Dodaj do ulubionych

proszę o pomoc

IP: 62.29.248.* 03.07.02, 09:29
Drogie Panie!
Jesli mogę Was prosić o radę, a z kilku już tutaj skorzystałam. Jestem
alergiczką, nie wolno mi opalać buzi a zależy mi na tym aby nie była ona
koszmarnie blada więc może poradzicie mi jakiś samoopalacz do twarzy, żeby nie
było plam a piękny złocisty kolor, krem do twarzy, skóra mieszana, fluid i
puder aby makijaż przez cały dzień utrzymywał się na twarzy. Z góry dziękuję,
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: proszę o pomoc IP: 62.29.248.* 03.07.02, 10:26
      Wyciągam swój post, bo naprawdę zależy mi na Waszych opiniach, w które
      preparaty muszę zainwestować a nie chodzi przecież o 100zł! Dziękuję jeszcze
      raz!
      • Gość: Aga Re: proszę o pomoc IP: *.um.poznan.pl 03.07.02, 10:35
        Wydaje mi się, ze bez obaw mozesz siegnac po samoopalacz Vichy, nie jest tani, ale dobry. Trzeba go tylko
        BARDZO dokładnie rozsmarować i umyć ręce po uzyciu.
        pozdrawiam
      • Gość: Amanda Re: proszę o pomoc IP: *.oho.com.pl 03.07.02, 10:35
        Co do samoopalaczy : polecam samoopalacz do twarzy w żelu Lancoma. Jest
        rewelacyjny. Twarz bez smug i jakiś zacieków.Mam bardzo jasną karnację jestem
        wręcz blada jak ściana a po użyciu tego samoopalacza wyglądam jakbym wróciła z
        urlopu.Nie wywołuje podrażnień ani też nie wysusza skóry ( mam bardzo wrażliwą
        suchę cerę więc też muszę bardzo uważać). Jest też bardzo wydajny. Co do
        zapachu zaraz po nałożeniu jest ładny potem jednak zamienia się w typowy zapach
        samoopalacza.
        Pozdrawiam
        • Gość: a5._ Re: proszę o pomoc IP: *.gpw.com.pl 03.07.02, 10:45
          Osobiście będę omijać samoopalacz Vichy wielkimi krokami. Oj nabawiłam się od
          niego uczulenia, że hej!. DO dziś się z tym męczę. Używam fluidu Vichy, ale
          samoopalacz tej firmy do buzi mi nie służy.
          • silie Re: proszę o pomoc 03.07.02, 11:56
            Monoi de tahiti z YR. Daje piękny złoty kolor, ma również złote drobinki.
            Kolor nie jest bardo brązowy, lecz taki właśnie promienny, wygląda więc
            naturalnie i nie jest "przesadzony".Ładnie pachnie i jest w kolorze brązowym,
            więc łatwo go dokładnie rozprowadzić.Pamiętaj tylko o posmarowaniu również
            uszu;)))
            A rewelacyjny jest ponoć nowy Dior "Dior Bronze". Nie pachnie wogóle jak
            samoop. i slyszałam o same peany.Tylko cena...;(
            pzdr, s.
            • Gość: Kajka Re: proszę o pomoc IP: *.datastar.pl 03.07.02, 12:13
              Też lubię Monoi de Thaiti YR. Poza tym można przyciemnić buzię pudrem brązjącym
              np. Bourjois.
    • Gość: LadyBlue Re: proszę o pomoc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 12:19
      masz uczulenie na słońce czy z innych powodów nie możesz twarzy opalać? jeśli
      to na słońce to dobre efekty daje "zaprawa" w solarium - niedużo ale
      regularnie, zeby skórę przygotować do słońca - sprawdziło się przynajmniej w
      tych przypadkach które ja znam.
      • Gość: A Re: proszę o pomoc IP: 62.29.248.* 03.07.02, 13:25
        Mam uczulenie zarówno na słońce i na solarium i nie wolno mi opalać buźki!
        Koszmar! :((((
        • Gość: LadyBlue Re: proszę o pomoc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 22:39
          jak an solarium tez to fatalnie. prawie cała moja rodzinka i trochę znajomych
          maja uczulenie na słońce i w ich przypadku solarium jako "zaprawa" bardzo
          dobrze sie sprawdza. może zastanów sie nad lekami które bierzesz - niektóre
          mogą bardzo wzmacniać efekty słońca czyli uczulenie.
        • Gość: justy Re: proszę o pomoc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 22:52
          Lekarze zalecają łykanie beta karotenu od wczesnej wiosny żeby zmniejszyć
          reakcje alergiczną na słońce. Ale od "wczesnej wiosny" nie oznacza, że teraz
          jest za późno, żeby go zacząć łykac. Spróbuj, może pomóc.
          • Gość: A Re: proszę o pomoc IP: 62.29.248.* 04.07.02, 08:16
            Dzięki, po pracy idę kupić beta-karoten.
            Słuchajcie a jai z podkładów jset dobry? Ta literka T. Ciągle się świecę! :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka