IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 26.06.02, 20:10
Zachwalałaś o ile dobrze pamiętam swego czasu rewelacyjną odżywke do
rozdwających się paznokci Sally Hansen, którą się przez tydzień nakłada
codziennie, warstwa na warstwę. Poszłam dzis do miasta z zamiarem nabycie
tejże, ale nikt mi nie potrafił powiedzieć, która to jest (a mają ich milion..)
Czy mogłabvyś mi podać dokładną nazwę? Będę głęboko wdzięczna.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Mia Re: Do gAndzi IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.06.02, 07:33
      Wyciągam, ku uwadze... :-)
      • Gość: agul Re: Do gAndzi IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 09:18
        Nie gandzia co prawda, ale za to wiem:) To byla odzywka triple strong w takim
        sloiczku malym malujesz codziennie jedną warstwę nie zmywając starej przez
        siedem dni potem zmywasz. Na mnie podziałało!
        • Gość: gAndzia Re: Do gAndzi IP: *.se.com.pl 27.06.02, 11:25
          sorki, ale mam kopma tylko w pracy. tak, to była triple strong, wyczytałam o
          niej na forum sekretykobiet, dziewczyny wychwalały jej skuteczność, pod
          warunkiem stosowania zgodnie z instrukcją (tzn. nie jako zwykłą baze pod
          lakier, tylko jako kurację nie zmywaną przez kolejne 7 dni - trzeba w tym
          czasie domalowywac kolejne warstwy). można ją stosowac samą albo łaczyć z
          lakierem kolorowym. ja jestem w trakcie trzeciej siedmiodniówki i zanosi sie na
          to, że bedę wychwalała kolejny kosmetyk - nareszcie mam długie paznokcie, nic
          mi się nie złamało. myśle, że jesli wytrwam, naprawdę sobie wzmocnię pazurki.
          triple strong jest w takiej zielonej butelce, ceny nie pamietam, coś około 30-
          40 zł.
          • Gość: agul Re: Do gAndzi IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.06.02, 11:33
            Równiutko 40 zł - kupowałam przedwczoraj:)
            • Gość: gAndzia Re: Do gAndzi IP: *.se.com.pl 27.06.02, 11:36
              :))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka