Dodaj do ulubionych

AirWear czy Natural Sensation?

IP: *.kielce.com.pl 27.06.02, 14:06
Witam kolezanki formuowiczki :)
Czy moglybyscie mi doradzic ktory podklad bedzie lepszy na lato? AirWear
L'Oreala czy Natural Sensation Rimmela? Widzialam probki obu ale nadal sie nie
moge zdecydowac ktory bedzie odpowiedniejszy na upaly. Czy ktoras z Was uzywala
NS Rimmela 207? czy on wyglada na twarzy naturalnie? nie jest pomaranczowy?
Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
Paula
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: AirWear czy Natural Sensation? IP: *.kielce.com.pl 28.06.02, 08:40
      no plizzz, nie wierze, ze nie macie nic do powiedzenia na ten temat.
      Dzieki za jakiekolwiek odpowiedzi
      • Gość: Xena Re: AirWear czy Natural Sensation? IP: *.acn.waw.pl 28.06.02, 11:58
        No więc tak - nie używałam regularnie AirWeara (miałam tylko kilka próbek),
        natomiast używam Natural Sensation. Moim zdaniem to idealny podkładzik na lato
        (nie zawiera tylko filtrów, więc musisz dodatkowo chronić się kremami) - ma
        bardzo fajną kosnystencję (w tubce wydaje się strasznie gęsty, ale na skórze
        nabiera super poślizgu), przyzwoicie kryje - ale bez efekty maski, trochę
        matuje, ale bardziej rozświetla twarz (ja to nazywam satynowym efektem, nie
        wiem, czy słusznie). Używam odcienia 202, ktory jest idealnie dopasowany do
        mojej karnacji, z innymi nie miałam styczności, więc nie wiem, czy 207 nie
        będzie zbyt pomarańczowy. Najlepiej pójdź do drogerii z malutkim puzderkiem i
        przełóż sobie trochę podkładu w interesującym Cię odcieniu - ja ostatnio robię
        to namiętnie ze wszytskimi podkładami i nie ma z tym problemu - ekspedientki
        bez większego szemrania się godzą. A AirWear mnie jakos szczególnie nie olśnił,
        ale wiele dziewczyn jest nim zachwyconych, więc - jak zwykle - rzecz gustu.

Pozdrawiam
      • Gość: silie Re: AirWear czy Natural Sensation? IP: *.jmk.lodz.pl 28.06.02, 12:00
        Nie wiem czy Ci pomogę, ale: dla mnie Air był mało kryjący, wałkował się,szybko
        znikał i genralnie byłam niezadowolona; w przeciwieństwie do
        większości "tutejszych" dziewczyn, którym odpowiadał.
        Z Rimmela miałam tylko próbkę Natural...Bardzo fajny, świetnie krył, jest tak
        samo lekki jak Air,jednak miałam wrażenie, że też nie jest zbyt trwały.
        Tyle mojego opisu, chyba musisz zdobyc próbki.
        pzdr, s.
      • Gość: Paula Re: AirWear czy Natural Sensation? IP: *.kielce.com.pl 28.06.02, 12:39
        Dzieki.Wybiore sie po probke, moze nawet sprobuje tego nr 202.
        Zachecilas mnie tym satynowym wykonczeniem.
        Pozdrawiam
        Paula
    • Gość: coralin Re: AirWear czy Natural Sensation? IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 28.06.02, 16:30
      Miałam po kilka próbek jednego i drugiego.Air Wear jest dość trwały,
      wystarczająco matujący, ale wygląda naturalnie na twarzy.A Natural Sensation to
      było dla mnie prawdziwe zaskoczenie.Cudownie się rozprowadza, cera wygląda
      szlachetnie.Ja nazwałabym go podkładem matująco-rozświetlającym(to jednak nie
      połysk, a owa satynowość, o której pisała Xena).Używam ostatnio Chanel Double
      Perfection (właśnie matująco rozświetlający)i stwierdzam,że chyba go odstawię i
      kupię Rimmel ,który jest lepszy dla mojej cery. Koniecznie przetestuj przed
      zakupem!Bo to tylko moje spostrzeżenia i Tobie może akurat nie odpowiadać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka