiego co się da Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vadee dziewczyny! ważna sprawa odnośnie użycia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:06 Ja stosuję Antidral i wreszcie przestałam się pocić jak prosie nawet przy -20.C ALE!!! żeby zadziałał musi się wchłonąć i do tego potrzebna jest dłuższa chwila, kiedy się nie pocicie, dlatego też używajcie go TUŻ PRZED SNEM, a nie np. rano, bo w nocy człowiek nie poci się praktycznie wcale. aha i broń Boże NIE NA WYDEPILOWANE PACHY!! powinno zadziałać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agix Re: dziewczyny! ważna sprawa odnośnie użycia!! IP: *.crowley.pl 20.04.05, 14:00 dziewczyny! czyli Antidral (albo Etiaxil ) używa sie na noc, a co na dzien? zwykly antiperspirant? jaki Wam pomogl, bo mi jak dotad zaden:( od siebie moge dodac, ze skuteczne jest zazywanie tabletek spasmophen 5mg (na recepte), poczatkowo bralam pól tabletki/ dzien, pozniej 1/dzien, a pozniej moje cialo sie do nich przyzwyczailo i efekt byl zerowy. odstawilam na ponad rok, po tej przerwie znow dzialaly. efekt uboczny- spora suchosc w ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilu Re: dziewczyny! ważna sprawa odnośnie użycia!! IP: *.crowley.pl 20.04.05, 14:05 plis powiedzcie, czy ten Etiaxil jest dostepny bez recepty? w aptekach? za ile? ile czasu trwa kuracja? dzienx!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yola66 Etiaxil IP: 217.8.161.* 20.04.05, 15:12 Wczoraj kupiłam Etiaxil - kosztował 51 PLN - bez recepty, ale nie w każdej aptece. Zgodnie z instrukcją - posmarowałam się wieczorem, na niewydepilowane pachy... Obudziłam się w środku noc z uczuciem potwornego pieczenia i swędzenia.... Czy ktoś też tak miał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joisana Re: Etiaxil IP: 81.219.113.* 20.04.05, 16:47 Hej, no właśnie wręcz przeciwnie, nic nie czułam, wczoraj posmarowałam się pierwszy raz i byłam przygotowana na sensacje o których piszecie i nic, nawet nie zaswędziało ;-). Pachy teraz wcale nie są suche, leciuteńko wilgotne, ale za to cłkowicie bezwonne po całym dniu to sukces. Zobaczymy jak bedzie jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Antidral nie działa!Czy az tak źle z moim poc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:02 Gdy zaczęłam stosowac przez pierwsze dwa wieczory czułam szczypanie, nawet dostałam jakiegoś uczulenia i przerwałam kurację. Ale po kilku dniach uzyłam ponownie i nawet troszke mnie nie piekło - nie wiem od czego to zalezy... Odpowiedz Link Zgłoś