effi23 11.05.05, 12:39 Drogie Kobietki, chce sobie zrobic zabieg dermabrazji na twarz, czy ktoras z was miala moze taki zabieg i mogla mi udzielic jakichs rad czy warto, czy nie zostawia to blizn iw ogole bo troche sie boje. serdeczne dzieki A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ann Re: dermabrazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:08 jesli masz na mysli mikrodermabrazje to ja ostatnio poddalam sie temu zabiegowi i jestem zadowaolona: blizny potradzikowe sie splycily a przebarwienia rozjasnily. oczywiscie nie jest to jakas ogromna poprawa ale to dobiero jeden zabieg... jesli chodzi o uczucie podczas mikrodermabrazji - nie jest to przyjemne (mialam wrazenie ze kobieta trze mi po twarzy pumeksem). poza tym przez 2 dni mialam czerwona twarz, na poczatku troche piekla, a pozniej buzia zaczela sie luszczyc... ale nie zaluje bo warto troche pocierpiec dla urody mozna:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek218 Re: dermabrazja 11.05.05, 16:18 Ann a gdzie byłaś na mikrodermabrazji???? jakis kontakt może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: dermabrazja IP: 213.241.34.* 11.05.05, 16:18 no właśnie- sprecyzuj czy chodzi o dermabrazję (w skrócie: zdzieranie skóry w pełnej narkozie) czy mikrodermabrazje (nieinwazyjny zabieg u kosmetyczki)- łatwiej będzie uzyskać precyzyjne odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: dermabrazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:28 dermabrazje robilam w czestochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: dermabrazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:28 tzn mjikorodermabrazje:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek218 Re: dermabrazja 11.05.05, 16:35 a czy ktoś zna sprawdzoną kosmetyczkę od mikrodermabrazji w wawie? a moze dermatologa? czym włąsciwie rózni sie mikro,,,,ta którą robi kosmetyczka od tej którą robi dermatolog? jesli jest oczywiscie jakas różnica Odpowiedz Link Zgłoś