Gość: Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:30 Co sadzicie o tym tuszu? Jak sie rozprowadza na rzeskach - i najwazniejsze - czy rozmazuje sie na dolnej powiece i tworzy grudki? Prosze napiszcie swoje opinie bo nie wiem czy go kupic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Re: Maybelline Volum Express Curved Brush IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 21:24 Ten tusz był często polecany na forum, sama go używam za namową koleżanki. Moim zdaniem jest bardzo dobry, jak nałożysz jedną warstwę to masz naturalne rzęsy z lekkim wydłużeniem, efekt pogrubienia wychodzi po 2-3 warstwach, ale podkręcenia dużego nie zauważyłam. Żadne grudki się nie tworzą, nie rozmazuje sie ani nie osypuje, może jedynie przy nakładaniu kolejnej warstwy trochę skleja rzęsy, ale wtedy wystarczy je przeczesać inną czystą szczoteczką lub grzebykiem. To chyba najlepszy tusz jaki do tej pory miałam. Lubię też Max Factora, ale Maybelline jest o polowę tańszy, a efekt taki sam. Dzisiaj właśnie kupiłam sobie kolejne opakowanie za 21,50 zł w Galerii Centrum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Maybelline Volum Express Curved Brush IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:58 up Odpowiedz Link Zgłoś