kajkasz1 24.02.07, 00:01 Ktoś mówił o zielenince na wiosnę. Zobaczcie same. www.didymos.de/cgi-bin/didy.pl?s-stoffe.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
visenna2 Re: Didimos - nowy kolor 24.02.07, 07:41 To Simon:) Juz był, wycofali go na jakiś czas, ale widać wrócił:) Cudna zieleń:) Odpowiedz Link
guruburu Re: Może oni .... 24.02.07, 13:59 Tak, jak dla mnie Simon ma w sobie to 'coś' :) A z nowosci jest 'sequoia' - też niczego sobie. Odpowiedz Link
nalie Re: Didimos - nowy kolor 24.02.07, 21:45 chyba sama 'simona' bym sobie nie kupila - nie moja zielen, ale przyznaje w wiazance moze wygladac baaardzo ciekawie! co do 'sequoi' - wymiekam przy tej brazowej i szara wyglada bosko w wiazaniu... ale i tak zakochalam sie w 'larsie'... ciekawe co na to 'moj grzegorz' ;) Odpowiedz Link
ithilhin Re: Didimos - nowy kolor 24.02.07, 23:05 ekhem... a mi sie jakos nie podobaja. hmmmmm. Odpowiedz Link
ithilhin Re: Didimos - nowy kolor 25.02.07, 00:38 no wlasnie nie wiem dlaczego. patrze i patrze i sie przekonac nie moge do zadnego :-/ za to wiem jaki wzor bym chciala ale takiego nikt nie robi :-P Odpowiedz Link
nalie Re: Didimos - nowy kolor 25.02.07, 10:33 no moja droga... to może 'do krosen' czas zasiąść?.. ;) Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: Didimos - nowy kolor 24.02.07, 23:50 A ja tam bym chętnie z siebie i Kubka żaby zrobiła. Ale chyba najpierw trzeba by jakiegoś księcia-żabona z dużą kasą. Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: Didimos - nowy kolor 25.02.07, 08:29 A mi niemal co drugi. Nie podobają mi się jedynie indio. Odpowiedz Link