Dodaj do ulubionych

Trochę nie na tamat :) Czekolada MILKA:)

IP: *.4web.pl 13.05.05, 11:03
No trochę to nie na temat, ale wy tu wszystko wiecie, także można to uznać za
zachętę do przerwania diety:)))))) Leci w TV reklama nowych czekolad Milki i
jest tam taka jedna biala z jakimiś owocami , nowa - z nadzieniem jakimś .
Czy ktoś może wie z czym ona jest? Albo ma jakiś link do tej czkolady? ale mi
slinka leci:)))))))))))))))))))))))))))))))0
Obserwuj wątek
    • cafe_justysia Re: Trochę nie na tamat :) Czekolada MILKA:) 13.05.05, 11:11
      z owocami leśnymi :))
      a ja wczoraj jadłam pyszną czekoladkę Wedla z nadzieniem z jogurtu
      truskawkowego za 2,30...mniam,pyszna była :)
      • Gość: Klara Re: Trochę nie na tamat :) Czekolada MILKA:) IP: *.4web.pl 13.05.05, 11:16
        Owoce leśne? tzn jakieś jagody , jezyny, tak?

PS. Z Wedla uwielbiam tę z nadzieniem porzeczkowym i kokosową. Mniammmmmmm...W
        ogóle czekolady nadziewane rządza!
        • Gość: Martyna Re: Trochę nie na tamat :) Czekolada MILKA:) IP: *.motor.taninet.pl 13.05.05, 11:23
          Jadlam ta czekolade i chociaz za biala nie przepadam to ta jest
          pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyszna, najbardziej jednak lubie, a raczej UWIELBIAM :D
          milke mleczna, bez dodtkow, albo taka z chrupkami ryzowymi chrispy, ale sobie
          smaku narobilam, heheheheheh
        • Gość: kaajaa Re: Trochę nie na tamat :) Czekolada MILKA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:25
          to jest biala czekolada, w srodku jest nadzienie truskawkowe + taki jakby plyn
          z owocow (malinka itp) nie lubie bialych czekolad ale ta jest MEGA MNIAM !! :)
    • fruwam www.milka.com 13.05.05, 11:33
      a swoja droga to chcialam otworzyc watek a propos czekolady poniewaz chcialam
      sie Was spytac czy nie slyszalyscie kiedys, ze jedzac tylko czekolade, a
      omijajac jakiekolwiek inne slodycze i chleb mozna spokojnie schudnac?
      • fruwam Re: www.milka.com 13.05.05, 11:54
        nikt tego nie slyszal? :/
      • Gość: remedios Re: www.milka.com IP: *.lodz.mm.pl 13.05.05, 12:05
        To mogła wymyśleć tylko fanka czekolady,ale mi to się podoba,lecę do sklepu
        dostarczyć swojemu organizmowi troszkę pysznej glukozy, a po tem aby to spalić
        trzeba pomyśleć o rowerze a moze basen ???
    • joisana Re: Trochę nie na tamat :) Czekolada MILKA:) 13.05.05, 11:34
      Jest absolutnie boska, biała, z jogurtowym nadzieniem, a na nim jeszcze płynna
      konfitura z jagód, malin, jeżyn i zdaje się porzeczek-chociaż te to raczej nie
      leśne ;-). Ja mimo diety pożarłam ją w całości, ale potem dzień pościłam, żeby
      zachować bilans kaloryczny-ale warto było :-))).
      • Gość: Klara Re: Trochę nie na tamat :) Czekolada MILKA:) IP: *.4web.pl 13.05.05, 11:46
        Nie no, normalnie idę zaraz do sklepu:)))))))
        • Gość: iga Wedel lepszy IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.05.05, 12:18
          mi osobiście ta milka tak niezbyt, dobra owszem ale bez rewelacji. O wiele
          lepsze są te nadziewane Wedla: truskawkowa, malinowa, porzeczkowa, kokosowa czy
          ta podwójna jabłkowo-gruszkowa. Uh, na sama mysl dostaje ślinotoku, zaraz po
          pracy musze którąś kupić.
          A jesli chodzi o dietę, to czekolada ma wiele potrzebnych składników, np.
          magnez. I wcale az tak nie tuczą
          • fruwam Re: Wedel lepszy 13.05.05, 12:29
            wlasnie (:
    • emae Mniaaaaaaam! 13.05.05, 13:04
      Uwielbiam białą czekoladę. Podobno to cecha dziwaków :) Co mi tam :)) Ale nie
      wiem, jaka jest moja ulubiona, bo to zależy od tego, na co mam ochotę. Lubię
      Milkę dwukolorową.
    • cafe_justysia Re: Trochę nie na tamat :) Czekolada MILKA:) 13.05.05, 13:23
      a ja za pół godziny jadę na swoją wiochę i kupię sobie jakąś nową Milkę :)) ew.
      Wedel
    • Gość: Klara Już jem:)))))))) IP: *.4web.pl 13.05.05, 13:24
      No więc przypomina mi taką gumę owocową sprzed kilku lat:) Rzeczywiście ulepek
      biało-rózowo- czerwonawy:))) Nie jest tak wspaniała jak myslałam:)))), ale ma
      jedną cechę , ktorą uwielbiam- jest tak ulepkowata, że będę ją miała przez 3
      dni, nie przez godzinę:)))))))
    • fairy5 do fruwam 13.05.05, 15:53
      niestety schudnac nie schudniesz, tu nie chodzi o to co jesz ale ile!! jesli
      zapotrzebowanie na kalorie masz 2000 a zjesz 1500 to schudniesz, dlatego warto
      wypelnic te 1500 czyms odzywczym a nie slodyczami, ktore nie maja zadnych
      odzywczych substancji tylko cukier ktory sie ladnie i szybko zamienia w
      tluszcz. GORZKA CZEKOLADA , ale taka prawdziwa ! jest najlepszym slodyczem -
      pare kostek na tydzien nie tylko nie przeszkadza ale i pomaga (w zdrowiu
      oczywisicie nie w odchudzaniu -tu caly czas tylko pomaga ujemny balance)
      • vanillaice Re: do fruwam 13.05.05, 16:22
        Ja za Milką jakoś nie przepadam, uwielbiam Wedla z nadzieniem kokosowym albo
        toffi, albo taką "okienko" z dużymi orzechami....mmmmmmrrrraaaauuu!
    • Gość: B Re: Trochę nie na tamat :) Czekolada MILKA:) IP: *.aster.pl 13.05.05, 19:41
      ONA JEST Z MUSEM TRUSKAWKOWYM
    • stephanie_s Re: Trochę nie na tamat :) Czekolada MILKA:) 13.05.05, 19:55
      ja własnie jem tą nową z nadzieniem tuskawkowym przepyszna:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka