Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 08:58 Mam taki wosk w morskim opakowaniu. Niestety wogóle nie chce zastygać i te papierki co są tam dołączone wogóle są do dupy! powiedcie jak to działa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszak123 Re: wosk veet rool-on 22.04.05, 09:02 tez kupilam sobie ten woski i potwierdzam to co napisalas , dla mnie to jest okropny badziew,wyladaowal w smietniku wiec nikomu nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martuśka Re: wosk veet rool-on IP: *.chello.pl 22.04.05, 10:49 Potwierdzam. :/ Niestety do d***. On chyba tylko urywa włoski przy skóre bo już po kilku dniach miałam tarkę na nogach, pozatym popękane naczynka. Masakra. Nigdy więcej. Kremy do depilacji też nie działają, przynajmniej na mnie. Zostaje maszynka co drugi dzień. :-((((((( Masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia60011 Re: wosk veet rool-on 22.04.05, 11:23 Ciesze sie bardzo ze powstal ten watek i ze strzeglyscie inne dziewczyny w tym mnie.Serdeczne dziekiJeszcze dzisiaj wybieralam sie do geanta by go kupic.Ale teraz widze ze nie warto.Dzieki jeszcze raz dziewczyny ! Odpowiedz Link Zgłoś