Dodaj do ulubionych

#########DZINSOWY PŁASZCZYK##########

IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 16:10
Liczę dziewczyny na Waszą pomoc.Jadę w sobotę na zakupy do Berlina (jest duża
przecena !!! )Mam w planie kupic sobie dżinsowy płaszcz, taki kóry nosi sie
rozpięty nawet w taka pogodę jak teraz,nie jest on bardzo długi( WIECIE O CO MI
CHODZI?) sięga mi do kolan...mierzyłam wlasnie przed chwilą taki, kupiła sobie
taki moja siostra....jest piekny, bardzo mi sie podoba ale nie wiem czy
dziewczyna niewysoka taka jak ja ( 160 cm, szczupła ) dobrze wygląda w tego
typu rzeczach ( ja uwazam ze ok.), czy pasują takie rzeczy raczej dziewczynom
wysokim?A moze te płaszczyki to już przeżytek i nie warto kupować?
Obserwuj wątek
    • Gość: Malgosia Re: #########DZINSOWY PŁASZCZYK########## IP: *.astercity.net 03.07.02, 16:19
      Ja na Twoim miejscu darowałabym sobie taki płaszczy. U nas w kraju, to już
      demode. Takie płaszczyki jeansowe nosiło się w ubiegłym roku... Owszem
      widziałam takie wdzianka/płaszczyki z lnu do takich kompletów: top na
      ramiączkach + spodnie - wszystko w paski, ale wdzianko gładkie. Jakoś to
      jeszcze wyglądało, ale przeważnie każdy rezygnował z tego wdzianka...
      • Gość: mala Re: #########DZINSOWY PŁASZCZYK########## IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.07.02, 16:23
        ...a co tam moda...kazdy nosi to co lubi i to w czym czuje sie dobrze,jezeli Ci
        sie podoba to sobie spraw takie cudenko :)
        • Gość: Julka Re: #########DZINSOWY PŁASZCZYK########## IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 16:30
          naprawdę napaliłam się juz na ten płaszcz...ma bardzo ciekawy kolor ,ciemny
          granat , ale taki jakby przyżółcony, naprawdę fajny...mało spotykany , ja
          uwazam ze super.chyba sie na niego zdecyduję....
          • anexxa Re: #########DZINSOWY PŁASZCZYK########## 03.07.02, 17:08
            taki, jak j.lo. nosila w klipie rok temu w wakacje i
            jakie teraz wyprzedawali w terranovie? nie polecam.

chyba ze strasznie chcesz, ale moim zdaniem to juz
            przezytek.

pomijajac fakt, ze nie wiem, ja to bedzie do ciebie
            pasowalo - co do tego wlosysz, czy to odpowiednie do
            twojego typu urody etc.

xx.
            • Gość: Julka Re: #########DZINSOWY PŁASZCZYK########## IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 17:25
              nie wiem jakie wyprzedawali w terranowie....tu gdzie mieszkam nie ma
              terranowy.ale ten który dzisiaj widziałam naprawdę mi sie podoba i chyba
              kupięgo sobie...bardzo lubię dzins ,dobrze sie w nim czuję i pasuje mi we
              wszelkich odcieniach...nie przepadam tylko za bardzo jasnym.....ostatnio bardzo
              lubie dzins taki jakby przybrudzony i raczej ciemny...
    • Gość: agul Re: #########DZINSOWY PŁASZCZYK########## IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 03.07.02, 17:41
      Mi sie wydaje ze bedziesz dobrze wygladac, nie wiem czemu, ale jakos to
      zobaczylam przed chwila.. oczyma wyobrazni:)) A ile taki plaszczyk w berlinie
      kosztuje?
      • Gość: julka Re: #########DZINSOWY PŁASZCZYK########## IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 17:58
        kosztuje ok 40 euro...moze powiesz mi czemu wg Ciebie będę w tym dobrze
        wyglądała? mówisz szczerze i życzliwie czy znowu zaczynasz ze mnie kpić i
        zakladasz nowy kłótliwy watek?
        • Gość: agul Re: #########DZINSOWY PŁASZCZYK########## IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 03.07.02, 18:01
          40 euro to faktycznie nieduzo jak za taki plaszczyk, tez bede w berlinie to
          zobacze, a w ktorym to sklepie?
          Nie no, mowie serio, po prostu - 160cm, szczupla wiec na pewno w takim
          plaszczyku bedzie ok, ja mam 162 i tez jestem dosc szczupla tez mam plaszczyk
          dzinsowy tylko bialy i wygladam super bardzo go lubie wiec myle ze ty tez
          bedziesz wygladac ladnie.
          To ktory to sklep?
          • Gość: julka Re: #########DZINSOWY PŁASZCZYK########## IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 18:07
            wiesz agul...jakoś nie bardzo wierzę w to co przed chwila napisałaś....ale nie
            wazne...nie wiem dokładnie gdzie siostra kupiła ten płaszcz, ja jade w sobotę
            ze znajomymi którzy dobrze znają miasto, wiem ze sa też zajebiste płaszcze po
            30 euro, fajne spodnie dzinsowe, naprawdę extra za 19 euro...jak bardzo Cie
            interesuje to w sobotę napiszę Ci gdzie robiłam zakupy....
            • Gość: agul Re: #########DZINSOWY PŁASZCZYK########## IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 03.07.02, 18:10
              Napisz, napisz, nieufna julko, ja wracam w piatek z urlopu i nastepny weekend
              spedzam w berlinie to na pewno mi sie przyda. Przypuszczam ze gdzies na kudam
              bo tam najfajniejsze sklepy ale moze akurat nie?:)
              • Gość: julka Re: #########DZINSOWY PŁASZCZYK########## IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 18:13
                co sie stało ze jesteś dla mnie taka miła???jestem w szoku!!! naprawdę nie wiem
                gdzie siostra to kupiła,mozliwe ze na kudamm,odpowiem Ci jak dowiem sie od
                niej .
                • Gość: agul Re: #########DZINSOWY PŁASZCZYK########## IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 03.07.02, 18:44
                  Ja zawsze jestem mila jak ktos na mnie nie najezdza z byle powodu, wtedy staje
                  sie baaaaaaaardzo niemila. To czekam na posty o wyprzedazach w berlinie.
                  • Gość: Julka Re: #########DZINSOWY PŁASZCZYK########## IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 19:47
                    Tak samo droga agul jest ze mną...jak mnie ktoś wkurzy to jestem bardzo
                    nieprzyjemna i czasami przeginam, przyznaję się .Na szczeście nie zdarza mi sie
                    to często.Wiem ze to glupota, ale niepotrzebnie tu na tym forum tak się unoszę
                    i bezsensownie kłócę ...ale niestety, taki mam charakterek, w goracej wodzie
                    jestem kapana , mam niewyparzony język i zawsze swoje zdanie ...najpierw mówię
                    a potem myslę o tym co powiedziałam...Jak wrócę z zakupów, to zdam relację co
                    kupiłam i gdzie.Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i zyczę Ci udanego wypoczynku.
                    • Gość: LadyBlue Re: #########DZINSOWY PŁASZCZYK########## IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 22:07
                      julko 40 euro za taki płaszczyk to chyba dużo - identyczne sądząc z opisu są w
                      terranovie chyba po 70 zł. udanych zakupów.
                      • Gość: JULKA Re: #########DZINSOWY PŁASZCZYK## do lady blue### IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 22:14
                        Nie mam mozliwosci zrobienia zakupów w terranowie, niestety.do berlina mam
                        bardzo blisko, jestem juz umówiona na wyjazd....wydaje mi się jednak, ze ten
                        który chcę kupic jest lepszy niz te z terranowy.i myślę że nie jest to jakas
                        zawrotna cena...a Tobie wydaje się ze drogo???? jest naprawdę fajny, myslę że
                        wart swojej ceny..
                        • Gość: LadyBlue do julki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 22:24
                          nie mam zamiaru cie odwodzić od zakupu, tylko wydaje mi sie ze taki płaszczyk
                          to rzecz sezonowa, która moze szybko przestać być aktualna i wtedy może być
                          szkoda wydanej kasy. nie wiem czy to tanio czy drogo, zależy od firmy. udanych
                          zakupów jeszcze raz. a przy drobnych i małych kobietkach takie płaszczyki
                          wyglądają bardzo fajnie tylko czasami trudno rozmiar dostac żeby talia nie była
                          na wysokości kolan ;)
                          • Gość: katrina Re: do julki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 22:50
                            to zależy czy ma dla Ciebie znaczenie noszenie rzeczy modnych. Ja się niegdy
                            nie przejmuję modą i noszę co mi się podoba, poza tym zazwyczaj nowości mi się
                            nie podobają na początku i muszę do nich "dojrzeć", dojrzewam zazwyczaj jak
                            już są na wyprzedażach i wchodza nowe nowości :-)))
                            • Gość: marta Re: do katriny IP: *.ny325.east.verizon.net 04.07.02, 00:30
                              ja też tak mam:)
                              najczęściej coś zupełnie innego od dotychczasowego look'u wcale mi się nie
                              podoba (np.noski butów, z kwadratowych na szpiczaste, albo długość spódnic)
                              ale po jakimś czasie.. jak już sie oswoję i znajdę coś naprawdę dla siebie:)
                              daję się ponieść modzie
                              pozdrowienia!

ps. dla Julki - udanych zakupów!!!
                              • Gość: Julka Re: ******do Marty i Katriny********************** IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 10:18
                                Rozumiem Was dziewczyny,uwazam że nie warto slepo podążać za modą, a nosić to
                                co nam pasuje i w czym dobrze się czujemy.Ja np jeszcze rok temu nie rozumiałam
                                jak można nosić dzinsy biodrówki!!!!Uwazałam ze są beznadziejne......w tym roku
                                zmieniłam zdanie i noszę tylko biodrówki, nie rozumiem dlaczego tak późno się
                                do nich przekonałam....tyłek bardzo fajnie w nich wygląda, nawet dziewczyny o
                                nieco bardziej obfitych kształtach dobrze w nich wyglądają.
                          • Gość: Julka Re: do Lady Blue........ IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 10:12
                            ten który mierzyłam ma rozmiar 34!!!!! i jest na mnie idealny, talia na swoim
                            miejscu, długośc do ok kolan, no może troszeczke , minimalnie krótszy....dobrze
                            się w tym czuję , raczej jestem zdecydowana na zakup.
                            • Gość: LadyBlue Re: do Lady Blue........ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.02, 13:27
                              no jak tak to luzik - sama nosze małe rozmiary i jestem raczej niewyskoa, więc
                              z doświadczenia wiem, ze niektóre "wspaniałe" firmy robią ciuszki w rozmiarach
                              32-34 na wzrost 175. i wtedy pozostaje albo przerabiac albo zrezygnować.
                              co do mody - nie gonię ślepo za modą (wcale nie gonię) ale są rzeczy, których
                              bym nie założyła (vide sukienki-bombki czy kimono-bluzy z lat 80-tych itp).
                              • kotmanka kup plaszczyk 05.07.02, 14:54
                                kup plaszczyk, to taki juz ponadczasowy styl, funky. moim zdaniem b.fajnie
                                wyglada na mlodych dziewczynach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka