Dodaj do ulubionych

Antidral nie działa!Czy az tak źle z moim poceniem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:11
Szkoda mi wydawać pieniadze na Etaxil.A jeśli też nie przyniesie rezultatów?
Obserwuj wątek
    • Gość: bibi Re: Antidral nie działa!Czy az tak źle z moim poc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:14
      A jestes pewna że dobrze go stosujesz, bo raczej jest to silny środek.
      • kkatie Re: Antidral nie działa!Czy az tak źle z moim poc 19.04.05, 21:27
        dla mnie oba byly za silne, etiaxil mnie doslownie poparzyl i odbarwial
        ubranka. ja uzywam od daaawna vichy 48 godzinny, z zielona nakretka i jest
        rewelacyjny. naprawde mi pomogl a mialam spory problem. rano nakladam i caly
        dzien bez zarzutu. na noc daje odpoczac paszkom.
        naprawde polecam
    • Gość: Młoda Gdy Etiaxil i szałwia nie pomagają? ;( IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.05, 21:56
      Witam Was

Mam 16 lat i straszny problem z nadmiernym poceniem się. Domyślam się, że
      przyczyną tego są jeszcze zmiany hormonalne, ale nie mam juz siły, bo nie
      pomaga mi Antidral, Etiaxil czy szałwia.
      Plamy jakie mam na bluzkach od potu są obrzydliwie męczące i krępujące.
      Będę wdzięczna za wszystkie rady.
      pozdrawiam
    • Gość: ekler Re: Antidral nie działa!Czy az tak źle z moim poc IP: *.kim.pl / *.kim.pl 19.04.05, 22:46
      ania,sprobuj etiaxil,on ma wyzsze stezenie,jest mocniejszy.na mnie antidral od
      poczatku nie dzialal.z etiaxilem mialam prawie rok wzglednego spokoju.teraz nic
      juz nie pomaga...
    • Gość: Milka Re: Antidral nie działa!Czy az tak źle z moim poc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 23:20
      Aktualnie uzywam antidral i musze powiedziec, ze jednak etiaxil jest najlepszy-
      leczy i to na dlugo! Mimo ze sporo kosztuje i jest go niewiele - 25 ml- to jest
      b. wydajny. I nie rozumiem jak moze komus wypalic ubranie, skoro stosuje sie go
      w b. malej ilosci na noc na SUCHA skore i czeka az sam wyschnie przed
      zalozeniem pizamy. Trzeba odczekac minimum 2 dni od depilacji, bo inaczej
      wrazenia sa nieciekawe... Jesli Etiaxil nie pomoze to juz tylko specjalistyczny
      zabieg u dermatologa z uzyciem tzw. toksyny botulinowej, ale to tylko opcja dla
      ludzi z nadmiarem kasy...
      • kasiunia62 Re: Antidral nie działa!Czy az tak źle z moim poc 20.04.05, 06:03
        z tego wynika że jednak na każdego działa inaczej- wszystko zależy od
        organizmu! trzeba próbować wszystkiego co się da
        Pozdrawiam!
    • Gość: vadee dziewczyny! ważna sprawa odnośnie użycia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:06
      Ja stosuję Antidral i wreszcie przestałam się pocić jak prosie nawet przy -20.C
      ALE!!! żeby zadziałał musi się wchłonąć i do tego potrzebna jest dłuższa chwila, kiedy się nie pocicie, dlatego też używajcie go TUŻ PRZED SNEM, a nie np. rano, bo w nocy człowiek nie poci się praktycznie wcale.
      aha i broń Boże NIE NA WYDEPILOWANE PACHY!!

powinno zadziałać :)
      • Gość: agix Re: dziewczyny! ważna sprawa odnośnie użycia!! IP: *.crowley.pl 20.04.05, 14:00
        dziewczyny! czyli Antidral (albo Etiaxil ) używa sie na noc, a co na dzien?
        zwykly antiperspirant? jaki Wam pomogl, bo mi jak dotad zaden:(
        od siebie moge dodac, ze skuteczne jest zazywanie tabletek spasmophen 5mg (na
        recepte), poczatkowo bralam pól tabletki/ dzien, pozniej 1/dzien, a pozniej
        moje cialo sie do nich przyzwyczailo i efekt byl zerowy. odstawilam na ponad
        rok, po tej przerwie znow dzialaly. efekt uboczny- spora suchosc w ustach.
      • Gość: lilu Re: dziewczyny! ważna sprawa odnośnie użycia!! IP: *.crowley.pl 20.04.05, 14:05
        plis powiedzcie, czy ten Etiaxil jest dostepny bez recepty? w aptekach? za ile?
        ile czasu trwa kuracja? dzienx!!
    • Gość: yola66 Etiaxil IP: 217.8.161.* 20.04.05, 15:12
      Wczoraj kupiłam Etiaxil - kosztował 51 PLN - bez recepty, ale nie w każdej
      aptece.

Zgodnie z instrukcją - posmarowałam się wieczorem, na niewydepilowane pachy...
      Obudziłam się w środku noc z uczuciem potwornego pieczenia i swędzenia.... Czy
      ktoś też tak miał?
      • Gość: joisana Re: Etiaxil IP: 81.219.113.* 20.04.05, 16:47
        Hej, no właśnie wręcz przeciwnie, nic nie czułam, wczoraj posmarowałam się
        pierwszy raz i byłam przygotowana na sensacje o których piszecie i nic, nawet
        nie zaswędziało ;-). Pachy teraz wcale nie są suche, leciuteńko wilgotne, ale
        za to cłkowicie bezwonne po całym dniu to sukces. Zobaczymy jak bedzie jutro.
    • Gość: bibi Re: Antidral nie działa!Czy az tak źle z moim poc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:02
      Gdy zaczęłam stosowac przez pierwsze dwa wieczory czułam szczypanie, nawet
      dostałam jakiegoś uczulenia i przerwałam kurację. Ale po kilku dniach uzyłam
      ponownie i nawet troszke mnie nie piekło - nie wiem od czego to zalezy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka