Gość: iwostinka IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 03.05.05, 17:32 ciekawi mnie, gdyz slyszalam ze to kosmetyki z minimalna iloscia chemii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddddddddddd emulsja matująca IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 03.05.05, 17:41 Ja mam emulsję matująca (25zł),uważam że jest bardzo dobra, krem kupiłam na poczatku listopada,używam go codziennie i jeszce go mam.Na początku trochę dziwnie śmierdział (zwłasczza jak smarowałam nim twarz po toniku(z rumianku) to w efekcie smeirdziało to jak grzyby),ale po jakichs 3 tyg.już nic nie czułam (przyzwyczajenie? ;-) Na pewno nie zatyka porów co jest ogromny plusem. I szybko się wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś
insidemyownmind Re: CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? 03.05.05, 18:45 jak dla mnie rewelacja. moim nr 1 jest krem nawilżający o przedłużonym działaniu i wbrew pozorom to nie to samo co krem nawilżający. ostatnio kupiłam w aptece owy krem nawilżający w większej tubie - farmaceutka zaproponowała, więc stwierdziłam, że to mój ukochany krem i wzięłam właśnie 'nawilżający'. szczerze mówiąc nawet nie zwróciłam uwagi na tą małą różnicę, dopiero po posmarowaniu zorientowałam się, że to nie taki jak 'o przedłużonym działaniu'. oprócz tegp używałam żelu pod oczy, też jest w porządku, nie uczula, nie puchną mi po nim powieki tak jak po większości kremów pod oczy. przetestowałam także krem na naczynka - ma zielonkawą barwę i nie wiem czy mi się wydawało czy faktycznie troszkę jakby maskował popękane naczynka. w ogólnej klasyfikacji - iwostin na TAK :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 03.05.05, 20:53 Mam zel na dzien i emulsje matujaca Purritin i krem nawilzajacy z filtrem 20. Przetestowalam tez troche probek. Zapach zelu na dzien jest wstretny ale sie szybko ulatnia. Moim zdaniem te kosmetyki sa bardzo dobre, nie zatykaja porow, sa wydajne i niedrogie. Pozdrawiam Ag Odpowiedz Link Zgłoś
hana0 Re: CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? 03.05.05, 21:07 sa super!! faktycznie mala bardzo malo chemii dzieki temu nie podrazniaja. mam cere bardzo sucha i bardzo wrazliwa, te kosmetyki u mnie sprawdzaja sie w 100%!! pozatym jakis czas temu wypelnilam ankiete na ich str www i dokladnie wczoraj dostalam poczta mnustwo probek!! moi faworyci to krem na noc z witaminami i kremy tlusty poltlusty i nawilzajacy (w zaleznosci od stanu cery) oraz od czasu do czasu zel oczyszczajacy purritin (swietnie oczyszcza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat26 Iwostin - woda termalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 21:49 moze ktos wie ile kosztuje i jaka ma pojemnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Iwostin - woda termalna IP: 213.241.34.* 03.05.05, 22:06 akurat ta woda jest niefajna- wściekle piecze w oczy 200 ml ok. 20zł Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra Re: CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? 03.05.05, 22:16 Jestem wierna nawilzajacemu o przedluzonym dzialaniu z filtrami. Ostatnio tlustszy mi sie wydal, ale smaruje sie co tam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
opelvectra aha 03.05.05, 22:17 moja mama zaczela uzywac kremu na noc przecizmarszczkowego z serii Elixine. Efektow jeszcze za bardzo nie widac, ale mama jest generalnie zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwostinka CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? - IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 03.05.05, 22:31 coz!ciekawe sa waszewypowiedzi zwlaszcza ze zadna z was tych kosmetykow nie krytykuje! A jaki krem na dzien pod make up firmy Iwostin? 28 latek cera normalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 09:58 A mi niestety krem nawilżający o przedłużonym działaniu zatyka pory i powoduje wysyp pryszczy. I to przy mojej suchej skórze! Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwostinka Re: CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 04.05.05, 21:01 oooooooo prosze! juz sama nie wiem nadal szukam super kremu pod make up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malajka Re: CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 04.05.05, 21:41 sprobuj tego o przedluzonym dzialaniu nawilzajacym i filtrem - dla mnie REWELACJA! idealny pod makijaz, do codziennego stosowania i te wysokie filtry! uzywam pod make up i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klikaa Re: CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 18.05.05, 23:08 a jaki lepszy z filtrami czy ten nawilzajcy o przedluzonym dzilaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 19.05.05, 04:06 to jeden i ten sam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akhu Re: CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? 04.05.05, 22:01 mam żel i jest rewelacyjny. polecam szczególnie, jeśli masz problem z tłustą cerą, która na dodatek bardzo szybko się podrażnia, jeśli myjesz zbyt "mocnymi" środkami. Myje idealnie i nie podrażnia, nie wysusza:) Odpowiedz Link Zgłoś
pitipel Re: CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? 19.05.05, 09:35 Jak najbardziej dobre. Jednak na pewno nie naturalne, naszpikowane chemią są, niestety. Poczytaj składy Odpowiedz Link Zgłoś
irenia Re: CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? 19.05.05, 12:17 Ja dwa dni temu przyniosłam parę próbek z apteki ale musiałam oddać mamie bo wszystko było do cery suchej i wrażliwej a ja mam tłustą niestety. Moja mama ma cerę bardzo wymagającą, zaraz ją wszystko piecze. Po użyciu iwostinu oświadczyła, że te kremy jej pasują. (były dwa rodzaje próbek - krem nawilżający i przeciwzmarszczkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? 19.05.05, 12:27 Wczoraj kupiłam emulsje matujacą i jest świetna. Mleczko do twarzy też całkiem niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? IP: *.broker.com.pl 19.05.05, 15:03 Nie napisze nic odkrywczego- bardzo dobra jakosc! Dziewczyny, jesli nie chcecie sobie zaszkodzic naszpikowanymi chemia kremiskami (nie wymienie firm z grzecznosci, ale zauwazylam, ze wiele Was dobrze orientuje sie w swiecie kosmetykow i na pewno sie domyslicie o co chodzi...)to uzywajcie produktow naturalnych i aptecznych. Ja polecam krem o przedluzonym dzilaniu nawilzajacym- miodzio:) Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? 19.05.05, 16:43 Zdradz nam te nazwy kremów o których masz tak złe zdanie, ja nie orientuję sie tak dobrze w świecie kosmetycznym i nie wiem o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: CO SADZICIE NA TEMAT KOSMETYKOW IWOSTIN? IP: *.broker.com.pl 19.05.05, 18:22 Hej, Basiek! Naszpikowane chemia sa wszelkie Avony, Garniery ,Rossmany i inne kosmetyki masmarketowe. Napradwe, nie chcialabym wszczynac dyskusji nad przewaga produktow aptecznych/naturalnych a popularnych, ale mozesz mi wierzyc, ze zapychacze w kremach popularnych nie sluza zadnej buzce. A sa one nawet w drogich kosmetykach (linia Sza- chyba juz znikla ze sklepow i bardzo dobrze, a jesli nie, to radze omijac z daleka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Skóra sucha, wrazliwa, alergiczna, upierdliwa IP: *.4web.pl 19.05.05, 16:54 No więc tak:) Będzie wyliczanka:) -Krem na noc odzywczy z witaminami C i E - DOSKONAŁY!!!! Dziś kupiłam nową tubę 75 ml, ja go uzywam na dzień:) -Zel pod oczy na obrzęki i cienie- taki sobie, ale niewąttpliwie lepszy niż FLOSLEK o niebo:) Zresztą ja w ogóle żeli nie lubie. - Krem nawilzający o przedłuzonym działaniu*ten z filtrem( - no wląsnie jakos nie bardzo - dostalam po nim lekkiego uczulenia, jak czyjaś matka, nie pasował mi ten krem... -krem do rąk regeneracyjny - sliczny zapach i przyjemność uzywania :) Może nie na zime, ale na wiosnę - swietny:) - krem na rozszerzone naczynia - zielokawa konsystencja i zielonkawy zapach:)))) Nie uczula, co rzadkie wsród tego typu kremów i mozna go pouzywać spokojnie, choć suche skóry sa zbyt słabo po nim nawilzone...Ale ogólnie mily i krzywdy nie robi, choć pomocy też nie przynosi:) Odpowiedz Link Zgłoś